Cum de a câștiga un om gemeni, ca ea și se încadrează în dragoste cu

Atunci când o femeie îi place un bărbat, născut sub zodia Gemeni, ea de multe ori nu pot găsi o cale să-l. Testat, metode dovedite de influență nu au nici un impact asupra mediului. Puteți da în și să renunțe, și puteți citi articolul nostru și să aplice în practică recomandările. Cum de a câștiga un om-Gemenii și păstrați-l aproape de tine, uita-te la următoarea.Cititorii recomanda!

Respirația - un semn al prezenței paraziților în organism! Cititorii noștri recomanda această metodă. eliminarea paraziților După o analiză atentă a acestei metode, am decis să-i ofere atenția. aviz medical. >>

Caracteristicile oamenilor din acest semn

Barbat Gemenii au un caracter ușor, diferit de informații plin de viață, sociabilitate, usurinta, bun simt al umorului. Prin natura, el - lider. Aceste calități îi permit să se simtă încrezători în orice, chiar și compania zgomotos. Cu toate acestea, el reușește să devină centrul atenției, pentru a mulțumi pe toată lumea, indiferent de numărul de persoane și a intereselor lor. Sociabilitatea permite unui om să fie un excelent interlocutor geamăn. Cu el nu este niciodată plictisitor, chiar și în privat.

Cum să vă rog, un om, Gemeni, dacă nu el stă încă? În cazul în care se pare că este ca și cum în același timp, în diferite locuri, nu obosit pentru a discuta cu o mulțime de prieteni și străini? Cum să obțineți atenția pentru o lungă perioadă de timp? Foarte simplu. Pentru a face acest lucru:

 • Diferite de cele radical în jurul lui. Stand afară din mulțime, pentru a sublinia diferența lor de la alți reprezentanți ai sexului frumos.
 • masca cu atenție simpatia lor pentru el, nu pentru a arăta interesul lor, nu pentru a prinde lui fiecare privire și cuvânt. Omul, obișnuiți cu atenție de sex feminin, înconjurat de o mulțime de fani vor fi surprinși de dvs. ușor desconsiderare, atitudinea față de el. Observând acest lucru, el este interesat, și va face un efort pentru a căuta favoarea ta.

Ce fată neobișnuit el, un om perceput ca un eșec al unui geamăn ignoră. Un eșec nu poate sta. deghizare ta va trezi în el spiritul cuceritor. El te va urmări, încercând să intereseze toate propriile sale.

Vorbind de dispreț ușor sau nu ia în considerare, este important de remarcat faptul că, în toate măsură importantă. atitudine prea rece din partea ta nu va aduce rezultatul dorit. Unul ar trebui, de asemenea, nu exagerati cu oficial-business tonul în comunicare.

Cum de a câștiga un om-gemeni

Pentru a atrage bărbați trebuie urmate Gemeni următorul algoritm:

