Cum de a crea un cont VKontakte

VKontakte - este cea mai mare și cea mai populară rețea din România. În care, odată înregistrată, va fi capabil de a găsi cu ușurință colegii lor, colegii de clasă, așa, care, ca un copil sa dus la tabara, statiune, sau pur și simplu găsi amicii stilou. VKontakte, veți găsi, de asemenea, oameni ca-minded cu hobby-uri, există grupuri speciale. Și cum în mod corect să fie înregistrate în Vkontakte, vă întreb? Și totul este foarte simplu, trebuie doar să meargă câțiva pași.Pasul 1.
În primul rând, aveți nevoie pentru a merge la site-ul în sine www.vkontakte.ru. Găsiți înregistrare cuvânt și faceți clic pe ea.

Cum de a crea un cont VKontakte

Etapa 2.
Apoi, în fereastra care se deschide, introduceți numele și prenumele tău. Permis să intre numai adevărat de date - o măsură prevede în mod special pentru designeri, ca măsură de combatere a spam-ului și chestionare anonime.

Pasul 4.
Doar de mai jos trebuie să introduceți o parolă, acesta nu trebuie să fie mai scurt de șase caractere. Și sfaturi pentru a vă pentru viitor, este mai bine să utilizați parole de litere și cifre. Nu este permis ca parolele 123456 si qwerty, deoarece acestea sunt foarte ușor de ghicit și pagina ta va fi rupt.


Chiar sub codul de securitate, munca ta este de a pune în aplicare literele și numerele pot fi localizate, care sunt situate în imagine.

Etapa 5.
Apoi, selectați țara și orașul în care locuiți. Doar de mai jos puteți specifica școli și clase, unde am studiat. Și nu uitați să includă informații despre universitate, selectați facultatea, departamentul și specificați grupul. Toate aceste date vor ajuta prietenii să te găsească.
Apoi, faceți clic pe butonul de registru.

Cum de a crea un cont VKontakte

Etapa 7.
De îndată ce te duci la pagina personala de pe Facebook, în cazul în care puteți edita toate datele. În centrul sau sub un cadru pe care se poate vedea inscripția „încărcați fotografia.“ Făcând clic pe el, ar trebui să facă alegerea dvs. „Încărcați o imagine nouă“ sau „să ia o fotografie cu web - aparat de fotografiat“

Cum de a crea un cont VKontakte

Etapa 8.
Apoi, puteți adăuga contacte (acasă și telefonul mobil. ICQ). Umple hobby-uri, adăugați destinații și introduce noi înșine. Și amintiți-vă, atunci când aleg sau schimbarea de la un profil la altul, nu uitați să faceți clic pe butonul „Save“. Și mai mult vă oferă informații despre tine, cu atât mai mult va fi de rating dumneavoastră personale în contact!

Cum de a crea un cont VKontakte

Mult noroc înregistrarea!