Cum de a cumpăra utilizate

Atunci când într-adevăr doresc să cumpere unul nou Macbook, dar nu destui bani la el, puteți găsi un model potrivit B / C. Eu nu cumpăr doar echipamente Apple pe piața secundară și se confruntă cu multe probleme, care pot duce la reparații neașteptate și costisitoare doar cumparat aparatul. Deci, nu devii proprietarul unui calculator defect, am decis să împărtășesc experiența mea cu voi, și a făcut un ghid detaliat pentru cumpărarea și verificarea b / un MacBook.Cele mai multe dintre poveștile despre „kidalovo“ și înșelarea cu caracteristicile pe care le poate auzi, din păcate, adevărat. În cazul în care există o cerere mare, va exista întotdeauna vanzatori necinstite care doresc să câștige pe cumpărător. Așa că, prin selectarea și dispozitivele de control trebuie să fie abordat foarte serios.

Cum de a cumpăra utilizate

Acest ghid va ajuta să verificați nu numai Macbook, dar, de asemenea, iMac, sau un alt computer (lista de programe bazate pe Windows PC-ul va fi diferit, dar esența rămâne aceeași).

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Găsirea unor propuneri adecvate ar trebui să solicite vânzătorului pentru detalii. Este clar că o mulțime de informații utile care nu pot fi de așteptat de la el, dar unele lucruri mici, aceasta va ajuta la clarificarea. Ar trebui să învețe cu siguranță despre echipamente, accesorii, repararea laptop și starea încărcătorului. Acesta din urmă este foarte important, deoarece chinez sau defect sursa de alimentare poate deteriora grav sau chiar distruge întregul calculator. O nouă unitate va costa 100-130 de dolari. Și nu te lăsa păcălit de asigurări de către vânzător a „copia fabrica de încărcare“, este un nonsens complet.

Cum de a cumpăra utilizate

Nu fi rău să cunoască numărul de serie. Pe Internet există o mulțime de servicii care pot fi acest număr pentru a vă oferi toate informațiile de până la data exactă de eliberare a notebook-ului.

Cum de a cumpăra utilizate

Dacă la prima vedere, bine - suntem de acord să se întâlnească și să se pregătească pentru testare. Inspecția Macbook în valoare de cheltuieli, cum ar fi într-o cafenea cu iluminare bună pentru a sta în liniște și cu atenție a verifica totul.

Cum de a cumpăra utilizate

test de calculator va veni la îndemână câteva lucruri: căști, card SD și USB drive-flash. Pe transportatorul trebuie să arunce niște imagini color (negru, alb, albastru, verde și roșu), un film, un cuplu de piese muzicale și următoarea listă de programe: Heaven Benchmark. Mac-urile Fan control. Nucă de cocos baterie și Geekbench.

Cum de a cumpăra utilizate

La o reuniune în primul rând inspectați incintei pentru urme de lovituri și zgârieturi. Și dacă acesta din urmă va fi practic orice laptop, de urme de lovituri - acesta este un motiv serios de a se retrage de la cumpărare. După căderea sunt adesea deteriorate HDD, micro-fisuri pe placa de bază și o mulțime de alte lucruri mici pe care pur și simplu nu au nevoie.

Cum de a cumpăra utilizate

O atenție deosebită trebuie acordată șuruburile de pe partea de dedesubt a capacului notebook-ului. În cazul în care lepuite, diferite în aparență sau inexistentă - acesta este un semn de centru de servicii de intervenție neprofesionist sau „un vecin care știe despre computere.“

Cum de a cumpăra utilizateEste clar că, odată cu achiziționarea de 4-5 ani, Macbook a trebuit pur și simplu pentru a deschide pentru curățarea sistemului de răcire, dar starea acestor șuruburi vă poate spune despre calitatea de „reparație“. Apropo, carcasa nu ar trebui să fie aici o astfel de aici acnee.

Cum de a cumpăra utilizate

Acesta este un semn că cineva nu este un Cog fiert la locul nepotrivit.

Cum de a cumpăra utilizate

La deschiderea ecranului, balamaua trebuie să fie rigid fixați-l în orice poziție. În cazul în care ecranul este liber să meargă sau reacții negative, trebuie fie să trageți bucla, fie pentru a înlocui întregul mecanism.

Cum de a cumpăra utilizate

Apoi, trebuie să verificați toate conectorii de pe computer. Pentru aceasta și căști la îndemână, și USB-SD Stick. Pe porturi nu ar trebui să fie rupt sau înnegrire părți. Mai ales se referă la conectorul de alimentare care Macbook meu trăiește ultimele zile.

Cum de a cumpăra utilizate

Dacă ceva nu funcționează, este mai bine să nu se implice cu un astfel de dispozitiv. Practic toți conectorii sunt sudate pe placa de baza repararea va fi costisitoare.

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Dacă funcționează, vom merge la laptop-ul final de testare de stres. Conectați unitatea flash USB pregătit și rândul său, pentru a rula tot ce cuprinde el.

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Cum de a cumpăra utilizate

Pentru intervalul de temperatură de funcționare laptop îngrijit este după cum urmează: în inactiv 40-45 și sub o sarcină de până la 85 de grade. Dacă programele de temperatură începe creștere se produce instantaneu - thermopaste transformat deja în praf, iar sistemul de răcire este ambalat corespunzător. probleme de răcire Indicatorul va deveni încălzit peste 95 de grade. În acest caz, este în valoare de vedere oportunitatea achiziției. operațiuni critice nu este bun nu se va termina, și să știe cât de des este încălzit astfel imposibilă.

Cum de a cumpăra utilizate

Ecranul ne va ajuta pentru a verifica imagini color, care sunt pe unitatea flash. Metoda este foarte primitiv, dar funcționează. Flip Alternativ matricea lor verificare și prezența pixelilor sparte. Acest proces nu este cel mai rapid, dar merita. După înlocuirea ecranului poate costa jumatate din pretul Macbook.

Cum de a cumpăra utilizate

În momentul de față, foarte popular pe piața secundară a fost un proces de informații de substituție despre computer. Și ceea ce vedeți într-un raport despre sistemul poate fi diferit de ceea ce este de fapt. Pentru a verifica caracteristicile declarate, trebuie să executați meniul Apple serviciu. Pentru această cheie clemă D la pornire. Proces simplu, dar durabil. Dacă vă preocupă numai modelul de procesor, recomand o modalitate rapidă de a verifica.

Cum de a cumpăra utilizate

Mergem la site-ul Geekbench sunt evaluat la Apple dispozitiv și de modelul său. Nu uitați rezultatele pentru a porni și rula testul Geekbench. Dacă toate potrivite - în fața ta este modelul, care este declarat de către vânzător.

Cum de a cumpăra utilizate

Finala va fi de testare a bateriei și hard disk-ul. Programul CoconutBattery va oferi un raport complet privind starea bateriei, capacitatea reală rămasă și numărul de cicluri de încărcare. Cele mai puține cicluri - cu atât mai bine. Opțiunea ideală ar fi de a găsi un laptop, în cazul în care acestea sunt mai mici de 500. În caz contrar, este necesară înlocuirea bateriei (aproximativ 100 de dolari și de mai sus) într-un timp scurt.

Cum de a cumpăra utilizate

Dar utilitate Blackmagic descărcare în avans, nu va funcționa. Acesta vă permite să verificați viteza de înregistrare și citire HDD. hard disk normală ar trebui să dea cel puțin 90 MB / c și SSD în stare normală de aproximativ 250 MB / c sau mai mare. Nu există greșeli în timpul testului nu ar trebui să apară.

Cum de a cumpăra utilizate

În cazul în care sunt trecute toate testele, în fața ta aproape ideală, care merită să cumpere. Această verificare durează mai puțin de 15 minute, dar va salva o mulțime de bani și nervi. Acesta este testul cel mai complet, care poate fi efectuată fără a demonta calculatorul.

Cum de a cumpăra utilizate

Desigur, pentru a fi sigur că un laptop certificat poate fi atribuit centrului de servicii de diagnosticare suplimentare pentru a fi o pace sută la sută din vedere faptul că dispozitivul este bine.

Cum de a cumpăra utilizate

Și, în sfârșit, asigurați-vă că proprietarul anterior a ieșit din icloud!