Comutare utilizator în Windows 8

Comutare utilizator în Windows 8

În ciuda faptului că Windows 8 este interfață mai convenabil și practic, multe încă cere diferite întrebări cu privire la lansarea unui serviciu de management, precum și utilizarea sistemului de operare. O astfel de problemă - schimbare de utilizator în Windows 8.Aici e chestia. În ciuda faptului că sistemul de operare, deși este convenabil, dar are diferențe semnificative față de versiunea anterioară, la care totul este atât de utilizat. Din cauza acestor diferențe, și există anumite dificultăți. Înainte de a merge direct la instrucțiunile pentru schimbarea profilurilor, să ne uităm la ceea ce este și de ce este nevoie de ele.

Este un fel de un sistem separat pentru fiecare utilizator. De exemplu, in casa la un computer se execută mai mulți membri ai familiei, fiecare dintre care dorește să configurați Windows pentru ei înșiși și de la propria discreție pentru a comanda desktop. Asta e ceea ce avem nevoie de profiluri diferite, care vă permit să creați un desktop separat pentru fiecare.Comutare utilizator în Windows 8

Cum să reinstalați Windows 8 la Windows 7 pe un laptop și PC-ul la fix

Tipuri de conturi

În Windows 8, pot exista doar trei tipuri de utilizatori, în timp ce numărul de noi conturi nu este limitat. Acest lucru este important, deoarece fiecare tip are reguli diferite pentru gestionarea și utilizarea PC-ului.

Comutare utilizator în Windows 8

Pentru a controla alte desktop-uri trebuie să vă conectați ca administrator. Aici am ajuns la întrebarea cum să se schimbe utilizator în Windows 8.

Cum de a schimba numele de utilizator în sistemul de operare Windows 8

Cum se schimbă profilul

Acum cunoașteți tipurile de desktop-uri și capacitățile lor, dar cum de a schimba contul în Windows 8? Dezvoltatorii au modificat ușor procedura, astfel, bate un pic confuz de utilizatori. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la meniul Start (log în meniul de gresie - Metro).

Comutare utilizator în Windows 8

Este demn de remarcat faptul că, dacă te duci la un alt profil, sistemul anterior va rămâne deschisă. Corect de a face acest lucru, mai întâi ieșiți din uchetki curentă, și numai apoi introduceți dorit. Acum, că știi cum să modificați contul în Windows 8. După cum se poate vedea, totul este ușor.