Cum de a conecta tastatura la ghidul PC

Cum de a conecta tastatura la ghidul PC
Fiecare utilizator de PC știe că tastatura - este principalul instrument, universal, pentru a lucra în sistem. Dar cum să vă conectați tastatura la computer pentru a finaliza operațiunea de toate cheile, pentru mulți nou-veniți rămâne un mister. Pentru a descoperi misterul, este posibil pentru a conecta echipamentul le ia în considerare toate căile posibile de a conecta: • conexiune prin PS / 2;
 • Conectarea prin USB / port;
 • Conexiune fără fir.

Diferite moduri de conectare

Moduri de a conecta tastatura la un calculator sau laptop sunt:

Conectarea tastaturii fir are loc direct, folosind fire și intrări USB sau PS / 2.

Modelul fără fir transmite informații la o distanță de 15 metri, fără utilizarea de fire, într-un adaptor special conectat ca un aparat de emisie.

Conectarea prin PS / 2

Modelele mai vechi ale tastaturii conectate prin conectorul PS / 2. Acest conector rotund, acestea sunt, de obicei pe partea din spate a carcasei într-o cantitate de două bucăți de identificare sunt definite pentru culoarea diferite.

Conector verde este proiectat pentru a conecta mouse-ul direct la conexiunea tastatura mov. Modelul cu built-in PS / 2 este adecvat numai pentru conectarea la un laptop, un laptop astfel de inputuri nu.

Pentru a conecta tastatura cu PS / 2 conectori la computer, este necesar să introduceți conectorul de sârmă în portul violet pe computer, următorul pas este de a reporni sistemul. De regulă, nu este necesar să se instaleze drivere, deoarece sistemul va recunoaște automat periferice, astfel încât nu este necesară setarea software-ului operații suplimentare.

Dacă aveți nevoie pentru a conecta dispozitivul la PS / 2 intrare la notebook-ul sau laptop prin USB / port utilizat USB / adaptoare speciale PS2, aceste adaptoare pot fi incluse cu achiziționarea de echipamente, sau să le cumpere separat în magazine specializate.Conectarea prin USB / Port

Conectați tastatura la USB / port la un laptop sau PC-ul este mult mai simplă decât versiunea anterioară:
 • Am găsit un USB / port liber în interfața sau laptop tastatura unitate de sistem și atașați conectorul la conectorul;
 • pasul următor - este includerea computerului sau a reporni sistemul.

Drivere pentru muncă, de regulă, au fost instalate, acestea sunt incluse în ambalajul de orice software, astfel încât nu este necesară nicio acțiune suplimentară pentru a face.

USB-conector în unitatea de sistem și un număr suficient de laptop-uri pentru a conecta toate dispozitivele necesare, dar sunt momente când suplimentare USB-conector, în acest caz, puteți conecta USB-hub. La conectarea unui separator de tastatură conectat prin USB prin ea.

Intrarea într-o tastatură fără fir

Echipament wireless include:

 • tastatură;
 • CD-ul de instalare cu software și drivere;
 • adaptor pentru a conecta la sistem.

Mulți producători sunt, de asemenea, lucrează la un set de mouse fără fir.

Wireless recepționează un semnal prin Bluetooth sau Wi-Fi. Laptop-ul și noile versiuni ale unității de sistem a încorporat funcția Bluetooth și Wi-Fi, pentru a conecta adaptorul nu este necesar, dar este important ca programul a fost setat să primească semnal, în cazul în care software-ul este dezactivat, este necesar să se includă prin intermediul programului de gestionare a computerului.

Tastatura funcționează cu baterii, astfel încât bateriile este necesar să cumpere separat.

Conectarea la o tastatură fără fir

Conexiunea wireless se face în mai multe etape:

 1. Doriți să instalați bateria în instrument și puneți comutatorul în poziția ON sau „Activare“.
 2. Conectați adaptorul prin intermediul USB-intrare, dioda încorporat se va aprinde la pasul următor. Acest echipament de sincronizare cu un sistem pentru ca acesta să se sincronizeze funcționarea dispozitivului, este necesar pentru a intra în meniul Start - Panou de control - Hardware și sunet - Adăugați un dispozitiv. Sistemul de operare găsește și afișează pe ecran toate dispozitivele conectate, trebuie să selectați din lista numele echipamentului necesar și începe instalarea.
 3. Instalarea software-ului este automat și incluse în modul de operare, după repornirea computerului.

De asemenea, software-ul poate fi instalat pe cont propriu, prin intermediul discului de pornire, acest lucru va necesita următorii pași:

 1. Introduceți discul în unitatea.
 2. În meniul contextual selectați „Install Driver“, apoi urmați toate recomandările scrise în fereastra pop-up pentru a instala controalele.
 3. Când repornirea instalarea este completă.

Când porniți computerul este necesar pentru a verifica starea de funcționare a tastaturii.