Cum de a alege Birthstone fetei

semne de foc


Fata, care sa născut sub semnul Berbecului, vrea sa faca toate deciziile le. Nu va aștepta până când cineva va alege, ea alege un tânăr. Ea preferă bărbații doar puternici, încrezători.
Leoaica - este întotdeauna frumos temperamentala fata,, foarte emoțională. Cei nascuti sub acest semn puternic dragoste și pasiune. Ea cere ca iubitul ei ar fi aproape perfectă, dar ea însăși încearcă să îndeplinească aceste standarde. Leoaica nu tolerează înșelăciune. Ea se îndrăgostește de bine îngrijit om luminos, generos, care o poate interesa. Dacă face cu ea este întotdeauna la fel, este imediat plictisit și fugi de tine.


Sagetator - este persoana inteligent, vesel, vesel. Este înzestrat cu o imaginație bună și este capabil să intereseze orice tip. Această fată singură minte care preferă un stil de viață activ. Ea însăși și una aleasă respectă.

filigrane


Rac - o, rezervata fată misterioasă, liniștită. Uneori poate comporta prea departe. Dar manifestat sexual senzualitatea si pasiunea ei, care, aparent, nu se poate. În cazul în care logodnica sa născut sub acest semn, să fie pregătit să tolereze uneori capriciile.


Scorpion - nu este o fată ușoară. Acesta este un cuceritor reală a inimii oamenilor, care domnește în suflet o pasiune de foc. Cu aceasta, trebuie să fie foarte atenți, pentru că aceasta se datorează unor astfel de membri de sex mai echitabilă, unii oameni se prăbușesc viata.
Pește - subțire, licitație, natura un pic copii. Este în nori, de multe ori confuze poveste cu realitatea. Dar dacă ești nebun romantic, gata să se înalțe împreună cu ea, atunci această fată va fi cuplu ideal.

semne de aer


Fata Balanta foarte senzual si afectuos. Este ușor, ca și aerul. Intelectual dezvoltat iubește baieti cu bun gust. Ea este veselă și mândră, dar este mai bine să nu mânie. Evil Balanta - un taifun reală.


Dacă ești calm, tip de echilibru tu femeie perfectă, născut sub semnul Varsatorului. Ea nu va căuta aventura, dar nu va refuza să-și petreacă timpul în compania bună. Acesta va fi foarte loial, dar uneori își poate permite un flirt cu ceilalti.


Gemenii nu se potrivi cu fiecare membru al sexului sterner. Acest caracter dual. O fată este greu de înțeles. Se poate iubi în același timp și de ură, doresc ceva și nu doresc. Dar, cel mai important, nu este niciodată plictisitor.

semnele de pamant


Fecioara - feminin, frumos, blând. Aceasta este o fată acasă, o soție credincioasă, o mamă bună. Este perfect pentru o relatie serioasa. Dar, dacă visul de o fată pasionat, emoțională, fecioara - nu opțiunea.


fată Capricorn arată ca o călugăriță. Ea a aprins o virtute, dar în inima ei, ea vrea să atragă atenția bărbaților. uneltitor El care îi place să fie în centrul atenției de sex opus.


Taur - o natură destul de lumesc. Fata asta va fi rareori romantic, ea se străduiește întotdeauna să te țină în mâinile lor. Chiar și care se încadrează în dragoste, va fi low-cheie. Ea nu a dezvăluit pe deplin pentru tine, asa ca va fi interesat să-l rezolve treptat.