Cum de a apela potential angajator - femeie e zi

  • Cum de a apela potential angajator - femeie e zi

Evenimentele ulterioare se pot dezvolta în două scenarii: fie să vă conectați cu persoana potrivită, sau că nu va apărea pe site-ul. În primul caz, spun salut din nou pentru a explica esența cazului și te prezinți. Acțiunea trebuie să fie luate în această ordine: sursa nu poate ști de ce sună și numele tău nu înseamnă nimic pentru el. Încercările febril să dau seama cine sunteți în stare să provoace inconștient nemulțumiri și împotriva ta. Și numele nefamiliare numit la începutul conversației, mai ales imediat uitat.Să presupunem că persoana potrivită nu a fost acolo sau nu este în măsură să vorbească cu tine acum. Întrebați când poți prinde, și cere permisiunea de a apela din nou. Lăsați informațiile dvs. de contact nu este: ei nu pot transmite la tine, sau nu au primit prin. Ocuparea forței de muncă - este prea gravă pentru a încredința cazul său. În cazul în care este transferat conversația, întrebați când intervievatul poate dedica timpul. Și apoi să fie foarte precise. Ai spus că ai sunat în paisprezece ore și treizeci și trei minute și un sfert? Deci, chiar și cu un cronometru, dar asigurați-vă că apelul este sunat la acel moment!Formulați propunerea sa foarte clar și în mod specific. Nu uitați: aveți nu mai mult de douăzeci și cinci secunde.

La mână trebuie să fie un pix și hârtie. versuri: #xAB, Oh, acum voi scrie în jos doar mânerul va găsi #xBB !; - se poate anula șansele.

Nu trebuie să cer în mod deschis pentru o întâlnire, în cazul în care conversația dispare, și nu au fost invitați să vină. Maximul pe care vă puteți permite, este de a cere: poate cealaltă parte este mult mai convenabil pentru a studia documentele în persoană? Sau când pentru a trimite CV-uri și alte lucrări? răspunsuri standard-evazive cum ar fi: #xAB; Vă vom anunța # xbb;, #xAB; Gândiți-vă la ceea ce se poate face pentru tine # xbb;, probabil înseamnă eșec. Nu-ți face griji, spune-le: #xAB, nimic nu se întâmplă într-un alt loc și într-un alt moment # xbb;.