Cum de a da rehydron copilului tau - toate pentru cei care au grijă

Medicamentul este utilizat în rehydron deshidratare - echilibrul hidro-electrolitic este restabilită. Acesta este cazul dacă vomă și diaree abundentă (de obicei, în timpul infecțiilor intestinale la pierderea rapida a fluidelor și a sărurilor) precum și degradarea termică.







Este posibil să le dea Regidron copii?

Înainte. decât să se recurgă la utilizarea de droguri, precum și cu copiii sumamed, este necesar să se consulte un medic - o abordare solidă a situației. De ce? In acest moment, doza de agent terapeutic este calculat pe un adult. vârstă Copiii analogi care conțin un număr minim de substanțe active proiectate.

Cum de a da Regidron copilului?

Se fierbe 1 litru de apă. Dacă utilizați apă de la robinet, încercați să-l filtrați. Lichid Se răcește la temperatura 35-40oS vsypte conținutul de apă al unui plic „Regidron o“. Se amestecă până la dizolvarea completă a medicamentului, apoi se răcește pe raftul de jos a frigiderului timp de 10-15 minute.

Copiii cu vârsta mai mare de 3 ani

Dacă bebelușul mai mult de 3 ani, prima doză poate fi de până la 100-200 ml în decurs de 6 ore, adică copilul poate bea în timpul zilei la 1 litru de medicament dizolvat. În a doua zi, doza se reduce la 50 ml la 1 kg greutate corporală, și apoi 10 ml.

Durata tratamentului trebuie să fie verificată cu un specialist, ci ca o regulă, în cazul în care există o ușoară acidoză, durează 3 - 5 zile. De data aceasta este suficient pentru a face față cu diaree.

Instrucțiuni de preparare

Medicamentul este produs sub forma unei pulberi, plasate în plicuri mărunțite. înseamnă un pachet diluat într-un litru de apă, care trebuie să fie fierte. Este de dorit să se facă temperatura aproape de temperatura corpului copilului la un mijloc de a învățat repede.

Pentru tratamentul multor boli, pediatri prescrie firimituri de masaj. Aflați mai multe tehnici de masaj de bază poate orice mamă. În acest articol vom vorbi despre cum să masaj corect copii.

La ce vârstă este permis să folosească rehydron?

Până de curând, se credea că prescris medicamentul poate chiar și copii nou-născuți și femeile gravide. Dar, în ultimii ani, tot mai mulți pediatri recomanda oțel Regidron și sugarii săi analogi cu prudență.

Humana electrolit restabilește la fel de eficient echilibrul de apă cu sare.

Pe de o parte - o overabundance de sodiu, într-adevăr periculos. Dar, pe de altă parte - Regidron, totuși, este un lider în rata de recuperare a echilibrului apei sare în deshidratarea critică.







cerere Contraindicatii droguri includ, de asemenea, insuficienta renala, diabet si overabundance de potasiu în pacient.

Până când a venit doctorul, rehydron da un copil de teaspoonful la fiecare 3-5 minute. Dacă vărsăturile nu se oprește, iar copilul continuă să piardă fluide, puteți încerca pentru a da o soluție de doze mai mici, chiar și la intervale lungi.

Dacă un copil cu o infectie intestinala ajunge la spital, în cazul în care prima sa cântărit. Ulterior, numărul fluidului atribuit (se poate da copilului interior, și poate fi administrată intravenos) egală cu de două ori pierderea de lichid.

Amintiți-vă că mai devreme începe otpaivat copil bolnav, cu atât mai ușor va transfera această pierdere de fluid și rapid recupera. După deshidratare - este extrem de periculos pentru sănătatea copiilor! Aveți grijă de copiii tăi și lăsați-le să nu se imbolnavesc!

Fetele nu știu scrisul din nou. dar pentru sprijin moral sau ceva de genul: 005:
Pups pe care le-am luat de la spital, după picurator infektsionku doresc să traducă în episcopie general, poate plăti unele ocupați ((((
Ei bine, eu nu susțin mint în spital, am întrebat doctorul ce să facă va spus doar pentru a da tablete si dieta. nu picure și antibiotice, bine, pe care le putem oferi acasă în condiții mult mai bune)))
Ei bine, este lericheskoe retragere.
Ieri a fost moderat viguros, trezit astăzi, nu, intra in panica, incinta slabita si ametita cauzate.
Wee înainte de sosirea ei atât de dramatic ovaționat a început să ruleze. cer acolo și viziona desene animate))))))
a venit doctorul sa uitat în sus și a spus pur și simplu lasă o amendă și că este o slăbiciune și o ușoară febră (((
Am înțeles eu acum 4 zile a suferit la fel la toate cel mic la unul ca mine (vărsături, cu nici o durere, nici diaree, rata-Brodarea nu sunt. Printr-o jumătate de zi temp 37.1-37.3)
Că a luat 1,5 ore, iar temperatura de acolo.
Iată-mă, această temperatură nu se odihnă, la fel ca toate othodnyak să înțeleagă copilul și fiorul tremura în dimineața I (((
Mă aplec pe de o parte, acest drept l-au luat de la spital, după slăbirea imunității este încă ceva acolo pentru a ridica (așa ieși și astăzi gât roșu (((), astfel încât week-end încă nu va fi medicul curant.
dar acasă am fost singur la locul de muncă astăzi, prost, confort mă că, în orice moment, eu pot chema o ambulanță, le-am uit tot timpul, mănâncă bine, bea, de asemenea, indiferent de ce nu se plânge, nu vărsături, diaree, de asemenea.
mă susțină. a. 008:

Fetele nu știu scrisul din nou. dar pentru sprijin moral sau ceva de genul: 005:


mă susțină. a. 008:

Am fost un doctor în spital a spus că Regidron lasa, dar nu se poate exagera.
Așa cum va fi mai bine, da doar un ceai dulce, sau chiar apa kompotik pe care copilul va lua.
În caz contrar, Regidron poate perturba echilibrul de apă și sare.

Am fost un doctor în spital a spus că Regidron lasa, dar nu se poate exagera.


Așa cum va fi mai bine, da doar un ceai dulce, sau chiar apa kompotik pe care copilul va lua.


În caz contrar, Regidron poate perturba echilibrul de apă și sare.

rehydron a dat băută azi, dar apoi a spus că incinta au suficient timp pentru a bea nici vărsături.
ceai sfătuit cu zahăr, care ar Wee ajuns la voioșia cofeina)))
a pus o lumânare viferona, doctorul a spus că och bine, poate, el este, de asemenea, un antiviral, în jurul valorii de cap ((((și soțul curent pentru a veni în 4 ore ((((

Spitalele sunt supra-aglomerate, nu există nici un spațiu.