Cum de a albi subsuori pielii - sfaturi pentru femei online

Când se apropie vara, uneori cu dezamăgire pentru a descoperi că pielea subraț a devenit mai inchisa decat cele mai multe mâini. Motivele pentru acest lucru poate fi foarte diferite - de la transpirație excesivă de a alege în mod corespunzător un deodorant.

Albesc pielea de pe fata ta, puteți folosi coaja de portocala de obicei. Cruste trebuie mai întâi uscat și lira la o pulbere. Pentru a pregăti masca de albire care aveți nevoie pentru a amesteca pudra cu lapte pentru a obține o masă semi-lichid, și se aplică pe piele. De asemenea, un efect bun dă lapte și miere masca. Pentru a prepara aceasta trebuie să se amestecă lapte cu miere și suc de lămâie proaspătă.

Suc și miere ar trebui să fie luate în părți egale. Masa rezultată trebuie să fie, de asemenea, semi-lichid. Este posibil să se adauge cateva picaturi de ulei esential de migdale. Sucul de lamaie va decolora pielea, mierea va aduce toxine, și lapte și unt se va umple cu frumusețe și sănătate. Ambele masti sunt aplicate numai pe pielea curata. Ele sunt spălate cu apă rece, după uscare.

Cauzele axile întunecare ale pielii

2. Castravete. Ca cartof, castravete are de asemenea proprietăți de albire naturale. Puteți șterge axile felie de culoare închisă, face masca de casă de castravete, ras pe o răzătoare fină sau de a folosi suc. Pentru a spori efectul, se amestecă suc de fructe cu turmeric si cateva picaturi de suc de lamaie pentru a avea o pasta. Aplica-l pe timp de o jumătate de oră și apoi se clătește cu apă. Masca se face în fiecare zi sau o dată la două zile.

3. Bicarbonatul de sodiu. Dacă doriți să lumineze pielea subraț, ar trebui să skrabirovat acest domeniu în mod regulat. Pentru a face un exfoliant natural pentru casa corpului, ia bicarbonat de sodiu și se adaugă puțină apă pentru a face o pastă groasă. Acum l utilizați pentru tratamentul pielii. Acest lucru va ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii sunt colectate în zona de subraț, care este una dintre principalele cauze ale axilare întunecate. Și, de asemenea, curata porii pielii. După ce se spală bine și axilare uscat, se poate presara bicarbonat de sodiu pentru a menține efectul lor.

Albire axile pielii la domiciliu se poate aplica crema speciala de albire pentru axile. Crema specială de albire vândute în mai multe farmacii si magazine de cosmetice. Atunci când cumpără o astfel de notă cremă pe componentele sale.

Profită de agenți speciali de albire pentru axile, care sunt vândute în farmacii. De exemplu, o crema cu protectie UV "

“. Ar trebui să fie utilizat în mod regulat, evitând întreruperile.

peroxid de hidrogen

Este cunoscut faptul că peroxid de hidrogen a fost adesea folosit pentru a ușura parul cu ajutorul acestui instrument, puteți elimina, de asemenea, petele intunecate de sub axile.

Pentru procedura de a amesteca peroxidul cu aceeași cantitate de apă, apoi se scufunda într-o soluție de un tampon de bumbac și ștergeți pielea timp de 30 minute. Se spală pielea cu apă, se aplică crema pentru copii. Se efectuează procedura de 2 ori pe săptămână, atunci vei uita totul despre subsuori întunecate.

Cum de a albi subsuori pielii - sfaturi pentru femei online
Cum de a albi subsuori pielii - sfaturi pentru femei online
Cum de a albi subsuori pielii - sfaturi pentru femei online


Cum de a albi subsuori de piele cel mai simplu mod de a ști chiar acum.

argilă albă. albire procedeu folosind argila alba se efectuează de cel puțin trei ori pe săptămână. argilă albă pot fi cumpărate de la farmacie.

extract Cucumber. Extract de Castravete elimină, de asemenea, pigmentare. Acesta este utilizat într-o zi. Extractul este, de asemenea, vândute în farmacii și magazine de produse cosmetice.

cremă pentru copii și ulei de lămâie. Foarte bine că albește compoziția pielii de cremă pentru copii și ulei esențial de lămâie. Proporții: 2 picaturi de ulei, 1 linguriță de cremă.

Peroxidul de hidrogen. Bețișor îmbibat într-o soluție de peroxid de hidrogen șterge zona subraț în fiecare zi.

Turmeric și suc de lămâie. Se amestecă o linguriță de turmeric si cateva picaturi de suc de lamaie. Aplicați pasta în regiunea axilară a 10-15 minute. Se clătește cu apă caldă. Procedura se repetă de două o dată pe săptămână.

  • Peroxidul de hidrogen este amestecat cu o cantitate egală de apă scufunda în soluția rezultată un tampon de bumbac, și apoi săpun peste jumătate șterge zona de pigmentare. După aceea, se spală subsuori, se usucă și se aplică pe crema de estompare a pielii. Această procedură se face de mai multe ori pe săptămână.
  • Ștergeți pielea cu suc de lămâie, timp de trei săptămâni pentru a lubrifia pielea crema subraț, care include uleiul esential de lamaie. Acest fruct tropical are destul de o proprietăți eficiente de albire. Ușura pielea subraț apreciabilă este posibil, folosind un amestec de suc de lămâie și kurums pulbere, care trebuie aplicat pe zona de pigmentare zece - douăsprezece minute.
  • Calmeaza subsuori te va ajuta ca iaurt și fulgi de ovăz. Masca trebuie să fie aplicate în locurile potrivite utilizarea acestor produse, lăsându-l pe timp de douăzeci de minute. Apoi se spală cu apă caldă înseamnă. Folosind această mască de două ori - de trei ori pe săptămână, veți obține un efect bun de albire.
  • Utilizarea băilor cu utilizarea de bicarbonat de sodiu va ajuta, de asemenea, vă pentru a obține rezultatul dorit.
  • Un alt mijloc eficient de albire pe bază de ulei se subraț unguent de lemn de santal si apa de trandafir. Pentru a prepara, se amestecă două lingurițe de apă de trandafiri și patru lingurițe de ulei de lemn de santal. Se aplică masa rezultată la douăzeci de minute după timp apa de clătire.

Peroxidul de hidrogen. Bețișor îmbibat într-o soluție de peroxid de hidrogen șterge zona subraț în fiecare zi.

Turmeric și suc de lămâie. Se amestecă o linguriță de turmeric si cateva picaturi de suc de lamaie. Aplicați pasta în regiunea axilară a 10-15 minute. Se clătește cu apă caldă. Procedura se repetă de două o dată pe săptămână.


Aceste sfaturi simple va ajuta sa scapi de problema și să câștige încrederea în sine. Principalul lucru de reținut că trebuie mai întâi pentru a determina adevărata cauză a întunecarea axile, și apoi se ocupe de albire a acestora.