Credințe și superstiții la care ochiul drept pruriginoasă luni, miercuri, vineri și alte zile

Partea dreaptă a corpului vechi slavii considerat masculin si resurse, mai puternice și mai mult. De obicei, cu toate acestea, dreptul - toate aceste cuvinte au aceeași rădăcină, prin care putem judeca asociațiile care decurg din această parte.De exemplu, printre oameni au decis să dea mâna dreaptă, a dat de asemenea pomana, botezat și a binecuvântat familia lor.

Mai mult de optzeci la sută din informația despre lumea exterioară, o persoană devine pe canalul vizual. Buna viziune este extrem de apreciat și de multe ori în comparație cu înțelepciune (înțelegere - este sinonim). Știm cu toții populare expresia „vede rădăcina“, „pentru a vedea un om prin intermediul și prin“, „mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori“ - este dificil de a supraestima importanța viziunii în cultura umană.

Ochii Value iluminează perfect expresia „protejat, ca lumina unui ochi.“ În general, ochii strămoșilor noștri plătit o mulțime de atenție. Și când ochii mei un pic îngrijorat despre ele - itched de zona, sau senzația de mâncărime a pleoapelor - aceasta a fost făcută pentru a observa că prevesteste o preocupare similară.

ochiul drept - semnele de mâncărime

Ce mancarimilor ochiul drept? Conform semnelor naționale, este de mare importanță, în ce zi a săptămânii sa întâmplat. Deci, marți, miercuri, joi sau duminică acest eveniment promite o întâlnire așteptată lung, o dată cu cineva te iubesc, bucurie sau o veste bună. Și dacă ochii itched luni, vineri sau sâmbătă - nu este un semn bun, un semn promite lacrimi, necazuri și certuri.

În unele zone, a găsit credința populară că ochiul drept a fost luată „pentru a arata frumos“, ceea ce înseamnă că în curând se va întâlni cu prieteni buni, care vor aduce atât o mulțime de distracție și de râs.

Apropo, nu numai în slavonă, dar în tradiția creștină, începând cu cele mai vechi timpuri, toate regula implicită se aplică unui bun: dreptul și corecte - nu întâmplător aceste cuvinte în ton. Se credea că un înger păzitor personal pentru fiecare persoană costă doar în spatele umărului drept, și este probabil ca el gadila episcopia ochi, spune de avere iminentă bun. Deci, chiar dacă un semn și vă promit lacrimi - va fi lacrimi de fericire, pentru că tutorele divin invizibil pentru tine.Ce se poate face cu prurit la ochiul drept?

Există mai multe opinii cu privire la această chestiune. Astfel, printre creștinii ortodocși au decis să zgârie ochii cu mâna dreaptă, atunci este de trei ori mai mare cruce peste ea și pentru a citi rugăciunea de protecție. Acest lucru a fost făcut în scopul de a speria demoni, care adus atingere darul cel mai valoros al lui Dumnezeu, un om - viziunea sa.

Pagan ritual a fost, de asemenea, destul de simplu. Pentru a „nu ajunge“ în ochi, a fost recomandat de aceeași mână să se arate un smochin, și apoi ștergeți cu atenție ambii ochi (în mod necesar), ambele cu ambele mâini și se spală apă de izvor. Motivele au fost, destul de ciudat, la fel: prin urmare, de la ochi „a fost alungat spiritele rele“, a încercat să intre persoana prin viziunea sa.

Si ce doctorul?

Dar nu uitați că trăim în secolul XXI, iar medicamentul oficial au deja un răspuns clar la întrebarea de ce mănâncă ochiul drept.

Motivele pot fi banale și simplu:

  • Accidental zburat în praf mic, suficient de mare pentru a provoca disconfort grave;
  • Alergii la polen, praf de casa, scuamele de animale, produse cosmetice sau produse de curățare;
  • Ciliar acarianul, un ochi minuscul parazit;
  • Conjunctivită - inflamația membranei mucoase a ochiului;
  • Blocajul canalului lacrimal;
  • Alte boli infectioase oculare.

În plus, ochii pot mancarime de la o simpla oboseală. O zi întreagă la calculator, și seara, atunci când organismul este gata de a dormi, nu permiteti închis ochii: lectura, vizionarea un film interesant sau termina munca de urgență, care nu poate fi amânată.

Donează iritație obosit sau a corpului cu ușurință: BREW o ceașcă de ceai, se răcește la temperatura camerei și se spală ochiul afectat prin pipetă. Procedura poate fi repetată de mai multe ori, urmat de cruciș timp de 2-3 minute. În cazul în care disconfortul nu este oprit, ochiul poate fi clătit din nou. Dar fii atent - nu este listat în noroi.

Dacă după toate operațiile de manipulare ochi continuă să mancarime, nu-l zgâriați la inflamatie. Acesta a recomandat încă se consulte un oftalmolog. Valoare vederii, deoarece conform spusei, „ochiul - un diamant.“

Împreună cu această lectură:

Sunt în semne și interpretarea lor de credință, dar pentru un motiv oarecare crezut întotdeauna că, dacă ați zgâriat ochiul drept, aceasta înseamnă până la lacrimi și nu și-a asociat procesul cu zilele săptămânii, și ceea ce poate fi încă o latură pozitivă a monedei, și este foarte sunt fericit! După ce am citit acest articol, am aflat despre interpretarea de zi cu zi, acum voi asculta semnalele corpului (doar ochiul drept am pruriginoasă, ocazional, și este de o sută la sută nu este asociat cu nici o problemă medicală). Vă mulțumim!