Cum de a calibra xbox 360 Gamepad pentru ferestre

Controler de calibrare

La calibrarea gamepad este definit de intervalul de mișcare de-a lungul axelor gamepad. În cazul în care nu este nevoie de a schimba gama de axe de mișcare, calibrarea gamepad nu este necesară.Pentru a calibra gamepad Xbox 360 pentru Windows, conectați-l la computer port USB și urmați pașii.

 1. Deschideți caseta de dialog "Game Controllers".
  1. În Windows 10 joy.cpl intră în caseta de căutare, apoi selectați joy.cpl, pentru a deschide gamepad de joc.
  2. În Windows 8.1, deplasați degetul de la marginea din dreapta a ecranului și selectați Căutare. Introduceți joy.cpl și faceți clic pe Game Controllers în rezultatele căutării.
  3. În Windows 7, faceți clic pe Start. În programele de căutare și fișiere caseta, tip joy.cpl și faceți clic pe Game Controllers în rezultatele căutării.


 2. În „gamepad joc“ gamepadul selectați XNA. și apoi faceți clic pe Proprietăți.
 3. Faceți clic pe fila Setări. și apoi selectați de calibrare.
 4. Urmați expertul pentru calibrarea dispozitivului.

  Important! Când primiți o ofertă de a utiliza un păianjen, în schimb, utilizați stick-ul din stânga. Dacă utilizați o configurație păianjen a mini-joystick-ul din stânga poate fi greșit.

 5. Pentru a salva noile setări de calibrare, selectați Efectuat. și apoi faceți clic pe Aplicare.
 6. Verificați funcționarea gamepad. Dacă sunteți mulțumit cu noile setări, faceți clic pe OK. și apoi din nou pe OK.

  Dacă nu sunteți mulțumit, faceți clic pe Setări. și apoi selectați Resetare la valorile implicite. Când selectați Resetați la valorile standard instrumente de gestionare a configurației dispozitivului sunt ca valori implicite obținute din aparat.

  probleme similare