Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

buzele umane sunt corpul cu cea mai mare sensibilitate. Ei sunt capabili de a spune multe despre proprietarul său. Astfel, în funcție de mărimea și forma lor poate fi înțeles modul în care personajul are o anumită persoană.Există buze subțiri, pline, și în „tub“, și este de la acești indici depinde de oameni binevoitori sau nu, și ceea ce se poate realiza în viață. Și se uită la buzele pot determina aproape cu exactitate natura si de a invata despre principalele sale avantaje și dezavantaje. Cu toate acestea, există o mulțime de semne, asociate cu acest organism. Deci, ce este buzele mancarime?

Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

semne comune

Există doar două dintre cele mai comune semne asociate cu buzele atunci cand mancarime. Deci, dacă aveți un foarte puternic buze mâncărime, și nu este asociat cu alergie sau orice boală (de exemplu, herpes), atunci:

  • aceasta prevestește o întâlnire relativ rapidă cu persoana cu care sunteți sigur de a fi un sarut foarte pasional;
  • acest lucru ar putea fi un vestitor de lucruri într-un timp scurt, te pe buze, de exemplu, te insulta pe cineva, și această persoană, astfel, vă „răspuns.“

În cazul în care destul de zgâriat doar buza de sus, înseamnă că omul va duce la cineva o conversație lungă și fascinantă. Poate cineva te va invita la o întâlnire sau o vizită, și puteți găsi o varietate de subiecte interesante pentru conversație. De asemenea, buza de sus râios poate indica faptul că trebuie să vorbim despre o persoană. În acest caz, este probabil ca acesta va va aduce o mare placere.

Desigur, oricine știe că bârfe despre cineva nu este foarte bun și, de regulă, această activitate nu duce la nimic bun. Prin urmare, dacă vă simțiți mancarime a buzei superioare, magii sfătuiți să manifeste reținere și să încerce să vă păstrați de la răspândirea bârfă.

Doar numai buza de jos poate fi pieptanat. Ca o regulă, ea prevestește om „viața dulce“, sau mai degrabă, foarte curând el va mânca o mulțime de diferite dulciuri. În același timp, el le poate permite să cumpere sau în mod neașteptat să-l arate într-un bun prieten cu un tort. Senzație de mâncărime buza de jos, încercați să se pregătească pentru „sărbătoare“ și nu uitați că, dacă mănânci o mulțime de dulciuri, poate dăuna sănătății dumneavoastră.

Cu toate acestea, sa observat că, atunci când începe să se scarpine buza de jos, este un semn a ceea ce va fi în curând un om să-i sărute un copil sau o femeie. În același caz, în cazul în care buza de sus senzația de mâncărime - sărutul să fie un om.

Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

buzele Ce mai poate fi zgâriate (buze)

Buzele nu poate fi zgâriat doar un sarut, care, de altfel, poate fi destul de comune, dar nu și pasionat. De exemplu, puteți la întâlnirea să sărute pe cineva pe obraz și toate. Cu toate acestea, sa observat că mâncărimea buzelor poate fi un vestitor de un cadou frumos sau un cadou. Și trebuie amintit că mâncărimea gura poate fi asociată cu o conversație suficient de gravă, care are loc cu o rudă sau superiorii în viitorul apropiat.

De asemenea, în cele mai vechi timpuri, sa observat că mâncărimea buzei superioare a fetei sau femeia este un vestitor de vizita dumneavoastră cu un tânăr foarte plăcut. Când această tânără trebuie să fie pregătită pentru faptul că acesta va fi plin de romantism și mângâieri blânde. În același caz, în cazul în care aceeași buza mancarime a unui tânăr, acesta este un semn de reuniuni de urgență cu un prieten sau rudă care locuiește destul de departe. De obicei, o astfel de întâlnire este întotdeauna neașteptată și poate fi o adevărată surpriză. De aceea, el a simțit o mâncărime, un om poate începe să se pregătească pentru întâlnirea oaspeți de onoare (sau oaspete).De asemenea, sa observat că mâncărimea buzei inferioare este doar un vestitor de „legate“ sarut, in timp ce un om poate săruta atât pentru adulți cât și pentru copii. Cu toate acestea, în unele cazuri, acest semn prevesti Kiss „romantic“, dar în acest caz, ar trebui să devină inițiatorul este cel care mănâncă buza.

Chiar și după ce începe să zgârie buza de sus, trebuie să fie pregătiți pentru faptul că foarte curând și dintr-o dată vă puteți găsi la masa de banchet. În acest caz, este probabil ca o astfel de vacanță se va potrivi cu familiile și prietenii în onoarea ta. În mâncărime tineri casatoriti a buzelor poate fi un vestitor de o viață de familie fericită, care este ca o luna de miere, care dureaza pentru totdeauna.

În acest caz, atunci când doriți să zgâriați nici buza de sus, iar zona de mai sus, este un avertisment că în curând se va întâlni cu nerecunoștința umană. Dacă mâncărimea a buzei superioare văzut un om care este extrem de sensibil la schimbările meteo, atunci în curând ar trebui să ne așteptăm deteriorarea acestuia.

Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

Ce zgâriat puternic ambele buze, în funcție de momentul zilei

Se întâmplă că pruriginoasă nu este una, dar ambele buze, și este foarte puternică. În acest caz, se recomandă să acorde o atenție la momentul zilei, deoarece acest lucru va depinde de acuratețea semnelor.

  1. Buzele mancarime dimineața (înainte de 12 ore). Ca regulă, prevestește primi daruri frumoase și cele mai multe ori, are niște dulceață. Acest semn este în mod special se va face apel la fete precum și iubitorii de dulce.
  2. Buzele după-amiază mâncărime. În acest caz, o persoană trebuie să se aștepte o conversație destul de serioasă seara. De regulă, această conversație este neplăcută și afectează subiecte umane importante. buzele Mîncărime în acest caz este un avertisment vine conversație neplăcută, iar oamenii au aflat despre ea, va fi capabil să se pregătească pentru ea sau cum să tune. Principalul lucru este să ne amintim că înainte de a spune ceva, trebuie să se gândească la asta foarte bine, pentru că se spune că acum nu poate fi anulată.
  3. Buzele mâncărime pe timp de noapte (după miezul nopții). Acest semn spune că va avea un dialog foarte neplacuta cu a doua jumătate lui. exact ceea ce va fi, trebuie să se ia în considerare faptul că vinovatul iminent scandal. Rezultatul acestui scandal poate fi destul de dezastruoase, și anume, relația va fi rupt. Trebuie remarcat faptul că, indiferent de modul în care încercați să evitați conversație viitoare neplăcute nu va funcționa. Prin urmare, încercați să nu „fugi“ de el, și cred că fiecare cuvânt vorbești, pentru că depinde de tine modul în care restul vieții viitoare.

Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

Ce buzele fetei râios?

De un interes deosebit este mâncărimea buzelor în orice moment chemat fetele și femeile necăsătorite. Trebuie amintit faptul că, în interpretarea unor astfel de semne, există unele nuanțe:

  1. mâncărime ferm o dată ambele buze - vor face cunoștință cu un nou iubit. Acesta poate fi, de asemenea, un vestitor de o dragoste de aventură, care te va uita în curând.
  2. colțul din dreapta Râios a buzelor - o fată trebuie să fie pregătită pentru faptul că acesta este în așteptare pentru unele vești foarte bune.
  3. Buzele Mîncărime Colțul din stânga - trebuie să fie gata să audă vestea proastă.
  4. buzele Mîncărime pe mijloc, - se prefigurează durere și tristețe din cauza singurătății.
  5. Pruriginoasa doar buza de jos - se va întâlni cu o rudă, cu fata să-l sărute pe obraz.

Conectați-vă ce buzele senzația de mâncărime, de așteptare pentru sărutări, vipezoterika

Ce buze râios în timpul săptămânii

De asemenea, în cele mai vechi timpuri, sa observat că semnele nu depind doar de ceea ce buze zgâriat, și la ce moment al zilei are loc, precum și în funcție de ziua săptămânii.

Luni. În această zi, mâncărimea a buzelor înseamnă că trebuie să așteptați cadouri de la colegii lor sau prieteni buni. Acesta poate fi ca o cutie de bomboane de ciocolată și un tort delicios.

Marți. Trebuie să fim pregătiți pentru a se asigura că autoritățile vă va suna pentru o conversație serioasă. Cu toate acestea, nu de mult trebuie să vă faceți griji, pentru că acest dialog va merge într-un mod pozitiv. Deci, vă puteți aștepta la o promovare sau vor fi acordate, care au fost de așteptare pentru.

Miercuri. În această zi, mâncărimea buzelor sugerează că s-ar putea bine ceartă cu prietenii săi. Iar motivul pentru care acest lucru va fi să se răspândească bârfe despre ele. În acest sens, încercați să fie pregătiți pentru o conversație neplăcut și să se abțină de la bârfă în viitor.

Joi. Femeile și fetele în această zi a săptămânii mancarime buzele într-o conversație plăcută cu prietenii. În acest caz, omul a observat că a zgâriat buzele, așteptând o întâlnire cu o fată și saruta.

Vineri. Pruritul în a doua zi este un vestitor de o ceartă cu a doua jumătate lui. În acest dialog neplăcut poate duce la conflicte grave și chiar ruptura.

Amintiți-vă că cuvintele rănit cuțit mai dureros, și așa că încearcă să controleze emoțiile și să se gândească la fiecare cuvânt rostit tu.

Sâmbătă. Fetele buzelor senzația de mâncărime în această zi prefigura o întâlnire plăcută cu un tânăr. Bărbații trebuie să fie, în acest caz, să fie pregătit să îndeplinească o rudă care trebuie să vină de departe.

Duminică. Dacă buzele mâncărime simt de dimineața până după-amiază, în curând va fi implicat în discuții unor evenimente plăcute (nunți, vacanțe, de călătorie). Buzele doresc întotdeauna să se scarpine după-amiază - să fie pregătit pentru un dialog serios cu o rudă, poate că nu va fi foarte plăcut pentru tine.

Pentru a crede sau a nu crede în semne prevestitoare, este de până la tine.