Cum de a converti fabrica în format video și audio

Și salut din nou, totul, totul și toată lumea.

Astăzi, dragi cititori, vom vorbi despre un program foarte sensibil și util (care s-ar îndoi), care ar fi frumos să fie în mediaarsenale fiecare zapravskogo utilizator. În plus, recent, ca să spunem așa, cererile de podzavalili să vorbim despre ceva de genul asta, și nu am putut lăsa fără atenție la aceste solicitări.Cum de a converti fabrica în format video și audio

De fapt, ceea ce trage. Să mergem!

Format Factory. Explorați ceea ce se poate și de umplere

Ca întotdeauna, trebuie să descărcați acest programator miracol gândit de la site-ul oficial. Pentru a face acest lucru, pur și simplu utilizați acest link (descărcați programul de instalare online, care va descărca cea mai recentă versiune), sau du-te la dezvoltatorii paginii (1) și faceți clic pe «Descărcare» link-ul (a se vedea. Imagine).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Vă rugăm să rețineți că cerința programului este de a avea 32 de biți sisteme de operare Windows. Cu toate acestea, am angajat într-o fac în liniște pe un sistem pe 64 de biți și nu deosebit de obraznic.

Mai mult, dacă ați profitat de trecerea la site-ul dezvoltatori, suntem invitați să aleagă din trei opțiuni pentru descărcarea de distribuție a programelor: prin (1) principal, auxiliar (3) servere și torrent -client (2) (a se vedea poza.).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Vă rugăm să rețineți că, dacă ați descărcat și instalat, nu va fi capabil de a rula programul, trebuie să descărcați, de asemenea, patch-ul de la VC10 de distribuție de la Microsoft. click pe link-ul de «- Descărcare VC10 Runtime».

Mai mult, de fapt, alegeți opțiunea de descărcare dorită și făcând clic pe pictograma corespunzătoare, pentru a dobândi într-un program de distribuție PC (dimensiune 41,8 MB).

Acum este timpul să se familiarizeze cu presupusa softinkoy posibilitate sau, pur și simplu, ceea ce este potrivit, care poate.

Funcții de conversie de bază:

De fapt, gama de opțiuni din categoria „all inclusive“ și nimic mai mult.

Cu toate acestea, programul nu este la fel de simplu ca ar putea părea la prima vedere, și este plină cu multe chifle mai utile, de exemplu:

În general, ce să spun, numele său „Fabrica de formate“ (și anume, așa cum este tradus Format Factory), programul este pe deplin justificată. De asemenea, există un drum liber complet de încărcare (care pur și simplu nu poate să nu vă rugăm) și are sprijinul limbii române.

Notă:
, Trebuie să-l instalați pentru a pune un set de codec-uri (de exemplu, K-Lite Mega Codec Pack) program pentru a funcționa corect.

Deci, destul de versuri, hai trece direct la însăși utilizarea procesului.

Start-up, configurarea și funcționarea în convertorul „formate din fabrică“

Instalarea este extrem de simplu, se face în două click-uri, deci nu este pur și simplu nimic pentru a descrie. Singurul lucru care merită menționat - este de dorit pentru a pune o căpușă „Instalarea codec-uri din interiorul“ (în meniul de configurare final), astfel încât programul folosit propriile codec-uri atunci când efectuează operațiuni de conversie.

După ce a început aplicarea înainte de a ne este fereastra principală a aplicației (vezi. Imagine).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

începe imediat cu setările pentru tine, un iubit.

Configurația generală este realizată prin intermediul meniului „Options“ - (. Vezi imaginea)> „Setări“.

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Pe prima filă „Setări“ în „dosarul destinație“ (1) puteți specifica folderul în care va fi plasat fișierele convertite și aplicați șablonul numele fișierului de ieșire.

Sub „După conversie“ (2) se poate stabili ce măsuri vor fi efectuate după finalizarea procesului de conversie: calculatorul oprit / deschide folderul cu rezultatul. Prima poate fi de ajutor atunci când conversia de fișiere de mari dimensiuni produse (sau un număr mare) - puteți începe de conversie, și să se întindă să apese o pernă (:-)) - după conversie este completă calculatorul va fi oprit. Al doilea este util în cazul în care fișierele pe care doriți să le copiați sau reproduce.

Cele „Sunete“ (3) este responsabil pentru coloana sonoră a acțiunii în program. Alte „“ (4) - pentru coagularea sângelui în programul tava de sistem și reînnoirea acestuia.

Deși setările filele destul de mult (la fel de mult ca 8 bucăți), trecerea de a înțelege, ceea ce este responsabil pentru ceea ce nu este atât de ușor, dar, în general, ne nu atât de critică, pentru că cele mai dificile și importante tocmai a ajustat la de obicei utilizator. Dacă sunteți un membru neobișnuit (și cititorii noștri pot găsi de multe ori astfel de cazuri :-)), atunci puteți săpa în condiții de siguranță (mai detaliat) în setările, bine, spune-ne ceva de valoare pe care le-am ratat. Noi mergem mai departe.Principiul general de a lucra cu Format Factory este foarte simplu (la fel ca doi plus doi :)) și dezvăluie pe deplin următoarele 5 puncte:

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Dacă inițial nu sa deranjat să sape în programul de setări și nu specifică folderul de destinație pentru fișierul convertit nu este prea târziu pentru a face acest lucru. Faceți clic pe „Selectați“ și decide locul de locuire permanentă a conținutului.

În continuare, a reveni la începutul programului ferestrei de lucru și faceți clic pe „Start“ sau «Click to Start» (a se vedea. Imagine).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Să acorde o atenție la un element, cum ar fi o bară de stare (1), arată că suntem de fapt, încercăm să facem și ce această încercare duce apoi într-un fișier terminat.

