Cum de a cădea în dragoste cu un tip dacă poți iubi un om la cerere

Cum de a cădea în dragoste cu un tip dacă poți iubi un om la cerere

Pe măsură ce timpul trece, toate prietenele sunt căsătoriți, mulți au devenit mame fericite, si pur si simplu nu se poate experimenta o senzație dureroasă și antrenantă de dragoste? Ei bine, se întâmplă, de asemenea. Dar ai noroc, ai chiar un tip care este serios în dragoste și vrea să se asocieze cu viața ta. Pe de o parte, inima, apoi la rece, iar tu respiri în ea destul de bine. Și așa vrei să îți taie răsuflarea la simplul gând al iubitei, și pământul a trecut de sub picioarele mele! Dar, pe de altă parte - în cazul în care este garanția că nu este el însuși doom singurătății, dacă înstrăina persoana care este dispus să facă orice pentru tine? Sau, încercați să schimbați ceva în tine, încercați să scadă în dragoste cu el, de asemenea?Este greu de spus dacă vă puteți forța pentru a experimenta sentimentul de om, în cazul în care originalul nu este nici măcar lumina iubirii. Nu pentru nimic nu se spune că inima nu se poate comanda. Dar dacă te simți pentru el cel puțin prietenia, speranța încă mai există. Noi credem că dragostea ar trebui să se bazeze în primul rând pe prietenie sinceră. Toate relațiile sunt bazate doar pe entuziasm pur sau pasiune, distrus mult mai rapid. Prin urmare, vom descrie modul în care să se îndrăgostească de un tip care te iubește deja, și încercați să urmați sfaturile noastre.

Cum de a cădea în dragoste cu un tip dacă poți iubi un om la cerere

Cum să iubești pe cineva

O serie de recomandări, pe care le veți vedea mai jos, nu a aprinde focul în inima ta repede ca prin farmec. Dar faptul că prietenia ta va fi întărită - acest lucru este sigur. Veți fi capabil de a experimenta un sentiment de atașament și afecțiune va fi primul pas pe cale de a fi în dragoste cu prietenul tău. Și dacă apare dragostea, puteți cădea în dragoste cu un tip și cu adevărat. Deci, ce trebuie să faci?

 • Iubirea - este un sentiment profund. Este nevoie de timp pentru a se dezvolta, iar atunci când sunt în stare să te îndrăgostești, te va intelege imediat. Nu te grăbi, să aveți răbdare și se bucură de afecțiunea caldă și prietenoasă, mai degrabă decât să se rupă indoieste: „Îmi place - nu dragoste.“
 • Fii atent la succesorul său culese manual. Fa-ti timp pentru a asculta-l, să înțeleagă gândurile sale, grijile, preocupările și opiniile. Niciodată nu întrerupe tipul dacă spune el, și să încerce să vă asigurați că ați înțeles corect ceea ce a vrut să-ți spun. Poate că nu sunt încă atât de bine știu că? Uneori, o persoană care nu dezvăluie imediat altora bogăția sufletului său și pacea interioară, mai ales dacă el vede că nu este de a asculta foarte atent. Și ceea ce este relația reală, fără efort de a înțelege reciproc? În general, înainte de a cădea în dragoste, este necesar să se cunoască persoana bine.
 • De multe ori petrec timp împreună. Acest lucru vă va ajuta să „obișnui“ și pentru a găsi interese comune. De multe ori petrecerea timpului unul lângă altul, vă va lăsa sentimentele lui emerge și să crească în mod natural.
 • Nu uita că singurătatea este, de asemenea, util. Dacă brusc vă simțiți că societatea este tipul tău începe să te enervezi, intreaba-te: nu prea mult timp ne petrecem împreună? Dacă este așa, atunci încearcă să explice prietenului tău că aveți nevoie de mai mult spațiu personal și ceea ce doriți din când în când să-și petreacă ore sau chiar zile singur cu mine. Atunci când această posibilitate este redusă la zero, în loc de sentimente calde vă simțiți aversiunea față de risc, și apoi se încadrează în dragoste cu tipul pe care nu a funcționat.
 • Încearcă să nu mă critica unele acțiuni, cuvinte sau trăsături de caracter ale prietenului său. Este întotdeauna mai bine să ne amintim că cel mai bun care este în el. Chiar dacă ceva este într-adevăr greșit, atunci nu fi supărat, și doar vorbesc cu el despre asta. Acesta poate fi bine că tipul nu acordă nici o importanță de lucrurile mici pe care le sunt atât de enervant, și când va afla, atunci va încerca să nu dezamăgesc. Dar, dacă vă place ceva - fie sigur să-l laude, pentru a face complimente. Tu vezi - el va fi mulțumit de lauda Ta, și va continua să încerce din greu pentru a vă rog.
 • Încearcă să nu discutăm despre lucruri stupide mici, care într-adevăr nu sunt atât de importante, dacă vorbim despre termen lung. Orice litigiu va provoca iritații, care în cele din urmă poate duce la ostilitate. Dar vrei să te îndrăgostești, nu este ura, nu?
 • Dacă încă mai au început să se certe, și poate chiar să se certe, nu încercați să dau seama bine acum. Încercați să se calmeze, și apoi a discuta toate pe cap „la rece“. Nu mai este nevoie să-mi cer scuze pentru izbucnirea lui. Acest lucru te elibereaza de ambele furișat în sufletul resentimente.
 • Împărtășește cu prietenul ei orice, chiar și cea mai mică bucurie și tristețe, și nu uitați să împartă cu el și bucuria și necazul lui. Acesta reunește două foarte, unește sufletele lor. Doar să fie întotdeauna manifestare onestă și sinceră a sentimentelor lor. Oricine, chiar și înșelăciune cea mai neînsemnată lasă totdeauna o fisură în relație.
 • Nu încerca să te schimbi. Apreciați idiosincrasii și particularitățile lor, lasa comportamentul tau va fi întotdeauna naturale. Toate acestea fac parte din unicitatea ta, cu atât mai valoros, care nu poate fi nimic. Nu este necesar să se caute și tipul de a schimba ceva, „re-educare“ el. Trebuie doar să fie pacient pentru a obține utilizate pentru a se lega la ea, și dragoste în cele din urmă se va naște în inima ta.


