Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Uscător de păr - lucru de neînlocuit în cosmeticiana fiecare fată. Dispozitivele moderne permit nu doar o chestiune de minute să se usuce parul, dar, de asemenea, pentru a crea o stivuire elegant. Astăzi vă vom spune despre ce uscător de păr pentru a alege, și ce caracteristici ar trebui să acorde o atenție deosebită.QUICK NAVIGARE ARTICOLUL

Puterea este una dintre principalele caracteristici pe care să acorde o atenție atunci când cumpără un uscător de păr. În funcție de caracteristicile de mai multe tipuri de dispozitive:

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Vorbind despre modul de a alege un uscător de păr, este important de remarcat faptul că diferite tipuri de încuietori sunt potrivite pentru diferite moduri de uscare și stil.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

opțiuni flexibile pentru a se potrivi cu întreaga familie sunt modele echipate cu funcția de comutare a puterii.

Cu cât producătorul regimurilor de temperatură oferă, cu atât mai mare șansa ca după utilizarea regulată a uscătorului parul ramane sanatos si puternic.

Variante de uz casnic au, în general, regimul de 3 temperatură și un uscător de păr profesional - 4 sau mai mult. Acest lucru permite parul uscat cu jeturi fierbinte face ouătoare la o temperatură medie și fixați rezultat fluxul de aer rece.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Element de încălzire

Atunci când alegeți un stil de păr și uscarea părului, trebuie să știe cum elementul de încălzire (bobina) este echipat cu. Dispozitivele ieftine au de obicei o spirală de metal. Aceste modele nu asigură fluxul de aer uniform și să dea căldură intensă. Rezultatul este o evaporare rapidă a lichidului, iar parul devine fragil si uscat. Dispozitiv profesional cu element de încălzire ceramic. Acestea se lasă să se usuce și stilul părul ușor. spirală ceramice eliberează în mod uniform de aer cald, prin care apa se evaporă treptat și părul nu sunt deteriorate.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Protecție împotriva supraîncălzirii

Pentru utilizarea la domiciliu este recomandat pentru a alege un dispozitiv cu protecție împotriva supraîncălzirii funcției. Senzorul special nu permite uscător de păr pentru a lăsa aerul încălzit peste 60 de grade. Frizeri susțin că temperaturi excesiv de ridicate afectează în mod negativ structura strand peresushivaya acestora. senzor special vă permite să controlați temperatura aerului, astfel încât uscător de păr profesional scade în mod independent, temperatura.

Alegerea unui uscător de păr profesional sau de uz casnic în magazin asigurați-vă că pentru a verifica it afară la nivelul de zgomot. Acest indicator vă permite să știți despre prezența sau absența oricăror defecte motorii. Dacă uscătorul de păr, care lucrează la putere mică sau medie, foarte zgomotos, atunci acest dispozitiv nu este de încredere și poate rupe în jos, la momentul cel mai nepotrivit.Este important să ne amintim că zgomotul excesiv nu este o indicație a puterii modelului (părul profesional chiar și la putere mare ruleaza aproape în tăcere). Acest lucru indică faptul că producătorul salvat pe materialul din care a făcut motorul.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Atunci când alegeți un uscător de păr pentru uz casnic, este necesar să se acorde o atenție specială materialului. din care este făcută. uscător de păr profesional, spre deosebire de modelele mai ieftine, realizate din plastic special rezistent la căldură. Cu acest dispozitiv nu se rupe după utilizare continuă pe termen lung, sau după impact.

producătorii moderne produc două tipuri de uscătoare: „cilindru“ și „arma“. Professional uscător de păr este o formă de „arma“, adică echipat cu un creion special. Cu toate acestea, auto-uscat parul cu un astfel de dispozitiv este incomod. Pentru a direcționa fluxul de aer în direcția cea bună, trebuie să lucreze din greu.

Pentru bucle de uscare la domiciliu este recomandat pentru a alege modelul, care seamănă cu un cilindru.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

caracteristici suplimentare

În funcție de scopul pentru care va fi utilizat uscător de păr (pentru uscare sau styling), ar trebui să acorde o atenție la caracteristici suplimentare. care este echipat cu un model. Să luăm în considerare unele dintre ele în detaliu.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

  • Alimentare cu aer răcit este necesară pentru fixarea instalării.
  • Funcția de ionizare. fiecare dintre care este echipat cu un uscător de păr profesional, este de a neutraliza electricitatea statică. În timpul uscării, parul sunt saturate cu ioni negativi. Din cauza acestei componente nu este electrificată, iar stilul își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp. În plus, această caracteristică vă permite să se usuce rapid parul, nu să le facă rău.
  • Filtru de aer detașabil - o caracteristică foarte importantă a dispozitivului. Acesta vă permite să continue să lucreze pentru o lungă perioadă de timp, uscator de par. Modelele actuale sunt echipate cu filtre de aer detașabile, care sunt ușor curățate de păr și praf.
  • Controlul umidității - o caracteristică relativ nouă, care este echipat cu cele mai noi modele. Un senzor permite monitorizarea temperaturii aerului de alimentare și buclat umiditate. Deoarece uscare buclele temperaturii aerului redus automat. Datorită acestei componente nu se usucă și nu este deteriorat.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

sfaturi suplimentare

concentrator

Hub - o duză îngustă, care este echipat cu cele mai multe modele profesionale. Hub-ul formează un flux de aer puternic uniform. Datorită acestui lucru cu parul nu ia prea mult timp. În plus, este posibil să se direcționeze aerul la un anumit site.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Diffuser - rotundă ajutajului disc cu găuri mici, „degete“, prin care trece aer încălzit. Această duză are mai multe funcții. În primul rând, protejează părul de deteriorarea și supraîncălzirea.

Acest lucru se datorează faptului că jetul de aer cald trece prin difuzor și, astfel, să devină mai permisivă. În al doilea rând, o astfel de atașament facilitează instalarea. „Degetele“ speciale ridica firele de la rădăcini și de a crea volum. In plus, difuzorul oferă un masaj ușor al capului, ceea ce face ca procesul de uscare și styling mai plăcută.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic

Perie - acest sfat facilitează îndreptare și curling încuietori. Modelele scumpe ale periei este făcută din păr natural, în mai ieftin - din material plastic.

Cum de a alege un uscător de păr pentru uz casnic