Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt

Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt

Cu parcele care nu se cultivă legume sau culturi de flori, din când în când este necesar pentru a elimina buruieni sau de a reduce înălțimea de gazon. În acest caz, informațiile cu privire la modul de a alege o masina de tuns iarba, va fi relevante, deoarece această tehnică este perfect face față cu sarcina.Ce este mai bine pentru a alege o masina de tuns iarba?

Există un anumit set de criterii, care ar trebui să caute la selectarea unor astfel de echipamente. Urmați sfaturi simple cum de a alege o masina de tuns iarba:

 1. Luați în considerare tipul de iarbă trebuie să cosească, din cauza puterii acestei unități și prețul depinde.
 2. Nu mai puțin importantă este analiza terenului, deoarece unele dintre echipamente nu pot lucra pe pante sau în zonele cu un număr mare de cavități.
 3. Analizând în același timp, modul de a alege o masina de tuns iarba, merită să subliniem importanța de cuțite de calitate. Acestea ar trebui să fie mai mare și bine ascuțit. le ascuți, în viitor, se recomandă numai în centrul de servicii care nu a existat nici un dezechilibru.
 4. Fii atent la roata pe care ar trebui să fie din cauciuc, lat și cu un diametru mai mare. Acest lucru este important pentru mișcarea ușoară pe gazon teren năpădit și inegale.

Ce masina de tuns electrice de tuns iarba este mai bine?

La alegerea tehnologiei potrivite, este imperativ să se ia în considerare această opțiune, deoarece determină performanța și capacitatea de a reduce tulpini groase de plante. Imaginind cum de a alege dreptul de cositoare de gazon de putere, în valoare de subliniind că cele mai multe dintre modelele variază de 1 - 2 kW. Expertii recomanda pentru a alege opțiuni pentru a da o capacitate de 1,5 kW, cum ar fi în mașina de tuns iarbă va prezenta un compromis între greutate și performanță. Dacă aveți nevoie să cosească peluza doar moale, este potrivit și mai puțină energie.

Ce se întoarce de la cositoare?

Calitatea tehnicii aleasă va depinde în mod direct de viteza de cuțit. Mulți, decide cum de a alege o masina de tuns iarba în parametrii, se crede că o mai mare rata de rotație, cu atât mai bine, dar de fapt nu este. Calitatea teșituri nu depinde de viteza de cuțite, și viteza liniară a marginii de tăiere. Acest parametru depinde de diametrul de prindere de cuțit și dacă acesta este mai mare de 40 cm, iarba de cosit de înaltă calitate este garantata. Este important să se ia în considerare dependența de frecvența de rotație a puterii, adică, mai mare scorul, cu atât mai multe wați consumă tehnica.

Care sunt tuns iarba în ceea ce privește guvernarea?

O altă clasificare se bazează pe tehnica furnizată de metoda de control. Pentru a înțelege cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, este necesar să se analizeze fiecare dintre următoarele:

 1. Manual. Lawnmower reprezintă post-titular, al cărui capăt sunt cuțite, iar celălalt - motorul. A fost convenabil să-l folosească, cu condiția centura, care este purtat pe umeri. Avantajul unei masina de tuns iarba manuală este abilitatea de a tunde iarba în jurul valorii de arbori și arbuști.
  Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt
 2. Roată. Pe plan extern, dispozitivul arata ca un cărucior și poate fi utilizat pentru a trata zone mari de peluză. Lângă copaci, astfel încât mașina de tuns iarbă nu va funcționa. Analizând modul de a alege o masina de tuns iarba, este demn de remarcat faptul că există trei tipuri de dispozitive cu roți: un container pentru iarbă tăiată, cu elicopterul și variantele fără aceste funcții.
  Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt
 3. Ryder. Aparatul presupune un scaun pentru persoana ședinței în care efectuează tehnica de management. masina de tuns iarba alimentat motoarelor alimentate cu benzină. Justificat dobândi călăreți, dacă doriți pentru a trata zone mari. Într-o astfel de tehnică are capacitatea de a colecta decupaje iarbă și funcția de mulci.
  Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt


Ce companie de a alege o masina de tuns iarba?

Magazinele pus responsabil de o gamă largă de mașini de tuns iarba, dar de-a lungul anilor de existență a acestei tehnologii, conducere care sunt populare cu consumatorii. Dacă sunteți interesat de ceea ce brand pentru a alege mașini de tuns iarba, atunci este recomandat să se oprească atenția la astfel de cazuri:

 1. «AL-KO». Aceasta companie este un lider în crearea de mașini de gradina, care este cerințe diferite de calitate și iese în evidență o durată lungă de viață.
 2. «Bosch». Echipament acestei companii place consumatorilor de mai mulți ani. Cositoare de acest brand se poate lăuda cu un motor puternic și lame ascuțite.
 3. «Husqvarna». Conform numeroaselor comentarii cositoare au o capacitate mare de locuri de muncă și excelenta cu diverse plante aromatice.

Care sunt masina de tuns iarba?

Efectuarea necesară tăierea gazonului în mod regulat, de aceea este important de a alege un produs care va îndeplini cerințele menționate, și va dura o lungă perioadă de timp, fără o pauză. Există diferite tipuri de mașini de tuns iarba pentru grădină cu propriile avantaje și dezavantaje, dintre care analiza va ajuta să facă o alegere în favoarea uneia sau cealaltă opțiune. Clasificarea primară în funcție de tipul de motor.

benzină masina de tuns iarba

Cel mai frecvent tip de echipament cu cea mai mare putere în comparație cu alte exemple de realizare. Pentru a înțelege cum de a alege o masina de tuns iarba, benzina, electrice sau de alt tip, este necesar să se ia în considerare avantajele acestei opțiuni:

 1. Datorită motorului puternic se poate ocupa o suprafață mare pentru o perioadă scurtă de timp.
 2. Capacitatea de a îndepărta iarba și plantele înalt, cu tulpini groase.
 3. Dacă doriți să selectați un dispozitiv care nu are restricții privind utilizarea unei raze, atunci această opțiune este soluția perfectă, deoarece în cele mai multe cazuri, alimentarea cu combustibil durează timp de câteva ore, fără pauză.

Au tuns iarba benzină și dezavantaje, care nu pot fi evitate:

 1. Motor Mai puțin puternic este disponibilitatea de zgomot la nivel înalt.
 2. Deoarece dispozitivul ruleaza pe benzina, atunci nu se poate numi eco-friendly.
Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt

cositoare electrice

O altă opțiune populară, care este comercializat într-o gamă largă. Pentru cei care se întreabă cum de a alege elektrogazonokosilku, merită să subliniem că regulile sunt definite ca mai sus, dar este recomandat să demontați cu avantajele și dezavantajele înainte de cumpărare. Principalele avantaje ale acestei tehnici:

 1. Dimensiuni compacte și greutate redusă, astfel încât lucra cu ea usor.
 2. Nu se eliberează în mediu a substanțelor toxice și a emisiilor nocive.
 3. Din cauza absenței unor mecanisme complexe pentru a repara astfel de mașini de tuns iarba cu ușurință.

Au astfel de echipamente și astfel de deficiențe:

 1. Ea are o mobilitate redusă, ca raza de acțiune a cablului de alimentare electrică limitate.
 2. În timpul funcționării, instrumentul poate fi încălzit, care de multe ori duce la oprirea lucrului și daune.
 3. În orice caz, nu utilizați o masina de tuns iarba electrice în ploaie sau pe iarba udă.
 4. Unele modele nu pot face față cu plante înalte.
Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt

masina de tuns iarba manuală

Aceste dispozitive au fost primii care au început să folosească oamenii pentru a elimina iarba. Pentru comparație, ce mai bine masina de tuns mecanic sau de lucru independent, analizăm principalele avantaje ale acestei opțiuni:

 1. Acesta funcționează absolut în tăcere.
 2. Acesta este un dispozitiv ecologic.
 3. Iarbă, tuns tuns mecanică, ușor accidentat, astfel încât gazonul nu va galben și va rămâne verde și suculent.
 4. Prețul de astfel de dispozitive este disponibil.

Continuând să dau seama cum de a alege masina de tuns iarba dreapta, ar trebui să acorde o atenție la deficiențele de dispozitive mecanice.

 1. Ea are o capacitate mică, și pentru a trata zone mari vor trebui să-și petreacă o mulțime de timp și efort.
 2. Nu va fi capabil să facă față cu iarbă, în cazul în care înălțimea este mai mare de 10 cm.
 3. Se poate lucra numai în zonele plane, fără creșteri semnificative și depresiuni.
Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt

tuns iarba cu acumulator

Pentru zone mici, puteți utiliza această opțiune, care are următoarele avantaje:

 1. Rulează în tăcere faptul că vă rugăm din ce în ce vecinii.
 2. Este un dispozitive eco-friendly, care este, în timpul operațiunii nu emite emisii și deșeuri. Încărcarea bateriei de la rețeaua de alimentare.
 3. Economii de întreținere, deoarece nu este necesar să se schimbe uleiul sau să cumpere benzină.
 4. Greutate redusă asigură ușurința de operare.

Pentru a înțelege cum de a alege o masina de tuns iarba, ar trebui să ia în considerare și dispozitivele de stocare dezavantaje:

 1. de capacitate mică nu se poate ocupa zone mari, cu iarbă înaltă.
 2. Din când în când bateria trebuie să fie reîncărcată.
 3. Preț în comparație cu alte tipuri de mașini de tuns iarba mai mare.
Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru gradina, deoarece acestea sunt