Cum de a cădea în dragoste cu un tip dacă poți iubi un om la cerere

sfaturi și avertismente noastre

Recomandă în dragoste - o sarcină ingrată. Dar sunt lucruri de spus despre asta, este imposibil. Acest lucru vom discuta acum:

 • Nu exagera, construirea de relații: iubirea ar trebui să fie fericit și pentru a da un sentiment de ceva revigorant. Dacă devine o rutină, apoi doar moare.
 • Dragostea ar trebui să fie un confort, nu o sursă de durere și suferință.
 • Nu spune te iubesc, doar sub presiunea din exterior, în cazul în care, de fapt, nu are sentimente. Presiunea de control și nu poate fi parte dintr-o relație bună. Poti iubi doar atunci când doriți să faceți acest lucru, dar nu atunci când vrea să altcineva.
 • Încearcă să înțeleagă prietenul său și să învețe să facă un compromis. Fără ea, de asemenea, nu a primit o relație bună.
 • Amintiți-vă, dragostea nu este niciodată doar „consumatoare“. Vrei sa iubesti - afla cum să împartă, și chiar pentru a da.
 • Foarte important: dacă ai înceta să simți iubirea în adâncul sufletului tău, atunci va fi foarte dureros, dacă te va forța să fie cu această persoană. În mod similar, nimic nu se va face partenerul sa stea cu tine, dacă sentimentele se estompeze. Dar este de asemenea important să ne amintim că primele sentimente romantice în mod inevitabil, vor fi spulberate, dar dragostea nu se bazează pe ele. Mult mai important este înțelegere, afecțiune, respect, prietenie și simpatie pentru omul să continue să-l iubească.
 • În cazul în care relația dvs. nu a atins încă sexul și nu doriți ca ei să facă, atunci nu o fac doar pentru că prietenul tău vrea. Chiar dacă deja vă place. Nu este necesar să cedeze argumente de genul „dacă mă iubești, atunci fă-o!“ Consimțământul pentru sex (în cazul în care este contrar dorinței dvs.) nu este o dovadă a iubirii. Vei avea dreptul să prezinte argumentul său: „Dacă mă iubești, pe care nu va trebui să se grăbească!“
 • Nu ar trebui să meargă în mod constant pe cale și de a face ca vrea prietenul tău. Oamenii au impresia că nu avem propria opinie, dacă facem tot ceea ce le oferim. Nu-ți fie teamă să refuze prietenul său în ceva sau să acționeze în felul lor, în cazul în care opinia ta a diferit. Acest lucru nu a pus să-l iubească la fel de mult ca și ea - te iubesc, pentru că toată lumea are dreptul la opinia lor. Foarte important, nu uita de bun simț.
 • Niciodată nu ignora clopotele de alarmă în inima mea (atunci când există un sentiment de „ceva nu e bine aici ...“) Amintiți-vă - iubirea poate nimeni nu va.

Dar, de fapt, nu este atât de dificil și înfricoșător. Dragostea un om este destul de posibil, atâta timp cât el merita dragostea ta. Și că te simți confortabil cu el. Nu uitați - nimeni nu se încadrează în dragoste la prima vedere; în cazul în care se întâmplă acest lucru, atunci este mai degrabă o pasiune, nu dragoste. Dragostea vine încet atunci când cunosc bine o persoană și să se obișnuiască cu faptul că el este în mod constant de partea ta. Deci, vă rugăm să aveți răbdare - și se încadrează în dragoste!