Cum de a alege un macbook, cum de a alege un MacBook Pro sau aer

MacBook și laptop: există o diferență?

Cum de a alege un macbook, cum de a alege un MacBook Pro sau aer

Decizia de a deveni proprietar al notebook-ului, care s-ar potrivi pentru muncă, pentru studiu, pentru jocuri sau orice alte scopuri, consumatorii cer întotdeauna: ce model de a alege? Cei mai multi consultanti in magazinele de electronice vor spune că, dacă este posibil, este mai bine să cumpere un MacBook. Care sunt avantajele sale peste laptop convențional și în cazul în care mănâncă la toate?O serie de alte diferențe majore makbukov de la laptop-uri:

  1. Pe produsele Apple setat întotdeauna propriul său sistem de operare Mac OS X;
  2. Modele de dispozitive electronice a distins întotdeauna soluțiile firmei exclusive și originale de proiectare;
  3. În producția de calculatoare compania folosește numai cea mai înaltă calitate și a materialelor avansate, care afectează în cele din urmă prețul de vehicule, care sunt de multe ori mai mari decât cele ale concurenților.

Ce este MacBook

Cum de a alege un macbook, cum de a alege un MacBook Pro sau aer

Este un laptop versatil, de încredere pentru a utiliza și de înaltă calitate, de asamblare, care are tot ce ai nevoie pentru un utilizator activ la exact nivelul profesional al mărcii. Pentru scopuri speciale ar trebui să fie luate în considerare modelul deja mai puternic, ca și pentru MacBook are două modificări: Air și Pro. Pentru fiecare dintre ele, vom umbla mai mult, dar acum aș dori să spun că acest lucru este un dispozitiv cu un mar pe coperta este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de portabilitate, putere și ergonomie.MacBook combină un design și funcționalitate tehnică bună, ceea ce ia permis să câștige dragostea consumatorilor din Ucraina, România și din lume. El este perfect potrivit pentru persoanele care călătoresc în mod frecvent, utilizați un laptop la locul de muncă, sau du-te cu el într-o călătorie de afaceri. Deci, dacă nu se poate decide ce priobresti-, probabil, mai bine să cumpere un MacBook. Un mic upgrade, care, întâmplător, este, de asemenea, furnizate în aceste dispozitive permit să-i dea mai multă putere. Ca dezavantaj poate fi considerat greutatea acesteia - de aproximativ 2.13 kg. el este gadget alb. Mulți oameni vor lua în considerare atunci când aleg.

Ce MacBook aleg?

Cum de a alege un macbook, cum de a alege un MacBook Pro sau aer

Așa cum am spus deja, dispozitivele din această serie sunt împărțite în două tipuri: Air și Pro. Fiecare dintre ele, în comparație cu altele, există diferențe esențiale, pe care le vom examina mai detaliat. Ce este un eyr MacBook și pentru care el va face.

MacBook Air

MacBook Pro

Cum de a alege un macbook, cum de a alege un MacBook Pro sau aer

O trăsătură distinctivă a acestei versiuni este fenomenal de viață modul baterie, care este de aproximativ 7 ore. Pentru mai multe laptop-ul puternic este o cifră incredibilă. Dar pentru mașinile „fructe“ este o reală și destul de o cifră decentă.

Originalitatea acestei unități și oferă un design elegant, care a fost mult timp o caracteristică fermă a companiei. Nu este nici un secret faptul că calculatoarele portabile destul de des utilizate în cadrul reuniunilor de afaceri, iar în acest caz, vine în prim-plan o chestiune de imagine. Aici unitățile de la Apple sunt printre cele mai bune.

Apple a fost mult timp cunoscut ca un producător de echipamente de frumos și de înaltă calitate, acest lucru este un indicator real al statutului și stil. Printre întreaga gamă de produse se disting prin dispozitivul de la linia MacBook. Acestea sunt împărțite în mai ușoare și mai compact - Air, și oferă posibilități mai tehnice - Pro. În lumea lor apreciem milioanele de consumatori. Acum știi cum să alegi un MacBook, care are principalele caracteristici ale fiecăreia dintre opțiunile prezentate, și suntem încrezători că toți dintre voi va fi capabil de a achiziționa dispozitivul cu ușurință. Și totuși, recomand să viziteze forumuri, unde puteți găsi confirmarea cuvintelor mele.