Cum de a ascunde fotografiile în contact, calculator tips

1. Du-te la vk.com. Conectați-vă mai jos înregistrarea.

2. Faceți clic dreapta pe „My Settings“

Cum de a ascunde fotografiile în contact, calculator tips

3. Pe pagina de setări, accesați fila „Privacy“4. Cădem doar pe o astfel de pagină:

Cum de a ascunde fotografiile în contact, calculator tips

Pe această pagină, vom găsi „Cine poate vizualiza fotografii cu mine“, „Cine poate vedea fotografiile pe care le-am menționat“ (după cum se poate vedea că am este „doar prieteni“) Puteți dezactiva toate. Faceți clic pe „Friends“ sau „Toți utilizatorii“ și deschide o fereastră în care pentru a selecta opțiunea care vi se potrivește. Și nu uitați să faceți clic pe „Salvați“. Veți fi, de asemenea, posibilitatea de a alege exact acele fotografii nu vor fi vizibile, sau cei care vor fi.Actualizare: Noul mod de a ascunde imaginile.

Dar! În opțiunea de meniu Setări „Cine poate vedea fotografiile pe care le-am menționat." De fapt, acestea sunt aceleași „eu imagini.“ astfel încât nimic nu sa schimbat, doar schimba numele în setările. Pentru a ascunde fotografiile, chiar lângă „Cine poate vedea fotografiile pe care le-am menționat,“ selectați valoarea dorită.

În acest fel, puteți ascunde nu numai fotografii, dar, de asemenea, pagina completă, bine înțeles. Mult noroc!

Aveti nevoie de ajutor cu osteotomie jocuri Mauger pidkazhe nu vstanovlyuetsya 2 Jocuri de memorie la eroare rozpakovki vibiva: date de arhivă
deteriorat (decompresie
nu pot) fișierele de instalare nu sunt povrizhdeni proviryav 2 PC Jocuri de memorie acolo ustanavlyuyutsya Min 3 sistem Windows 7 Ultimate 32,64bit nu nichogo pomagite vibiva arhivator eroare ustanovlyuvav noua calificare vidiokarta Mauger VNY motiv ABO motiv fișier pentru Windows yakiys nu este instalat și Nedao rozpakuvatis Jocuri de memorie slit buvao eroare odinits traistă kntrolnih nu coincid iac scho osteotomie znao prichint dopomozhit atomi vidiokarta nou Yakscho problemă VNY voi vidsilati.