Cum de a argumenta cu o femeie - logo

cum se certa cu o femeie

Indiferent de ce fel de om va place - bădăran încrezut, reprezentantul mediu al masculului, nu predispuse la confruntare, sau slab și moale cîrpă - din când în când, va fi, fără îndoială, implicat în lungi (sau nu) cu femei . Cu aceeași încredere putem spune că, în cursul relației dumneavoastră trebuie să introduceți o mulțime de timp cu partenerul dumneavoastră în litigiu, care a avut ca rezultat (cel puțin din punct de vedere al unei femei) ar trebui să fie pierderea ta în ea.Sunteți de acord că orice om poate fi în această situație. De exemplu, aveți un timp foarte prost au fost coborâte pantaloni, în timp ce sa presupus că au trebuit să fie pe tine. Sau în loc să facă o „zig-zag“ ai „zag“. Sau chiar, în ciuda celor mai bune intenții, cuvintele tale au fost foarte înainte de vreme. Singura modalitate de a salva fata în disputa - să fie întotdeauna gata pentru ea. Nu merge pentru o plimbare de seară prin oraș fără bani și cămașa mototolită? Atunci de ce ai început să lămurească lucrurile, fără a fi pe deplin pregătită?

Nimeni nu vrea să fie tipul care a prins în colț, mustrări propria femeie, mai ales dacă este posibil, pentru a evita acest lucru. Orice argument logic folosit de tine într-un argument cu o femeie sortită eșecului, pentru simplul motiv că o femeie nu va admite că este ceva în neregulă. Niciodată. Nici macar nu incerca si uita totul despre această posibilitate. Nu contează cât de convingător ești sau cât de mult a fost confundat, trebuie înțeles că adevărul - nu e ceea ce vrei să auzi de la. Prin urmare, truc principal este de a dovedi nevinovăția lui însuși, în același timp, pentru a convinge femeia ca ea, de asemenea, drept.


Diferite bărbați imagina diferit cum ar trebui să arate victoria lor în dispută, dar arta războiului rămâne neschimbat. Iată câteva trucuri folosind care niciodată nu va pierde o dispută cu pasiunea lui.

Nu ridica vocea

Nu contează ce a cauzat conflictul a apărut între voi: dacă oferta de a cumpăra înghețată percepută ca doresc ei de a pune pe greutate, sau, dimpotrivă, faptul că ați uitat să menționeze înghețată, înseamnă că este deja gros. voce urmărire principal. Indiferent de cuvinte pe care nu a ales apărarea lui, vorbește întotdeauna încet. Stai calm, și furia ei vin treptat la zero. De îndată ce începe să vorbească în același ton cu tine, ia în considerare că ați câștigat.
Devino cel care îl aude

Bărbații au o reputație pentru persoanele care nu pot auzi. Deveniți o excepție. O femeie vrea să vorbească și cum să strige? Așa că las-o să o facă. Dar când e rândul tău să vorbească în propria apărare, folosește cuvintele rostite de acesta, pentru a face clar că l-ați auzit și, cel mai important, pentru a înțelege punctul ei de vedere. Folosind propriile cuvinte și fraze, și nici măcar nu trebuie să vină cu niște mișcări originale, iar ea va crede că ești ascultător mai atent în districtul.


Nu lasa disputa digresiune

Nu există nici o diferență, ceea ce a fost obiectul disputei: gusturi muzicale, rezervări la restaurant, filme cu Dzhonni Deppa sau presedintele american un mesaj la Congres - în orice caz, nu dau la provocare și nu modifică obiectul litigiului. Victoria sau înfrângerea în disputa depinde dacă posedă capacitatea de a nu pentru a da o șansă de a celorlalte polemiști exprima dezacordul dinainte stabilit un subiect contraargument. În timpul disputei, să aibă grijă la showdown pe obiectul litigiului nu a transformat brusc într-o confruntare în general.


Recunoaște că au greșit, și ați câștigat

De multe ori, payoff la diferend într-o măsură mai mare nu se referă la sine, în litigiu, precum și efectele sale. Ea nu va fi niciodată în stare să câștige într-o confruntare verbală cu tine, dacă mai întâi de toate recunosc că au greșit. Fii mândru de ușă. Sunt certuri în care nu contează vei câștiga sau pierde. În astfel de cazuri, pur și simplu pretind că actorii și lăsați adversarul tău sare în jurul valorii de tine la fel de mult cât este necesar. Uneori lovitură provoacă o mare simpatie inconștiență a judecătorilor. Când este vorba de numărarea voturilor, o victorie la puncte vei primi.


Joaca pe emoții

Foarte des se intampla ca femeile sunt dornici de lupta numai din cauza emoțiilor lor debordante. Ar trebui să explic că oamenii sunt aranjate la fel de bine. Deci, lăsat să plece liber. Suntem învățați din copilărie să limiteze emoțiile lor, cum să ne facă rău cu datoriile. Uita. Pentru a-și apăra punctul de vedere cu tenacitatea și demnitatea. În acest caz, nu vă fie frică pentru a arăta că cuvintele rele sunt dureroase pentru tine. Pentru femei om Determinată, care nu este timid să arate sentimentele lor în căldura de argument, este cel mai bun dintre oameni. Și vei fi întotdeauna un câștigător.

Deveniți personal

Mulți oameni în astfel de momente, spun ei, au degetele pe butonul roșu, gata în orice moment pentru a pune capăt relației. Este acest angajament distinge un om dintr-un tânăr fără barbă. În cazul în care victoria în disputa merită să se încheie relația sau dacă este necesară o întoarcere la o viață normală pentru a distruge relația existentă între tine, apoi lăsat să meargă la individ. Este demn de amintit, totuși, că drumul de intoarcere nu este. Restaurare distrus în acest fel, este extrem de dificil.

Știri asociate: