Cum de a actualiza avast antivirus pe un calculator fără internet

Instrucțiuni pentru actualizarea offline antivirus Avast și link-uri pentru a descărca cele mai recente baze de date virus Avast VPS

Dacă trebuie să actualizați baza de date antivirus Avast, instalat pe un computer care nu are nici o conexiune la Internet, puteți actualiza folosind un stick USB sau un CD.Descarcă actualizările pentru versiunea dorită. Apoi, copiați vpsupd.exe actualizare fișier de pe computerul pe care doriți să actualizați antivirus.

Fișierele bazei de date sunt actualizate zilnic.

Descărcați actualizarea bazei de date a virusului Avast


Vpsupd.exe rula fișierul și așteptați actualizările antivirus:

Cum de a actualiza avast antivirus pe un calculator fără internet

După o actualizare de succes, veți vedea un mesaj despre finalizarea renovării:

Cum de a actualiza avast antivirus pe un calculator fără internet

mesaje de eroare posibile atunci când actualizați avast:

„Antivirus Avast nu a fost detectat pentru a fi instalat pe această mașină. Acest program de instalare nu poate continua.“ - sistemul nu este găsit produse Avast instalate.„Bază de date VPS este deja la zi -. Bază de date anti-virus a fost actualizat la versiunea în fișierul de funcționare Acest mesaj poate apărea dacă în mod repetat sau de două ori pentru a rula fișierul pentru a actualiza bazele de date ..

„Această bază de date VPS este mai în vârstă este apoi instalat în prezent Tu nu # 3539; .. T nevoie pentru a actualiza VPS - instalat baze de date antivirus este mai nou decât baza care rulează fișierul Descărcați cel mai recent fișier de baze de date antivirus ..

„Avast 4 este, probabil, nu a fost încă instalat sau instalarea este rupt Descărcare instalați pachet complet și reinstalați, vă rugăm să -! .. Executați vpsupd4.exe fișier de actualizare pentru versiunea avast 4, dar această versiune nu este instalat să nu aveți astanovlen .. avast, sau o versiune mai veche sau mai nouă a programului. Pentru a actualiza 5 și 6 versiuni ale avast! vpsupd.exe nevoie de un fișier corespunzător.

„Acest VPS bază de date necesită cea mai recentă versiune de program Vă rugăm să descărcați și programul de actualizare utilizând configurarea completă, apoi executați din nou .. vps actualiza“ - Această eroare poate apărea dacă ați instalat avast! timpurie 4 sau 5 versiune. În unele versiuni ale programului a fost schimbat formatul bazei de date antivirus. Pentru a actualiza baza de date, trebuie să actualizați versiunea dvs. a programului, descărcați și executați instalarea noii versiuni de fișier avast.

„Avast! Updater este deja în execuție, care ar putea însemna o problemă de conexiune la internet. În cazul în care computerul este conectat la Internet și utilizați paravan de protecție terț (nu pentru Windows Firewall), verificați dacă procesul de avast.setup a permis accesul la Internet. Dacă Nu # 3539; t au conexiune la internet, setați actualizări Avast la manualul Apoi, încercați să procesul. # 3539; avast.setup # 3539; folosind Task Manager și executați din nou acest program. „- actualizarea avast este deja în execuție, aceasta poate indica o problemă cu conexiunea la Internet În cazul în care computerul este conectat la internet, și utilizați un paravan de protecție terț (nu ferestre firewall), asigurați-vă că procesul este furnizat.“ Avast.setup „Dacă accesul la internet. nu aveți o conexiune la Internet, setați setările avast! actualizeze manual. Apoi, încercați pentru a finaliza procesul # 3539; avast.setup # 3539; în Task Manager și începe din nou. "

„Ne pare rau, dar licența pentru actualizarea acestui produs a expirat“ - perioada de valabilitate a licenței a expirat și nu poate fi actualizat.