După conversie, puteți trimite în condiții de siguranță la faylopriemnik finală, în cazul în care, de fapt, ar trebui să vedeți fișierul convertit. Pornește-l și a vedea dacă suntem mulțumiți cu totul.

Ar trebui să rețineți că însuși procesul de transformare: în primul rând, are loc conversia cu pierderi minime de calitate (în cazul în care nu există), iar pe de altă parte - în momentul în care programul convertește fișierele depinde de dimensiunea fișierelor ei înșiși și de fier grăbit alt computer. Viteza de Format Factory. în general, nu este inferior omologii plătite.

De fapt, cu principalul obiectiv al programului manipulate, așa cum se spune, „Ura“, dar nu ne vom culca pe lauri și vom arăta ceva mai mult. uh. „Chips“ care pot fi foarte utile pentru utilizator obișnuit.

Format Factory. Ce altceva se poate face?

Pentru a obține aceste informații, trebuie să selectați în panoul din stânga al „Advanced“, în ultimul său articol - „Media-Fileinfo“, apoi selectați fișierul pe care dorim să analizăm (prin apăsarea tastei „Select“), și - voila! - în aceeași secundă obținem o listă destul de impresionantă de informații tehnice despre fișierul (a se vedea imaginea.).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Informații tehnice despre fișiere audio și fișiere imagine sunt obținute în același mod (așa cum este descris mai sus).

Mergând mai departe pe tab-ul „Advanced“. Și în următoarea linie este punctul ..

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Mai mult, toate de modă veche, faceți clic pe „Start“ și așteptați sfârșitul procesului de fuziune. Se spune că, dacă doriți să accelereze procesul de fuziune, puteți seta parametri, cum ar fi:

  • «Utilizarea multi-fire» (utilizată procesarea fluxuri multiple) - este stabilită prin plasarea căpușelor în câmpul corespunzător;
  • „High Priority“ - este setat în meniul contextual al fișierului făcând clic pe butonul din dreapta al mouse-ului și de a schimba prioritatea la un nivel superior (vezi imaginea.).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Nu uitați să setați destinația fișierul formatul cerut și setați calitatea dorită (selectați „fila Personalizare» Mux).

Apoi, pur și simplu, începem (click pe butonul «Click pentru a Start») și se colectează fișierul rezultat în dosarul corespunzător.

Să vedem ce se întâmplă pentru tine!

Deci, cu asta făcut, merge mai departe. Și pe scenă încă mai avem o mulțime de caracteristici interesante. Acum ne uităm la câteva dintre ele.

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Notă:
Vă rugăm să rețineți că echipa „All-in GIF» mai prezente în secțiunea «Fotografii», dar în acest ultim caz, este conceput doar pentru a converti imagini, astfel încât nici o animație nu va.

Acum, du-te la tab-ul «dispozitiv ROM / DVD / CD / ISO» și începe să dezvăluie utilitatea sa.

Cum de a converti fabrica în format video și audio

Cum de a salva un CD audio în format MP3
Pe aceeași filă, mergeți la secțiunea „în fișierele audio CD,“ și apoi în fereastra care apare, selectați unitatea CD-ROM, formatul final, pentru a regla calitatea și începe conversia.

Cum de a crea o imagine ISO / CSO de pe DVD / CD
Pentru a realiza o astfel, trebuie să mergeți la secțiunea «DVD / CD în ISO / CSO», selectați numele unității de disc (care va fi creat din imagine) și formatul de imagine dorit.

compresie Image «ISO<–> CSO »
Pentru unii poate fi o funcție foarte utilă de compresie a imaginii pentru a reduce volumul.

Pentru Format Factory este, de asemenea, destul de ușor, pur și simplu navigați la secțiunea «ISO<->OSC », specificați gradul de compresie («Customize Button «) și trece la procesul de presare a aceluiași buton» Start».

Ei bine, ultimul (ca să spunem așa, pentru desert :)), ceea ce aș dori să-l menționez ..

funcție de masa de conversie a imaginilor
Funcția destul de util, pentru situații care forțează să recurgă la ea, suficient: de exemplu, este necesar pentru a salva o mulțime de imagini într-un format diferit, sau rotiți paginile scanate, sau pentru a adăuga filigran, etc. O astfel de lot de prelucrare de imagini rapid și ușor prin utilizarea „Fabrica de formate.“

Pentru a face acest lucru, mergeți la secțiunea „Fotografii“, selectați formatul grafic finală, selectați fișierele sursă pentru a fi masă de conversie, sau un dosar întreg, specificați parametri suplimentari: rotația, dimensiunea proprie, filigran și a trece la prelucrarea lot ( „Start“, a se vedea . imagine).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

După conversie, veți primi toate fișierele din noul format, în plus față de „mărcile de apă“ (în cazul în care este indicat de pre-configurate lor).

Cum de a converti fabrica în format video și audio

De fapt, programul va stăpâni! obzorchik nostru mic a ajuns la capăt, ceea ce înseamnă că a venit timpul să spunem la revedere de la timp;).

postfață

După cum puteți vedea, posibilitățile FF se impune respect, și calitatea punerii în aplicare și simplitate a programului în sine este un interes autentic din partea utilizatorilor. Și pe bună dreptate, solicită doar folosind acest program, puteți rezolva o gamă largă de sarcini, fără a fi nevoie de a utiliza alte produse software specializate. Cu toate acestea, alegerea este, desigur, întotdeauna până la tine, dragi cititori!

În spatele acestei conexiune pe toate. Știi unde să ne găsească.