Cum de a alege un rating de scutere scutere și recenzii

Având în vedere volumul de muncă actual al drumurilor, costul de combustibil și lubrifianți, precum și o serie de alte motive, se concluzionează că tot mai urgentă este problema de achiziție și funcționare mai eficientă și vehiculele compacte.Printre acestea sunt deosebit de populare acum sunt scutere. O varietate de modele de design incredibil prezentat astăzi în lumea modernă, iar acestea sunt folosite ca divertisment de tineret, și agențiile de aplicare a legii din fiecare țară în parte. O opțiune excelentă pentru toate tipurile de manevre, de multe ori indispensabile în țară, iar unii îl văd ca următorul pas după bicicleta chiar și pentru copilul lor.

Cum de a alege un rating de scutere scutere și recenzii

compactă de transport

Un scuter sau moped, este o motocicletă mică, motorul său se află sub conducătorul auto, și anume - sub scaunul său. În cazul în care utilizatorul se mișcă unul în mod avantajos, fără pasageri, dispozitivul este optim pentru acest lucru. Principalul motiv - manevrabilitatea aceasta, care este foarte important într-un decor urban.

Cu cât mai mare oraș, operarea scuter mai mult decât justificată. Al doilea, nu mai puțin important motiv - economia. De ce să plătească pentru mai mult combustibil, dacă este funcțional ca mijloc de transport, se face treaba? Și dacă vedem că, odată cu necesitatea și oportunitatea de cumpărare scuter nu se poate susține, există mai întâi o întrebare: cum de a alege un scuter sau moped? Pentru a face acest lucru, încercați să înțeleagă principalele caracteristici ale programului și criteriile de selecție.

Primele întrebări

În primul rând, trebuie să decideți în ce scop pe care doriți să utilizați transport propriu. Din aceasta va depinde în mare măsură de răspunsul la întrebarea, cum de a alege un scuter. Merită să amintim că volumul motosredstv motorului la 50 de metri cubi. A se vedea, nu are nevoie de un permis de conducere. Sunt proprietarii unui motoare volumetrice, care nu se tem de a conduce fără permis de conducere, dar punctele de trecere în mare măsură ocolite pentru distanțe scurte sau de a folosi vehiculele lor în zonele slab populate și în cabane.

Cum de a alege un rating de scutere scutere și recenzii

Trust, dar cu moderatie

Care ar fi soluția pe care nu sunt determinate în prima etapă, trebuie să ne amintim că consultarea cu privire la modul de a alege un scuter, care rezultă în motosalonakh și de la vânzători pe piață, este puțin probabil să fie foarte obiectiv. Fiecare comerciant va compliment produsul dvs., și sarcina dumneavoastră - pentru a „înlătura“ adevărul laudă suplimentar.

În acest caz, vânzătorul poate ajuta cu rezolvarea problemei, cum de a alege un scuter. Ar fi mai bine să viziteze mai mult de un magazin, deoarece fiecare dintre ele poate fi un distribuitor de diferite mărci și mărci. În plus, este mult mai ușor de a desena o imagine obiectivă, obținerea de sfaturi în mai multe locuri.

Cât mai ieftin posibil

Costul oricărui motosredstva depinde de factori, cum ar fi clasa sa, puterea motorului și marca producătorului. Cele mai mici termeni financiare oneroase vor fi low-cost „chinez“, cu capacitate mică a motorului mai mică de 50 de metri cubi. Cu toate acestea, economisirea de bani atunci când cumperi, poți să te joci cu funcționarea vehiculului. Despre modul de a alege un scuter chinez, poți vorbi o lungă perioadă de timp.

Orice ar fi fost, calitatea chineză este renumit pentru faptul că nu vor fi reamintite periodic existența unor probleme tehnice care trebuie abordate. Și suportă cu costuri. De exemplu, „japoneză“, nici măcar o nouă, va permite proprietarului să se simtă mult mai calmă. În timp ce în cazul unor probleme va costa mai mult. Aspect de loterie acolo oricum. Într-un efort de a economisi bani, nu uitați să se uite în avans. Cel puțin încercați să o facă.

Cum de a alege un scuter bun

Dacă am decis că modelul de scutere din China-a făcut mai puțin probabil, este necesar să se stabilească opțiunile rămase. Ceea ce este mai bine să cumpere un scuter? Să înțeleagă diferențele de bază dintre tehnica de origine japoneză și europeană. Cumpara o cutie scuter și mărci europene, care primesc un număr mare de opțiuni. Da, și în dimensiune, de regulă, ele sunt mai mult de japonezi similare.

Cu toate acestea, în timpul funcționării pot apărea probleme de electronice care pot fi dificil de rezolvat. O parte din aceste probleme pot fi un număr mare de senzori, inclusiv senzor limitator de viteză, care nu pot fi găsite în modelele japoneze. Mai mult decât atât, reparațiile și întreținerea „europene“ depășesc în mod clar costurile pentru a repara orice alt producător, precum și costul va fi mai mare atunci când cumpără. Din aceste motive, va fi mai bine să se excludă din atenția noastră în Europa și să se concentreze asupra Japoniei.

