Cosurile de pe frunte, cauzele și tratamentul acneei pe frunte, pe competența ilive de sănătate

Cauzele de acnee pe frunte

Cosurile de pe frunte, cauzele și tratamentul acneei pe frunte, pe competența ilive de sănătate
zona de frunte - este o parte a zonei notorii T, care a primit numele de la bufniță, care este similar cu această scrisoare, dacă vă trage linie de pe bărbie și nas pentru a finaliza linia sa de sprancene, chiar a lua o scrisoare condiționată de T. întreaga zonă T - o acumulare mare de sebaceu glande pe centimetru pătrat din conturile lor de la 500 la 900. Acestea piele în cosmetologie numit seboreica, pentru că este în cazul în care cel mai mare număr alocat de sebum - grăsime. Cei excreție de grăsime, care nu sunt eliminate, nu sunt spălate, acoperite repede cu sedimente de praf invizibil, provocând dezvoltarea microorganismelor. De asemenea, unul dintre motivele pentru care cosuri pe frunte, poate fi o încălcare a tractului gastro-intestinal, fluxul slab al bilei și funcționarea necorespunzătoare a pancreasului. În general, o erupție pe frunte indică faptul că organismul trebuie să fie curățate de toxine din interior, și apoi a face cu manifestările externe ale pielii. Pe lângă motivele de mai sus, acnee pe frunte în domeniu poate fi provocat iubire excesivă pentru dulciuri, alimente afumate, alimente grase, pe scurt, aceasta este tulburări digestive și metabolismul motiv. Orice intoxicație alimentară activează funcțiile de protecție ale corpului, el încearcă să conducă produse de otrăvire, în primul rând prin transpirație și secrețiile sebacee. Dacă cutanat zona T conductele înfundate, cosuri pe frunte, ceea ce indică faptul că toxinele, microorganismele se găsesc în interiorul lor.Cosurile de pe frunte poate fi foarte mică, puțin adânci, în cazul în care acestea sunt suficient de mari, de regulă, sunt profunde, inflamate. Cosurile de pe frunte de-al doilea tip care are o bază în straturile profunde ale dermului, mai dificil de tratat si de multe ori lasă în urmă defecte - cicatrici. erupții puțin adânci, mici eliminate destul de repede acțiunile independente - curățirea cu două unică a pielii folosind o loțiune antiseptic, tonic sau gel (fără alcool). În ciuda faptului că tenul gras ar fi de dorit pentru a degresa, mat, spălarea și curățarea frecventă poate duce la rezultatul opus. Glandele cutanate vor lucra mai greu, ca și în cazul în care pentru a compensa lotul obișnuit de secretii grase, astfel, va produce sebum mai intense și, prin urmare, și mediu confortabil pentru microbi va fi, de asemenea, mai mare. De asemenea, frunte este adesea acoperit cu puncte negre, cosuri, ca acumularea de grăsime în combinație cu depozite de noroi formeaza un fel de dop in conducte.Cauzele de acnee pe frunte:

  • Ereditatea, tip gras de piele;
  • tulburări hormonale, medicamente hormonale;
  • Violarea colecist biliar scurgere conductibilitate;
  • digestie slabă, constipație;
  • Încălcarea regulilor de igienă personală;
  • Utilizarea produselor cosmetice selectate în mod necorespunzător.

Ce te deranjează?

Ce trebuie să verificați?

Pe cine pot contacta?

Tratamentul de acnee pe frunte

În primul rând, să facă o dietă normală, cu excepția dulce, alimentele grase, condimentate, precum și orice, produse afumate conservate.

bea zilnic cel puțin 1,5-2 litri de apă bine purificată poate fi de minerale, dar nu este carbonatat;

Se monitorizează în timp util golirea intestinului si vezicii urinare, eliminarea constipație;

Pentru a oferi vitamine si minerale rate prin complexe de multivitamine;

erupții mici curățate de două ori pe zi, cu soluții antiseptice. Deoarece medicamente farmaceutice mijloace bine stabilite, care conține zinc usuca pielea - Kuriozin, Skinoren conținând acid azelaic, acid salicilic.

Mai mari, cosuri adanci pe frunte pe timp de noapte, puteți lubrifia levamikolem punct care va elimina inflamatia pentru a contracara creșterea bacteriilor și a regenera pielea. Dimineața, soluția poate fi aplicată Panthenol acid salicilic sau ca o emulsie.

În interior puteți lua o colecție de perfuzie farmacie, în scopul îmbunătățirii activității stomacului (gastric de colectare). Fitonastoy nevoie pentru a găti în conformitate cu instrucțiunile indicate pe ansamblul să ia cursul cel puțin 21 de zile.

Fața exterioară pot fi curățate mușețel bulion și salvie (ia o linguriță de ierburi Amestecuri uscate infuzat în 500 ml de apă clocotită, timp de 20-30 minute).

Nu poți încerca să stoarcă și răni cosuri nevyzrevshie pe frunte, pentru a le sau frecare cald. Acest lucru poate duce la răspândirea microbilor pe toată fața lui, apariția unei erupții cutanate extinse.

In cazuri extreme, atunci când în 2-3 săptămâni, nu treci acnee pe frunte, ar trebui să caute ajutor de la un cosmetician. Există mai multe proceduri sigure și eficiente salon, care va ajuta pentru a scăpa de defect atât de neplăcut.

Cosurile de pe frunte nu sunt în pericol simptom al oricărei boli, dar cauzează disconfort și împiedică „proprietar“ să se simtă confortabil. Pentru frunte era destul de curat uneori să respecte regulile normale dieta si igiena, folosind creme si cosmetice bine alese.