Cum de a alege o coafura coafura on-line pentru fotografii de pe computer pentru showroom-ul virtuale gratuit va ajuta

Puteți libertatea de a alege dreptul pentru o coafura noua, culoarea parului, coafura si make-up online la fotografiile lor pe computer, fără program de înregistrare pentru femei, fete și bărbațiVirtual Beauty Center vă oferă:

Bărbați și coafuri femei pentru parul scurt, cu un stil, mediu și lung; alege o coafura on-line, culoarea părului; machiaj pentru ochi, buze, fard de obraz; Selecție de ochelari, lentile, ochelari de soare; cercei bijuterii, piercing-uri, Bindi; pălării pentru bărbați și femei, pălării; pălării, șepci; capace și berete; bărbați alege barbă și mustață

Creați-vă o nouă imagine și vei fi irezistibil!

Pentru a alege corect o coafura, tunsoare feminin, machiaj, ochelari de soare si accesorii pentru computer, descărcați fotografia, sau de a folosi starea de spirit a modelului online gratuit. Faceți clic pe mouse-ul pe modelul, apoi faceți clic pe orice stil, acesta va apărea imediat pe model.Cum de a alege o coafura pentru fotografiile ei

În partea din dreapta sus a programului Încarcă o fotografie - „Browse“. Faceți clic pe ea, o fereastră va apărea „Selectați fișierul“. Din dosarul, selectați o fotografie, faceți clic pe ea și apoi „Open“ sau „Save“. Toate fotografiile încărcate, mouse-ul poate muta fotografia în mijloc. Dați clic pe butonul „Next“.

Urmați instrucțiunile din programul pentru selectarea make-up, se deplasează mouse-ul indicii albastre în centrul pupilei, așa cum se arată în imaginea din dreapta, faceți clic pe butonul „Next“, apoi săgețile verzi muta la colțurile ochilor, și așa mai departe. D. Faceți clic pe butonul „Next“ și „Salvați“ .

Fotografia va apărea pe dreapta și la stânga de coafuri poate fi un click de mouse pe orice fir de par, machiaj, și așa mai departe. E., acestea vor apărea imediat în fotografiile dvs., doar mouse-ul puteți să le ajustați mai mare sau mai mică. Astfel, este posibil să se ridica de pe computer în mod individual pentru ei înșiși.

Invită-ți prietenii și prietenii tăi!