Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

Alegerea unui efect de seră pentru castraveți

Construcția de sere pentru castraveți este foarte des văzut în zonele suburbane. De obicei, construcția este prezentată sub forma unei cutii, care închide orice material transparent, care transmite lumina bine.


proiectare cu efect de seră se întâlnește, de asemenea, pentru castraveți cu legat cu banda din lemn un mini excavație. Un astfel de dispozitiv face posibilă menținerea temporară răsaduri.
Pentru un dispozitiv mai fiabil este mai bine să utilizați w / w ham.

Structuri cu efect de seră din film

Foarte mult în cerere, în locuitorii de vară se bucură de construcție redusă de sere. deoarece pământul se încălzește mai repede, iar căldura este reținută mai mult timp.
Aceasta prevede construirea unui film cu efect de seră:

 • Pentru structura a fost mai ușor de a construi cu propriile lor mâini, puteți cumpăra cu arc special și setați-le în pământ, cu un pas unul față de celălalt de 600-800 mm.
 • Apoi, în partea de sus pot fi conectate cu tije mici de sârmă moale.
 • În plus, filmul este plasat pe partea de sus, iar capetele de film sunt atașate la cuiere, care sunt pre-sol în tracțiunea necesară.

Notă. De asemenea, este posibil să se formeze un cadru de sârmă groasă independent la înălțimea dorită și folia de plastic obtyanut, atunci prețul construcției va fi redus în mod semnificativ.

 • Nu contează cât va fi creat designul, este important să se creeze un climat favorabil pentru castraveți în creștere.
 • Acest lucru necesită o seră gata să plece pentru câteva zile pentru a forma mediul exterior, cu o temperatură optimă. Pentru plantele sunt reci foarte periculoase pe timp de noapte, și după cultura la momentul respectiv crească și să se dezvolte.

Avantajele acestui design:

 • Această structură cu efect de seră este destul de convenabil și mobil, la aceeași dimensiune mică.
 • Este ușor de a lucra cu și de a instala în orice loc convenabil pentru tine, și instrucțiunile de asamblare sunt foarte simple.

Consiliul. În cazul în care o seră este construit pe o perioadă lungă de timp, este necesar să se aleagă locul potrivit pentru ea, și de a construi o fundație, dar procesul este mult mai consumatoare de timp erectie.

Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

Castravete de sere pentru propriile lor mâini

Caracteristici sere convenționale pentru castraveți:

Avertizare. Este important să se monitorizeze regimul de temperatură și proiectul care sunt contra culturii.

 • În acest caz, ar trebui să ia în considerare o bună ventilație (sm.Ventilyatsiya în seră, cu mâinile lor ca este posibil). Pentru o construcție mică și simplu gurilor de ventilație ar trebui să fie bine, cu ajutorul căruia va fi produs respirabilitate.
 • Pentru încălzirea serelor utilizate biocombustibili, apă și energie electrică. Opțiunea cea mai profitabilă și cea mai bună pentru încălzire, este utilizarea energiei solare.

Pentru a decide întrebarea, ce fel de design pentru a construi (mari sau mici), trebuie să vă puneți întrebarea, dacă culturile cultivate pe tot parcursul anului, sau va avea nevoie doar pentru a colecta castraveți recolta timpurie.

Instrucțiuni și sfaturi pentru castraveți în creștere

Dacă vorbim despre castraveți, ele sunt foarte diferite de alte culturi cu flori lor. Pe de o tulpină este formată, iar floarea masculin și feminin, astfel încât acestea să răspundă în mod subtil îngrășământ.
Deci, ce ar trebui să fie furnizate: • Pentru semănat castraveți, se recomandă utilizarea de humus sau de compost.

Consiliul. Nu este necesar să distileze solul cu excremente de păsări sau nitrat.

 • Atunci când castraveți în creștere folosit structura de film, nu ar trebui să fie plantate cultură prea dens.
 • De asemenea, este esențial să se reducă sau să ștergeți lăstarilor de prisos, care sunt situate pe părțile laterale. Dacă nu, ceva ce s-ar putea întâmpla stagnare a aerului umed care contribuie la apariția unor boli fungice, a se vedea fotografia.

Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

Poziționarea corectă a culturilor

Avertizare. Dacă există leziuni izolate, este recomandat să poarte mănuși pentru a colecta și arde foile.