Cum de a alege un rating de scutere scutere și recenzii

scutere japoneze

Marci majore japoneze care urmează să fie listate, este Honda, Suzuki și Yamaha. Aceste mărci sunt stau aproximativ același segment de preț și oferă un model similar cu unul de altul. Deci, uita-te pentru diferența fundamentală dintre ele nu are nici un sens. Honda poate fi considerat ca fiind primul pas în sine, este considerat de calitate mai puțin exigente de combustibil și mai Slug decât omologii săi.

În cazul în care nevoia de conducere dinamic este absent, este cea mai bună opțiune. Dezavantajele scuterele Honda pot include doar faptul că nu se pretează la Tuning ușor. Cu toate acestea, în cazul în care această nuanță este importantă? De asemenea, beneficiile Honda includ factorul de siguranță, așa cum se va menționa câteva mai jos. Luând în considerare principalele puncte inerente în brand, acesta poate fi destul de slabă spre ea și dacă există o întrebare, cum de a alege un scuter pentru copilul tau.opțiune auto second-hand

Ce marca ați ales scuter, dar în cazul în care nu este nou, capcanele pot fi prezente în oricare dintre ele. Primul lucru pe care să acorde o atenție la anul de fabricație. Cât este mai mică calitatea artei, mai critică pentru vârsta ei. Mai ales având în vedere că nu știi cum să se uite după ce proprietarul ei anterior.

Mai mult decât atât, foarte frecvente cazurile în care proprietarul dă unitate de vechi pentru un model de produse mai proaspete. Acest lucru ar trebui să fie amintit și să ia măsuri pentru a se asigura să nu fie înșelați. În caz contrar, subestima „poser“ poate fi timp de cinci ani, si este foarte mult, mai ales pentru „chinez“. Asigurați-vă că modelul este realizată, în general, în vânzătorul a declarat ani.

Dacă este posibil, este necesar să se aducă în ajutor de specialitate că, atunci când alegerea și cumpărare de a evalua starea de ochi experimentat (pentru un scuter, cum ar fi o mașină, pot fi vândute după un accident grav) și va produce diagnostica tehnică posibil.

Problemele pot apărea ca o deteriorare roată convențională, și starea motorului la transmisie. Este important să ne amintim că vânzătorul care vinde orice vehicul care este paralelă cu exploatatoare sale, de regulă, nu este deosebit de preocupat de ea, și, de fapt, chiar și utilizarea uleiului de slabă calitate sau consumabile pot provoca foarte neplăcut pentru următorul proprietar al consecințelor.

în cazul în care pentru a merge

Înainte de a alege un scuter, este necesar, din nou, să reamintească principalele obiective ale achiziției sale. Este important să se ia în considerare punctul în care noul proprietar banii se va muta pe ea. În cazul în care planurile de funcționare în afara orașului, atunci hai sa vorbim despre modul de a alege un scuter pentru interogatoriu.

Dacă vă amintiți, de exemplu, face Yamaha, este de a spune că modelele sale sunt potrivite în special pentru mediul urban. Ei au mai mult de mare viteză, au o dinamică bună accelerare și prejudecată sportiv. Este puțin probabil ca toate aceste avantaje ar putea fi interesați, să zicem, drumurile murdărie aspre, astfel încât brandul poate fi exclus din numărul de opțiuni de vacanță. Următorul lucru va fi util să se acorde o atenție este furca din față.

Dacă este telescopic, toate hopurile din drum va fi transmisă volanului, și astfel - la îndemână. Prin urmare, în cazul nostru, ar fi de preferat furculita maneta. Este, de asemenea, numit pendul. Cu ajutorul acesteia, neregulile rutiere vor fi amortizate ușor și în liniște. Există o variantă a furcilor telescopice și armat, acesta va fi o plăcere atât pe un drum orizontal și accidentat. Cu toate acestea, o astfel de achiziție va lovi permite mai mult, pentru că există doar modele scumpe.

Să acorde o atenție la costul și locul filtrului de aer. Aportul de aer este mai mic, cu atât mai mult va trebui să se schimbe, mai ales în cazul în care mediul este plin de praf. Pentru condițiile de vară în vehicul este foarte calități importante, cum ar fi fiabilitatea și simplitatea întreținerii.

Pe baza acestor factori, pentru a determina ordinea, modul de a alege un scuter, va fi mult mai ușor. Astfel, putem atrage atenția asupra modelului Honda plumb, precum Honda tact, care, la rândul lor, pot fi de diferite modificări. Aceste scutere au o bună fiabilitate și au pârghia furcii.

rula corect

Utilizarea printre alte lucruri, acest articol, vei deveni în cele din urmă mândrul proprietar al unui nou prieten cu două roți, și nu mai este nevoie să se gândească la modul de a alege un scuter. În cazul în care achiziția este o unitate fără funcționare, este esențială pentru funcționarea acestuia la etapa inițială. Un detaliu important este rularea vehiculului. Acest lucru este necesar pentru a conduce piese de viteze pritorlis fără a supraîncărca reciproc. Rularea trebuie continuat timp de cel puțin 500 km. În cazul în care reparațiile motorului au fost făcute în înlocuirea inelelor vor fi suficiente pentru 200 km.

Cum de a alege un rating de scutere scutere și recenzii

Ceea ce trebuie să fie amintit atunci când au fost executați:

 • folosiți ulei de calitate, preferabil synthetics;
 • benzină cu cifra octanică realimentat trebuie să respecte cifrele specificate de producător în documentația tehnică;
 • Dinamica accelerare trebuie să fie netede, plimbare nu ar trebui să fie intensă;
 • nu ar trebui să fie supraîncărcat în greutate scuter sau la deplasarea pe urcări abrupte și prelungite;
 • nu este recomandată rapid eliberați maneta de accelerație în timpul mersului, este rău pentru motorul din cauza scăderii ofertei de petrol în ea;
 • pentru a oferi, nu opriți imediat motorul, este recomandabil să-l dea la ralanti timp de două minute;
 • viteza nu trebuie să fie mai mare de 40 km / h;
 • după o pauză se dorește să se schimbe bujia și uleiul în butucul spate.

Înainte de proces este de dorit pentru a porni motorul la ralanti. În trei ruleaza, rulați motorul la 5, 10 și 20 de minute. Între începe lasă să se răcească timp de 10-15 minute.

scutere de rating, vizualizări

Luați în considerare cele mai interesante modele de scutere, cunoscute în întreaga lume. excursie lui va organiza pe așa cum este descris în articolul de mărci japoneze.

 • Honda Shadow / Joker. Liniile elegante ale acestui scuter hibrid cruiser și te face să vrei să stea la petreceri biciclistului. Dezavantajul este o parte destul de lungă înapoi, iar în zonele urbane nu este de mirare să-l prind pentru participanții la mișcarea schimbarea benzii de circulație într-un rând. Foarte portbagaj incapacious sub scaun, nu doresc să ajute, chiar și atunci când merge la week-end la cabana. Exploatând această unitate, șoferul atrage o atenție specială, inclusiv în atenția sexului opus. Mai ales dacă este vorba de o 90 de cuburi versiune dublu alungite. Mulți utilizatori ai acestei tehnici spun că punct de vedere tehnic Joker nu este foarte diferit de plumb Honda. Principala diferență - proiectare. O altă parte a fanilor susține că există doar aceleași motoare. Mai degrabă dificil de a obține piese de schimb, mai ales atunci când scuterul primește daune externe.
 • Honda Dio ZX. Ideal pentru uz urban compactitatea și manevrabilitatea. În măsura în care, blocat într-un blocaj de trafic serios, nu fi o problemă să-l plaseze pe direcția trotuar și schimbare. Mare pentru mișcare în vreme rea. Dacă întrebarea este cum de a alege un scuter 50 de cuburi, care sunt prezente în acest model, justifica banii cheltuiți. Opiniile exprimate proprietarii lor este că, în ciuda dimensiunilor mici și aspectul timide, capacitatea destul de admisie, viteza poate fi dezvoltată până la 60 km / h. Membrii sunt de acord că acest model scuter este foarte fiabil și nepretențioasă.
 • Yamaha BWS / MBK Booster Spirit. copie Recent milionime de scuter. Un model foarte frecvente. Acesta combină posibilitatea de mișcare, nu numai pentru pod, dar, de asemenea, pe drum; Iubitorii adecvate.
 • Yamaha Slider / MBK Stunt. O altă capodoperă de la „Yamaha“. Nu am timp pentru a ajunge pe linia de asamblare prima instanta, ca vestea a început o controversă în jurul valorii de toată Europa. Acest model - este ceva complet nou la lansare, care, fără îndoială, nu va ignora lumea de scuter. resursa de suspensie Excelent afectează performanța rutieră pe termen lung, anvelope late off-road, placari din plastic de înaltă calitate și mult, mult mai mult decât pot fi caracterizate pozitiv Slider. Design de succes și de dimensiuni mici sunt în mod clar calitățile pozitive ale acestui dispozitiv. Caracterizat printr-o multitudine de variante pentru reglarea elementelor care oferă o varietate de firme. De asemenea, este posibil să viseze și în garajul său, inventarea de noi „chips“ pentru animalele de companie.

Lumea vehiculelor cu două roți - este într-un fel sau altul, spre deosebire de lumea auto, pentru ceea ce este deja experiența lor. Având în vedere numeroasele avantaje și trucuri pe care le puteți implementa în gestionarea scuter, este ceva unic. Cumpărarea unui scuter sau motoretă, nu vă apropiați numai problema mișcării rațional, dar, de asemenea, obține posibilitatea de a schimba imaginea, precum și de a diversifica considerabil durata de viață.