Cum de a comerțului cu legume de tranzacționare pe piață la piață

Cum se tranzactioneaza pe legume de pe piață? Ce să vinzi? Sau poate nu. înfricoșător.
Chiar și în timpul iernii acestui an, am decis să crească mai mult decât a făcut-o varză de obicei cu legume cultivate și să încerce să meargă pe piață. Așa că am făcut mai mult nervurilor în castraveți și a semănat semințele în sol.A fost doar un experiment - să crească castraveți, roșii și să le vândă pe piață. A fost necesar să se înțeleagă din experiența personală - este posibil de a face bani? Care este procesul de la sămânță la bani în buzunar. Nu a fost nici un scop de a face o mulțime dintr-o dată, doar pentru a înțelege esența.
Trebuie să spun - experimentul dovedit de succes. Toate crescute, livrate pe piață, vândut.

Chiar prima problemă pe care am întâlnit - teama ca a lui. Mi-era teamă să merg la piață, pentru a obține în spatele tejghelei, să cântărească, pentru a vorbi cu clienții. Deja asamblate și castraveți, roșii erau roșii, parte consumate, laminate în bănci, și am fost lent pe piață.


Vă mulțumesc soției mele. De fapt, ea a dat ma împins să decidă în excursie. Din moment ce nu am putut și nu știu nimic, apoi m-am dus la prietenii mei din satul vecin, care nu este primul an ceva crescut și sa dus la tranzacționare pe piață. Datorită lor, am plonjat în comerț.

Seara am făcut o pereche de cutii de castraveți și roșii aceeași. Nu am putut dormi, a sărit în sus de presiune, m-am gândit chiar că am avut un pic de febră.
La cinci dimineața m-am sculat și a plecat cu mașina unui prieten. Acolo ne-am mutat cutiile în mașină și a condus pe piață în centrul regional. Tot drumul le-am întrebat despre ceva, și toți au râs și a zâmbit din temerile și experiențele mele.

Am ajuns, interogat fostul deja în vigoare și comercianții au început să descarce lăzi de legume. Am pus mese, sertare și a început să aștepte.
A fost nevoie de câteva ore și sertarele mele erau goale a fost vândut, totul. Am fost într-un șoc de lumină. Având în vedere banii, am dat seama că în timpul acestor ore, am primit mai mult de două zile, un birou de lucru obișnuit.

In primavara viitoare voi semăna mai multe semințe și seedlings'll picătură mai mult. Semințele au fost deja cumpărate, terenul a fost pregătit.


Puteți discuta acest subiect în forum

Știri asociate: