Credințe și superstiții la care buza de mâncărime (de sus, de jos sau zona buzelor), o fată sau un băiat

Deoarece buzele - aceasta este una dintre cele mai la individ la individ, apoi culoarea, forma și grosimea, să nu mai vorbim de suma poate ilustra în mare măsură starea de spirit a proprietarului.Și toate semnele naționale că oamenii cu privire la buze, există multe, într-un fel sau altul legătură cu funcțiile pe care natura însăși a fost încredințată buzele lui.

Curios, buzele nu au numai reprezentanți ai speciei umane - acestea sunt acolo, iar peștele și maimuțe, și multe alte animale, inclusiv cai. Cu toate acestea, persoanele cu persistență de invidiat colecta anumite semne naționale asociate cu mâncărime, care apar la nivelul buzelor. Cu alte cuvinte, acum vom merge mai departe la ceea ce sunt mâncărime buzele.

Este clar că una dintre funcțiile principale ale buzelor - pentru a participa la masă. Se realizează de la naștere, atunci când o persoană care absoarbe laptele matern. Și, cu ajutorul buzelor, vom defini mai întâi modul în care produsele alimentare este cald sau rece, solid sau lichid.

Prin urmare, dacă în zilele vechi cineva această parte a corpului itched, sa spus „la un cadou comestibil pentru.“

A existat, de asemenea, o versiune „pentru a trata“. A existat, de asemenea, o versiune foarte foarte simplificată a „buzele mancarime -. Bunatati acolo“

Nu numai alimente, dar, de asemenea, saruta

Cu toate acestea, produsele alimentare este doar un aspect al sensului existenței a buzelor, deoarece cu ajutorul lor vom săruta și alții. Mirele sărută mireasa, mama - copii, copii - jucării sau animalele lor de companie. Pe scurt, fără să-i sărute buzele ar fi extrem de dificil, iar dacă buza dintr-o dată senzația de mâncărime, aceasta înseamnă că este posibil, în curând va „fi saruta.“

Mai mult decât atât, există o diviziune pe o varietate de semne, în funcție de ce fel de buza zgâriat - superioară sau inferioară, și de ce. În cazul în care partea de sus - astfel încât săruți să fie un om proeminent, și dacă este mai mică, apoi femeia. Nu te teme, în cazul în care, de exemplu, un semn sugerează că o femeie așteaptă un sarut cu o femeie: este probabil ca va avea loc o întâlnire cu un prieten apropiat sau unei rude, bun venit ai un sarut prietenos pe obraz.Curios, inițiatorul Sărutului viitoare poate acționa nu este aceeași persoană căreia i evenimentul semn proorocit.

De ce este așa - nimeni nu știe, dar semnul a supraviețuit până în ziua de azi. Astfel de superstiții chiar și destul de ușor de înțeles din punct de vedere practic. În cele mai vechi timpuri, când rujul nu a existat, iar femeile trebuiau să aibă grijă de ei înșiși într-un fel, ei au uns buzele cu miere de albine sau ceară de albine.

Ca rezultat, buzele au o culoare strălucitoare, saturate și netezite. Bărbați, desigur, nu știu de ce se întâmplă. Și femeile nu vor să dezvăluie secretele lor. Dar când fata a trebuit să merg la o întâlnire cu iubitul ei, toate unguentele de pe buze șterse cu grijă, astfel încât să nu pentru a da produse cosmetice femeilor secrete lui.

Cu toate acestea, problema a fost că ceara este dificil să se încheie frecarea cu pielea, astfel încât miresele vechi au avut o lungă perioadă de timp pentru a freca buzele cu o cârpă - uneori dure și chiar grosiere. După spălarea feței în apă fierbinte. Firește, după astfel de mancarimilor si mancarimilor de tratament, nu numai, ci, de asemenea Superioara buza de jos. Prin urmare, este semn logic.

Despre conversații și semne neplăcute asociate cu buzele

Un alt buze - una din părți ale corpului, prin care le facem sunete și chiar vorbesc unul cu altul. Când un om este o conversație importantă sau un discurs a fost (și poate un interviu) că mulți oameni încep să se frece și zgâria gura nervilor.

Și poate că este un astfel de comportament inconștient este sursa de semne, cum ar fi „buzele mancarime - la bârfă.“ Sau într-o conversație serioasă și importantă. Sau poate ar trebui să aștepte doar conversație interesantă. Este păcat că aceste semne sunt atât de inexacte în previziunile lor, de ce sunt ei pe o viață atât de puțină încredere.

Uneori, aceste aceleași semne nu de bun augur. De exemplu, dacă aveți buzele senzația de mâncărime, atunci puteți la el pentru a „obține“ de la cineva.

Ideea este că, uneori, de neplăcut pentru cineva la cuvânt, putem suferi într-un sens fizic. Există un tratament mai blând, care raportează, de asemenea, la care zgâriat buzele ei - atunci în curând te va certa cu rudele.

Este cunoscut faptul că oamenii demonstreze altora propria lor starea de spirit, folosind buzele de pliere într-un fel sau altul. Deci, funcția emoțională a acestei părți a feței în semne este, de asemenea, reflectată.

De exemplu, se spune că, dacă este zgâriat mai aproape de colțul din dreapta al buzelor, atunci trebuie să zâmbească și să fie fericit. Și dacă mai aproape de stânga, pe supărat contrar. Există oa treia opțiune: mâncărime în mijlocul buzelor - să fie plictisit pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a crede sau nu crede în prevestiri - toată lumea decide pentru sine. Cu toate acestea, există un semn sigur: dacă mâncărime îngrijorat pentru o lungă perioadă de timp, este necesar pentru a vedea un medic, deoarece poate fi un semn de herpes.

Împreună cu această lectură: