Creați GIF on-line - crearea de animatii GIF, face animații GIF de pe constructor special

Creați animații GIF on-line: manual.

Creați animații GIF on-line Gifius.ru constructor se face în trei pași simpli:

Pasul 1. Descărcați imaginile. Puteți pur și simplu glisați și să fixați imagini în browser-ul sau de a folosi butonul verde „Încărcare imagine“. Imaginile pot fi descărcate ca unul câte unul, sau dintr-o dată. Asigurați-vă că să aștepte până când toate karinka vor fi încărcate.Pasul 2. Setați setările de animație. În panoul de sus, puteți vedea glisoarele și alte opțiuni cu care le puteți configura animație GIF. Ordinea cadrului poate fi modificat în panoul inferior, pur și simplu schimbarea miniatură cu mouse-ul. Mai multe detalii despre fiecare setare.

  • Lățime. Specifică lățimea animației. Puteți schimba modul în care se deplasează cursorul și introducând o valoare numerică (pentru că, faceți clic pe figură)
  • Înălțime. Specifică înălțimea animației. În mod similar, lățimea acestui parametru poate fi controlat fie glisorul sau utilizând tastatura numerică.
  • Proporții. În cazul în care acest lucru este bifată, apoi comutată în modul proprtsionalnosti. Aceasta înseamnă că înălțimea imaginii este întotdeauna proporțională cu lățimea sa, și anume, atunci când modificați lățimea, înălțimea va fi adaptată în mod automat. Proporțiile sunt luate de la dimensiunile originale ale cea mai mare a imaginii încărcate. Dacă opriți modul proporțional (debifează), va avea loc o înălțime slider separat și dimensiunea fiecărui parametru poate fi setat în mod individual.
  • Reset All. Aceasta restabilește setările implicite, adică resetează orice modificări pe care le-ați făcut de la constructor izobazheny de boot.
  • Poziționarea. Acesta include trei moduri. În centru - aliniază fiecare cadru în mijloc. Nu Poziția - lasă fiecare cadru „așa cum este“, adică veniturile poziție din colțul din stânga sus. Stretch - se întinde fiecare cadru la înălțimea și lățimea de animație plină.
  • Viteză. Specifică frecvența cadrelor. Pur și simplu pune, mezhdk le întârzie. Cea mai mică valoare indică naimenshkuyu schimbare de viteză. Parametrul poate fi reglat ca un cursor și introducând valori de la tastatura (câmpul este editat atunci când faceți clic pe figura). Viteza maximă: 60.
  • Modificarea ordinii de cadre. Pentru a schimba ordinea de cadre - trebuie doar să schimbați miniatura (panoul de jos). Ie Ia miniaturi butonul mouse-ului și trage spre stânga la locația dorită. Ilustrăm acest proces:


Creați GIF on-line - crearea de animatii GIF, face animații GIF de pe constructor special
Creați GIF on-line - crearea de animatii GIF, face animații GIF de pe constructor special

Pasul 3: Descărcați animația terminat. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul verde „Descărcare GIF“, sau pur și simplu salvați SIFCO prin „Save As“.

Creați animație GIF on-line este acum mai ușor.

Creați GIF on-line - crearea de animatii GIF, face animații GIF de pe constructor special

Am analizat cu atenție toate avantajele și dezavantajele programelor existente pentru crearea de animație GIF, și a încercat să facă constructorul nostru este mai eficient și convenabil pentru utilizator. Rezultatul a fost pus în aplicare este cel mai bun, în opinia noastră, o interfață de aplicație care permite să înceapă să lucreze fără dureri de cap, precum și un mecanism inovator pentru a schimba ordinea de cadre în animație, prin care se creează hife cu personalul secvența corectă a fost uneori mai ușor.

Prin utilizarea ajax tehnologigi, crearea de animație GIF se întâmplă, fără să actualizați pagina. Acesta accelerează realizarea sarcinilor de aplicare și elimină pagini flicker inutile, încărcare lentă, etc. De fapt, Gifius.ru - este un program complet pentru crearea de animații GIF on-line, în nici un fel inferioare omologii dekstopnym lor.

Creați GIF on-line mai repede decât offline.

Atunci când o persoană solicită „Cum de a crea o animație gif“, el găsește de obicei pe Internet mai multe programe de opțiuni care trebuie să fie descărcate pe un computer, instalați, să le înțeleagă, și așa mai departe. Ca urmare, câteva ore, el încă primește nu numai animația dorită, dar, de asemenea, dureri de cap, ochi roșii și o stare de spirit proasta.

În zilele de demult, atunci când serviciile online gratuite nu poate oferi servicii de calitate konstrutora animație, alegerea nu a fost deosebit. Dar acum totul sa schimbat. În momentul de față, această pagină este o aplicatie online, care nu numai că funcționează fără instalare sau înregistrare, dar, de asemenea, mult mai convenabil pentru orice software fix.

Politica de confidențialitate atunci când creați animații GIF Gifius.ru.

În timpul unei sesiuni cu serviciul de Gifius.ru toate imaginile pe care le utilizați sunt stocate într-un dosar, care se elimină în mod automat imediat ce părăsiți site-ul. Pentru a evita eliminarea erorilor, la fiecare 30 de minute, serverul șterge toate fișierele temporare. Astfel, puteți fi sigur că imaginile, fotografiile și produse creative, nimeni nu vede, nu este cazul și nu utilizează.