 • Adună informații despre el cât mai mult posibil. Pe particularitățile caracterului și comportamentului său am examinat mai sus. Imaginați-vă că - vânzătorul. Produsul dvs. - cel mai bun, dar trebuie să fie prezent în mod corespunzător, are de oferit. Produsul dvs. - este dețineți, și el - cumpărător. În cazul în care tranzacția este angajat, acesta va fi reciproc avantajos.
 • Dacă doriți să scadă în dragoste cu un bărbat -Bliznetsa, aveți nevoie pentru a arăta abordare neobișnuită a lui seductie. Așa cum sa menționat mai sus, metodele convenționale de recurs la femei, nu este numai valabil, dar, de asemenea, provoca un râs sarcastic deschis și respingere. Cel mai inofensiv în acest caz - pentru a obține un zâmbet de la el. Omul-gemene cum ar fi femeile și pricepere folosește.
 • Înainte de a începe o conversație cu un bărbat geamăn, ar trebui să ia în considerare mai multe subiecte de conversație. Deja în procesul de comunicare pe care sublinia linia corectă, și într-adevăr gemene placerea de a sprijini conversația, dacă brusc luate prin surprindere.
 • Puteți pre-pregăti ceva nou, necunoscut, informativ. Twin curios și erudit bine, asa ca va fi interesant să-mi placă.
 • Wit și ajutor surpriză atrage atenția Gemeni. Și dacă ești în același timp, are un mare simt al umorului, ai societății sale doar cu condiția.
 • Pentru a vă rugăm să geaman tipului, trebuie să modificați subiectul de conversație. Acesta va sprijini interesul său la nivelul corespunzător. Ideal este, dacă în același timp, destul de sincer va râde de cuvintele lui vesel întreb unde este cazul.
 • Este important de a prinde momentul în care atenția omului se va concentra în totalitate pe tine. Și ... în acest moment pentru a găsi cauza și mai scape de el, lăsându-l la vârf de interes. Desigur, după aceea el va dori să se întâlnească din nou. Acest punct poate fi monitorizat prin observarea rotației de locuințe sale. În conversație obișnuită, un om stă ca un Geaman ar polubokom, care intenționează să plece repede odată ce a văzut pe cineva interesant. De îndată ce intra in posesia atentiei sale, el se transformă complet în favoarea ta, ochii tăi strălucesc cu entuziasm. Și apoi vine un caz adecvat off.
 • Următorul pas va fi acela că l-ai da periodic pentru a înțelege că este interesant pentru tine. La ușurința vorbind cu un prieten, dans, ai venit uneori până la el, schimbul de lumină, fraze lipsite de sens. nepăsarea ta, emanciparea și libertatea de a juca cel mai bun în favoarea ta.
 • Câștiga inima unui Gemeni, puteți utiliza rolul de mister și enigmă. Dar nu este suficient pentru a juca acest rol. Trebuie să avem într-adevăr ceva special, secret intrigant. Cuplat pentru aceasta, curios Gemeni va căuta, atâta timp cât poți fi cel care, în cele din urmă, dezvăluie card și va satisface interesul lui.
 • Noi nu ar trebui să recurgă la recepție, cu excepția cazului în care au mai rămas este nimic surprinzător. Frustrat om inseala se poate transforma în jurul valorii și se lasă, după ce a pierdut orice interes pentru tine.
 • Este de asemenea important pentru Gemeni Abilitatea de a asculta-l. Atent, în mod adecvat și în timp util ascultător receptiv la conversație. gemene de sex masculin ca recunoștință, interlocutori empatice. Lipsește expresia sau uita plictisit sunt irelevante.
 • Participarea la menținerea conversație, ascultare în mod activ și, treptat, a îndreptat conversația în direcția ta, puteți cădea chiar și în dragoste cu un bărbat geamăn. Cu toate acestea, în același timp, el ar trebui să creadă că el controlează conversația. Fa-l iluzia libertății, și va fi a ta pentru totdeauna.


Și responsabil, mult așteptatul moment interesant: Ai reușit să atragă atenția gemeni de sex masculin, și el vă invită la o întâlnire. Ceea ce trebuie amintit, această dată a fost perfect?

la o dată

Primele date cu un bărbat Gemeni - demonstrație. Depinde de ei dacă el va continua să comunice cu tine sau să dispară din viața ta pentru totdeauna. Veți avea nevoie de răbdare și capacitatea de a asculta. De asemenea, nu uita de sfatul pe care a ajutat-l atragă. Toate acestea este încă la fel de important în relația cu el.

Gemenii vor filosofa, dar din timp în timp și să vă contacteze pentru a înțelege cursul gândurilor tale. Este important să se arate tactul, inclusiv cu interes dezbaterea, și nu uitați despre crearea imaginii de „persoană misterioasă“.

Fii pregătit pentru faptul că Gemenii se schimbă în mod constant planuri. Rendezvous, care a început în restaurant, ar putea ajunge pe plajă. Trebuie să știi că nu va iniția chiar si tu la ideile lor. Frigiditate la femei nu este un loc lângă dinamic agil gemene de sex masculin,, ușor merge. Dacă sunteți în măsură să se alăture în ritmul vieții sale, că este o mare șansă în viață și șederea lui.

