Cum de a alege un program de coafura on-line

Pentru femei, este important să fie perfectă în toate. Nu este nici un secret faptul că am recurge adesea la unele trucuri pentru a alinia fața puțin ovală, vizual spori și de a evidenția ochii, obrajii ascund curbați. Una dintre principalele trucuri este tunsoare noastră, care ajută la corectarea noastre fata frumoasa mica.Par - una dintre acele trucuri care acționează într-adevăr și adăugați recurs. Nu e de mirare că merge la un eveniment important, ce facem pentru a ne stil frumos și tunsori. În articolul de astăzi vom da nu numai sfaturi cu privire la modul de a alege în mod corect o coafura. dar, de asemenea, uita-te la unele dintre cele mai populare programe online pentru selectarea coafuri.

Program pentru coafura montare on-line


1. Programul nostru propus mai jos (și mai precis de servicii on-line), este ușor de utilizat și pentru a face față cu ea chiar și un novice. Principalul lucru și cel mai greu lucru pe care trebuie să faceți - este de a alege o fotografie de pe computer sau de a lua o fotografie. Fotografia dvs. ar trebui să fie atenuate de păr. Adică, părul trebuie să fie întotdeauna colectate, mai degrabă decât dizolvată. Și fără bucle și coafuri, și numai față deschisă.

Made? Apoi, folosind vârfurile programului, descărcați fotografia de pe site-ul propus mai jos. Evidențiați ochii și gura în fotografie. Vezi tu, nu este dificil. Dacă o faci bine, vei fi capabil de a alege o coafura, culoarea părului și lungime. În plus, te poti face un makeover virtuale, „încercați pe“ accesorii și ochelari de soare. Si apropo, oamenii le pot alege în afară de tunsori și barba încă.

Cum de a alege un program de coafura on-line

Ca și în primul caz cu selecție on-line, programul este conceput pentru a nu numai pentru femei. tunsori pentru bărbați, de asemenea, abundă. O caracteristică suplimentară este, de asemenea, iau culoarea ochilor. Astfel, alegerea unui lentile de culoare, nu vei regreta. În ceea ce privește părul, rezultatul este va fi capabil de a evalua vizual fotografii „înainte“ și „după“.

Care este motivul pentru care alegerea de coafura?


Sperăm că veți reuși. Și acum vrem să vorbim un pic tot același program ai putea alege coafura perfecta.

Rezultatul final depinde de forma feței și textura părului. Daca parul tau pare sa nu prea originală, dintr-o dată o rezervă în favoarea dezvoltatorilor. Detalii și evidenția neobișnuit coafura, vă puteți gândi ei înșiși, creând astfel o astfel de imagine, pe care îl visezi. Acest program este doar ușor sfătuiește pe ceea ce coafuri si culori de par ar trebui să acorde o atenție pentru tine, cu trăsăturile caracteristice individuale ale ovalul feței.

Programul a fost elaborat pe baza unei teorii globale a tipurilor de persoane. Acesta prevede că o persoană poate fi de formă, fie circulară sau ovală sau triunghiulară sau pătrată sau dreptunghiulară (alungite).

Definiți stilul dvs. este destul de ușor. Puteți lua doar o privire atentă la tine în oglindă și să tragă concluziile corespunzătoare. Și este posibil aproape acelasi marker oglinda pentru a cerc fata de-a lungul conturului. Ei bine, pentru a defini forma pe care le-ați activat oglindă, puteți sări chiar clasa toate geometria timpului.

Acum am dori să recomande o coafura, care sunt considerate ideale pentru orice tip de persoană.

Cum de a alege un program de coafura on-line


fata ovala


Aceasta a considerat forma ideala fata ovala. În această formă nu iasă în evidență prea pomeții, bărbia și se confruntă lin rotunjite.

Când te uiți la această persoană, se pare că totul este perfect și în proporție: nimic nu împiedică, prea mult este nicăieri bastoane și bastoane, toate netedă și aplatizate. Pentru a alege o coafura pentru acest chip va fi ușor, vă bine cu aproape orice coafura. Strica fata va fi aproape imposibil. Cu toate acestea, dacă am atins o față ovală, împărtășesc câteva secrete.

Atunci când alegeți o privire coafura la structura parului. Fetele cu parul subtire ar trebui să aleagă scurt tunsoarea. Lungimea ta ideala - mijlocul barbiei. Vârfurile sunt profilate.

Cu breton, puteți reduce ușor prea mare frunte și reglați ușor fața. tunsoare asimetrica poate trage vizual fata. Mai ales această metodă funcționează bine în cazul în care se confruntă cu forma ta - ovală rotundă.

Cum de a alege un program de coafura on-line

fata rotunda


O astfel de persoană este caracterizată prin absența completă a unghiurilor. Fața seamănă cu un măr. Dar părul, puteți idealiza ușor fața. Asistenții, în acest caz, aparent complicat - sau breton oblice scurte și părul lung și drept.

Este mai bine ca parul tau are un volum. Dacă nu vă place parul lung, apoi face cel puțin o coafura în care părul de la coroana va vystrizheny mai mult. păr „elegant“, breton drepte, Scale intensiva - nu punctul tău forte. Multistratificat si tunsori zimțate, care este cu cărare la mijloc - alegerea ta. Puteți încerca să „efectul de păr umed“ De la coafuri sau valuri mici.

Cum de a alege un program de coafura on-line

faţa triunghiulară


Dacă aveți o frunte largă și pometi, în timp ce bărbia prea îngust, este posibil să se facă presupunerea că tipul de persoană - un triunghi. În acest caz, trebuie pometi vizual înguste și fruntea corectă.

Extragere păr și planeitate absolută afecta imperfecțiunile feței. Ei vor lua un accent pe ei înșiși și pe bărbie destul, dar este nevoie de tine.

Coafuri, cum ar fi în cascadă, în cazul în care cel mai scurt vystrizheny Strand până când bărbia va fi doar fata perfecta cu un tip triunghiular de persoane. Precum în cazul dumneavoastră, răsuciți blochează în sine. Nu-i rău, de asemenea, nu prea scurt bob. în care capetele profilate.

Cum de a alege un program de coafura on-line

fata patrata


Exact opusul o fata rotunda - pătrat. Aici vom vedea proporția de înălțimea și lățimea capului și a unghiului luminos. Fruntea este de obicei scăzută, pomeții largi, și bărbia - masiv.

Dacă sunteți proprietarul se confruntă cu o formă pătrată, atunci va trebui să taie și stilul pentru a încerca să netezi și trageți unghiului vizual persoana. Ce coafura pentru a ridica? Ladder sau cascadă. Suvite de profilare. Părul trebuie să dispară ușor pe fata, acoperind astfel neajunsurile sale. Veți să se confrunte cu tunsorile luxuriante.

Crearea unui mod festiv, șurub încuietori.

Și ultima întrebare - ceea ce ar trebui să fie bang-ului? Răspunsul este simplu: directă sau oblică. Și asigurați-vă că - sub sprancene.

Cum de a alege un program de coafura on-line

fata dreptunghiulara


În cazul în frunte înaltă, bărbie prea largă, și forma feței, în general, este similar cu dreptunghiului, atunci fiți siguri - Dacă sunteți proprietarul o formă alungită (sau dreptunghiulară) a feței.

În acest caz, trebuie să se extindă vizual pometi și temple. În acest caz, frunte și bărbie - exact, ci dimpotrivă - pentru a restrânge.

Ce coafura alegi? formă rotundă. Despre bărbie creați-vă volum vizual. Pentru a face acest lucru, puteți vânt parul. Nu alege să linii netede și drepte de păr. Carare pe mijloc și nu cel mai bun prieten al tău. În general, toate tunsorile scurte făcută cu precauție.

Cum de a alege un program de coafura on-line

Asta e tot ce am vrut să-ți spun. Ei bine, încercați le tunsori folosind programe online, experiment, iar în cele din urmă face o concluzie ce coafura, o culoare de coafura si parul pe care doriți.


Orice observații? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Împărtășește știri cu prietenii