 • Apoi aerisiți camera bine și aplica cu grijă soluție de udare de la aproximativ 5% permanganat de potasiu sau sulfatul de cupru 1%.

În cazul în care sa format în jurul rădăcinilor putrezesc, este necesar să se facă puțuri speciale, care este umplut cu nisip râu calcinat refrigerate.

Caracteristici ale capacului cu efect de seră pentru castraveți

Toate castraveți cu efect de seră pentru proiectarea trebuie să sprijine cerințe specifice.
Și anume:

 • Primul lucru pe care să ia în considerare bun trecerea luminii solare în cameră. Razele soarelui promovează buna creștere și dezvoltare de castravete.
 • Pentru cultura crescute și bine dezvoltat necesitatea de a utiliza un strat cu lățime de bandă bună (policarbonat sau sticlă).
 • Toată lumea știe că castraveți sunt utilizate ca hrană și produs dietetic.

Consiliul. Pentru a culturii a crescut calitativ, este necesar în prealabil să se pregătească terenul cu atenție. Aici grădinari înțelepți sfătuiți să folosească gunoi de grajd proaspăt.

Cum este subgrade încălzit:

 • Inițial îndepărtat sol vegetal fertil și adâncitura umplut cu ramuri grosime medie (iarbă adecvată sau paie).
 • De-a lungul timpului, totul începe să putrezească și să devină cea mai bună protecție naturală de frig. De mai sus, este necesar să se adauge un alt strat de pământ.
 • Stratul următor va dejecțiile sau compost, apoi un alt strat de sol și care vor semăna semințe și răsaduri de plante de castravete.
 • Va veni un moment în pat, la un moment dat ridicarea în picioare, dar în timpul operației, ea cade înapoi.

Important. Că totul a fost bine, sere trebuie să fie păstrate în stare bună și să monitorizeze cu strictețe curățenia.

Cum de a alege o locație pentru cultivarea de castraveți

Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

Alegerea unui loc pentru castraveți în creștere

Înainte de a ridica spațiul necesar, trebuie să ia în considerare mai mulți factori.
Și anume:

 • Cel mai important lucru este de a găsi un loc în care răsadurile vor primi suma maximă de lumina soarelui în timpul zilei.
 • Locul pentru cultivarea trebuie să fie protejate în siguranță, pe toate laturile de vânt de ziduri.
 • Cu efect de seră este plasat cu orientarea pe partea de est-vest (aceasta este cea mai bună opțiune).
 • În cazul în care este necesar a stabilit o seră pentru a vedea să-l că nu se scurge apa. Suprafața trebuie să fie netedă și fără copaci în creștere din apropiere.
 • Rolul important jucat de energie electrică. Pentru locația era confortabil cel mai bine este de a organiza clădirii aproape de structura principală (casă).
 • În cazul în seră vor fi folosite pentru uz temporar, fundația nu este în mod necesar pentru a construi. Pentru instalațiile permanente nu sunt demontate, baza de sprijin este necesar.
 • Pentru a face această adâncime groapă de 1 m, în partea de jos este umplut cu pietriș, în timp ce baza fundației ar trebui să crească fiabilitatea sau de armare pentru plasă de armat (acest lucru este valabil mai ales pentru sere de sticlă).

În cazul în care construcția de dimensiuni mici, o astfel de complexitate nu respectă neapărat, cel mai important, este dispozitivul în sine.

Ce materiale sunt folosite pentru structura cadrului

Construcție de sere pentru castraveți și dispunerea lor

sere aparate țevi din PVC

Toți știu că loc special în construcția cadrului este dat. Cât de încredere este cadrul, și așa va fi o construcție solidă.
Alegerea materialelor de construcție este destul de diversă, considerăm cel mai de bază:

 • Cadru din lemn. Cel mai simplu dispozitiv pentru construcția de sere. Ușor de instalat, un design destul de robust.

Notă. Prin selectarea materialului trebuie să acopere imediat suprafața mijloacelor de protecție împotriva insectelor și a umezelii.

 • Oțel sau metal cadru cele mai fiabile, ele pot rezista la sarcinile uriașe, inclusiv precipitații. Materialul este supus la coroziune, astfel încât este necesar să se utilizeze un instrument special pentru procesare.
 • cadru din PVC, mai sigura, rezistenta depinde de profilul de grosime. Sistemul este etanș și că climatul depinde de eforturile depuse de proprietarii de ei înșiși.