Ne-am uitat la modul în care să captiveze gemene unui om, cum să construiască o relație cu el pentru a menține interesul său și chiar să-l iubească pe mine. Următoarea notă de comportamentul unui reprezentant al elementului de aer în dragoste - un om născut sub semnul Gemenilor.

Comportamentul unui om în dragoste, Gemeni

Un bărbat îndrăgostit, Gemeni este în deplină concordanță cu elementul său. Dacă el iubește, iubește mult mai greu. Fiind copleșiți de emoții, el se va grăbi ca vântul, pentru a da frâu liber sentimentelor sale. Nu vă puteți imagina cât de multă energie apare imediat!

Uită-te în ochii lui. Ei au schimbat umbra? Fără îndoială - dragoste Gemeni. Nu pot să cred, dar adevărat.

De dragul iubitului Twin dispus să se schimbe în bine, a scăpa de obiceiurile proaste. De exemplu, în cazul în care este folosit pentru a împrăștia șosete lor, se încadrează în dragoste, el va le-a pus la locul potrivit. El va monitoriza hainele, pantofii pentru părul. Discursul său este clar de expresii argotice.

Masculin geamăn nu a avut niciodată angajat în gătit, ea va pregăti de dragul celui drag. În primul rând, nu se va dovedi, dar (nu fără laudă și sprijin), treptat, lucrurile se vor îmbunătăți. El va investi în procesul de gătit tot sufletul lui, pentru a pune tot efortul.

Cum să înțeleagă că gemenii iubesc? Foarte simplu: se va adapta la realitate. Dacă el observă în defectele, creierul lui le transforma rapid în avantaje. Desigur, lângă el nu poate fi femeie non-ideală! Uita-te pentru profesioniștii din contra favorit și justifica, prin toate mijloacele cu orice preț, apanajul oamenilor numai, Gemeni. Și dacă prietenii îi spun ceva rău despre iubita lui, el va trimite departe acei prieteni și încetează să comunice cu ei. Iată un el idealizers și maximalist!

Uneori perfectionismul lui este latura negativă, în cazul în care iubirea conjugală Gemeni, el nu a ezitat să părăsească familia. Școala nu-l va opri. Nu voi regreta nimic, niciodată. Copiii vor sprijini.

Se comportă în Gemeni dragoste, uneori, nu destul de adecvat. Dragostea pune mai presus de toate: prieteni, familie, copii, el însuși. Din poziția de lider poate merge în supunere, în cazul în care place lui favorit. Chiar si arunca favorit de fotbal atunci când iubita lui nu-i place.

Notă: pentru un motiv sau altul, un barbat se indragosteste, Gemeni horoscop. Acest lucru înseamnă că șansa mai mare compatibilitate a unor astfel de semne ale zodiacului, cum ar fi Balanta, Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator si Berbec, care este, foc și semne de aer. Am mai ales doresc să menționez compatibilitatea Gemeni si Balanta - unirea o armonie perfectă și combină.

Gemeni - semn dublu, ceea ce inseamna dualitate, susceptibilitatea la starea de spirit. Femeile asociate cu omul său de viață Gemeni ar trebui să se obișnuiască cu ea, și, uneori, îndura doar extreme de starea emoțională.

Caracteristicile de sex masculin Gemeni este oarecum înfricoșător. Cu toate acestea, cu abordarea corectă poate fi de a stabili astfel de relații, pe care le va prețui pentru totdeauna. Apoi, va fi cu adevărat capabil să spună: „Cu acest om sunt fericit! “.

Cititorii recomanda!

Complexul slăbire cel mai eficient, în opinia cititorilor noștri este un sistem inteligent unic pentru corectarea greutății «Lipocarnit» cu CLA-acizi. Lipocarnit pentru pierderea in greutate - este un instrument complet pentru crearea unei mâini în care nutritionistul de renume mondial și om de știință Per Dyukan. Componenta principală a complexului este un CLA acid. Acest lucru înseamnă că - una dintre cele mai bune până în prezent nu este doar arde „rezerve strategice“ de grăsime. Acid intareste musculatura, si, forma, prin urmare, îmbunătățirea corp. Potrivit medicilor. "

 1. Cum de a câștiga un om gemeni, ca ea și se încadrează în dragoste cu