Cum de a crea un sondaj pe site-ul și de ce o trecere în revistă a celor mai bune servicii pentru colectarea de voturi

Vrei să înțeleagă mai bine publicul? Vizitatorii petrec puțin timp pe site? Factorii de comportament sunt săraci? Apoi, acest material este pentru tine. Astăzi voi vorbi despre modul de a crea un sondaj pe site-ul și ce beneficii va aduce.Dupa ce a citit articol, veți învăța:

Despre plugin WP-poll-uri, Sondaje WP sociale și beneficiile de utilizare a acestora;

Avantajele folosirii sondajelor

În mod ideal, pentru a determina nevoile de vizitatori este necesar să se efectueze cercetări ample de piață, vă sugerez incepand cu un singur instrument - sondajele de audiență. Este simplu, comod, nu necesită cheltuieli materiale - de la ai nevoie doar de puțină imaginație și abilități analitice.

Și ce despre urne mici? Omul se oprește, reține nota răspunde la întrebarea (pentru că toată lumea vrea să-și exprime o opinie). Ca urmare, timpul petrecut pe site-ul crește, factorii de comportament sunt îmbunătățite, iar resursa devine mai atractivă pentru motoarele de căutare.

Să recapitulăm. Ar beneficia de utilizarea de anchete site-ul dvs.?

La doar câțiva pași simpli, și astfel de rezultate. Tentant? Apoi vom trece la modul de a crea un sondaj pe site-ul.

Sondajul de Google


Acest serviciu se distinge de restul datorită comodității sale incredibile și eficiență. Crearea unui sondaj folosind un instrument de «formularul Google“ - opțiunea preferată. De fapt, este atât de bine încât merită un articol separat (a se vedea. Un ghid detaliat pentru instrumentul de Formulare Google). Aici ne vom concentra pe principalele avantaje ale acestei metode.Este nu toate avantajele Formulare Google. Dar, chiar și cu o astfel de listă, sondajul metoda publicul este cu un pas înaintea celorlalți. Și totuși, de dragul de obiectivitate, să ne ia în considerare câteva opțiuni. Тем более, что среди них попадаются весьма любопытные.

Plugin WP-poll-uri


Dintre toate plug-in-uri pot fi numite cele mai renumite WP-poll-uri. El impresionează prin ușurința de utilizare - atât proprietarul site-ului, și utilizatorii. Ultima opțiune este suficient pentru a alege și apăsați butonul - nici o înregistrare obligatorie, sau alte probleme. Acest lucru asigură o acoperire maximă a publicului - nu este dificil de a face câteva clicuri.

Dintre minusuri - interfața în limba engleză și a faptului că acest plug-in, ceea ce înseamnă că sarcina pe site.


O altă opțiune este un plug-chestionar - Sondaje WP Social. Bun său principal - capacitatea de a trimite link-uri către rețelele sociale. Cum funcționează? Vizitatorul a votat, iar apoi în fața lui apare o fereastră care oferă ceva pentru a partaja cu prietenii.

Tu vezi unde mă duc? Nu dau doar din interesele publicului. dar formați înapoi link-uri către site-ul dumneavoastră. și chiar a atrage trafic suplimentar. Și toate acestea, doar pentru a oferi cititorilor exprima o opinie!

Aici este un exemplu realizat prin folosirea acestui plugin:

Interviuri cu ajutorul serviciilor online

Să ne uităm la câteva site-uri pentru sondaje.

Pollservice.ru

designer de intuitiv, lucru cu care nu va provoca dificultăți chiar și pentru un începător.

Principalele sale avantaje:

Simpoll.ru

Iată ce am votat prin Simpoll.ru.

concluzie

Noțiuni de bază pentru a lucra la acest articol, am fost toate mâinile pe „Formulare“ din partea Google. Acum, cu toate acestea, bine scotoci în celelalte servicii, și pluginuri, a se vedea că fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici unice și este demn de atenție.

Acum știi cât de important este un sondaj pe site-ul de dezvoltare a proiectului, cunoașterea publicului și de a atrage vizitatori. Trebuie doar să alegeți instrumentul perfect pentru acest lucru.