Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii

Aflați cum pentru a decora camera cu mâinile. puteți face un decor atât de neobișnuit, care nu dă drumul la proiectarea Gizmos interioare. Cu toate acestea costul de cele mai bune idei și decor este minimă, pe care o puteți adăuga determinarea de a stăpâni unul dintre meșteșugurile noastre contemporane.


Cum de a decora o camera pentru un copil cu mâinile sale


Există compoziții complexe, picturi pline de culoare, mobilier - tot ceea ce face interioarele noastre unice, le da un caracter special. Și, uneori, există o nevoie pentru a afla cum de a decora camera cu mâinile pentru un copil. dacă îl organizați în partid pentru copii sau loc de decor acasă de Anul Nou. Astfel de elemente ar trebui să fie simplu de fabricat, instala, și că este foarte important - trebuie să fie demontate fără urmă, la sfârșitul vacanței. În plus, trebuie să fie un decor, în condiții de siguranță pentru copii să se joace activ, adică, nu ar trebui să fie fragil, fragilă, și, dacă este posibil, costisitoare. Opțiunea ideală care îndeplinește absolut toate criteriile de mai sus - felinare din hârtie colorată, agățate în maniera de ghirlande.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Pentru a plia aceste elemente de hârtie care aveți nevoie șervețele hârtie obișnuită, de preferință culori luminoase. Fiecare dintre ele îndoiți burduf, astfel încât în ​​cele din urmă a transformat o lățime de bandă de un centimetru. Apoi se desfășoară hârtia și capetele acordeonului din nou și se colectează câteva fire cusături cusute. Ne-am intors asa ca barca lui de hârtie. Pentru a închide octaedru, avem nevoie pentru a conecta partea de barca noastră, și cel mai simplu mod de a face acest lucru - stick la o parte a unui pătrat mic de față-verso bandă, apoi conectați marginea hârtiei. Elementele legăna ale corzilor de tavan, cornisa sau arc usa de interior.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Panouri în stilul Endi Uorhola, care este un bun exemplu de artă contemporană din casa ta, aduce o mulțime de culori luminoase, puteți crea literalmente cinci minute. Esența acestei lucrări - o reflecție antigerbariya principiu, care este salvat nu foaia sau ramura a plantei, și amprenta, dacă doriți, imaginea sa. Pentru munca, avem nevoie de rama din cantitatea potrivită, hârtie acuarelă, vopsea spray și o perie și un set de template-uri pe care le puteți găsi numai într-o seră acasă sau într-un parc al orașului. Pe o foaie de hârtie în jurul benzii de mascare perimetru lipici. El avea nevoie pentru a se asigura că marginile au un aspect elegant, finisat. Șablonul, astfel încât să se sprijine pe baza celor mai, poate chiar utilizarea de mass-media, prin care subiectul este necesar să se întindă pentru o vreme. Atunci când șablonul este gata, se aplică în centru și începe să pulveriza ușor vopsea. Uscate gata de a lucra sigur în Kamke, iau un fundal deschis, care va contrast perfect cu elemente pline de culoare. Cu această tehnică, puteți decora grădina și propriile mâini. și să aducă grădină în pepinieră.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Toamna frunze de toamna frumusete copii aminteau, puțin se compară cu dreapta plăcere la margine și a plecat în direcții diferite frunziș de aur, colecta în buchete și mănunchiuri de, pentru a țese coroane de flori. Va oferim pentru a decora apartamentul cu mâinile sale pentru totdeauna frunze de aur, pentru că acestea sunt realizate din fetru moale, cu o umplutură. Defoliere poate continua în pepinieră pentru atâta timp cât nu te plictisesti. Felt este renumit pentru faptul că nu are nevoie de o prelucrare ulterioară a secțiunilor va trebui doar să taie și decora decorare. Asta e pliantele noastre, atragem pe suprafața țesăturii cu ajutorul unui șablon, și apoi se taie cu foarfeca. coaserea firului „trage“ de pe suprafața fiecărei vene frunze. Dacă doriți să le facă chiar mai elegant, puteți face două straturi, unul care a fost mai mic decât celălalt, determinând perimetrul foii de dovedit tăiate frumos contrastantă. Foi de calcul, puteți închide ca perdele pot coase două foi identice inserate în interiorul unui băț de lemn și puneți un decor într-o vază mică.

Cum de a decora camera cu mâinile sale: fotografie


Dacă sunteți tineri părinți, ați experimentat, probabil, costul ridicat de a dezvolta telefoane mobile pentru copii. În plus, aspectul acestor produse foarte rar este cu adevărat elegant. Va oferim posibilitatea de modul de a decora camera cu mâinile sale, care se află sub fotografie. Pentru meserii, vom folosi, de asemenea simțit dumneavoastră preferat, și, de asemenea, maestru de cusut pomponilor colorate de fire de lână.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Florile vor face cea mai mare parte, ceea ce înseamnă că pentru fiecare nevoie pentru a face trei sau patru elemente, dimensiune ușor diferită și diferite (sau alternativ) culori. Puteți utiliza același șablon, dar de fiecare dată când poate veni cu diferite, că toate florile au dovedit diferite unele de altele. flori la jumătatea distanței devin butoane mari. Următoarea etapă - a face pomponuri. Ia două din gogoasa de carton, ceea ce le face o mică tăietură - taie sectorul îngust. Fire înfășurat pe un covrig, apoi între cuțit taie cutiile de fire, fire elastice bandaje de mijloc sau pompom subțire și raspushivaem rezultat. Pe linia înșirate aleatoriu pături, flori, margele, Garland, toate acestea se atașează la carusel b / y, sau pentru a face propriile lor de montare. Apropo, dacă înlocuiți florile de pe pomi de Crăciun sau de oameni de zăpadă, veți obține o opțiune de mare, cum de a decora un apartament pentru Anul Nou. chiar dacă copiii sunt deja crescut.


Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Eco-temă în timpul nostru a câștigat popularitate imensă, astfel încât toate tipurile de meserii ecologice va fi percepută ca o tendință de design vestimentar. Chiar și atunci când este vorba de telefonie mobilă pentru copii. Materialul ideal pentru acest produs special, este o foaie de furnir - o suprapunere decorativ care acoperă suprafața materialului de mobilier. Are culoarea de lemn natural, și prelucrate cu foarfecele cele mai obișnuite. Ia câteva foi de furnir de diferite culori pe ele, transferul de imagini copaci, amenajate în stil ca te rog. Se taie elementele foarfeca, iar pe porțiunea îngustă superioară a fiecărei găuri folosind un purtau ștanțe sau ac gypsy gros. Marginea liniei de pescuit cerc cravată lungimi de pânză, iar celălalt capăt este înfiletat în găurile de pe copac. mobilitate Gata de ancorare sub candelabru, sau în orice alt loc. decoratiuni interioare Aceste Anul Nou a crea o stare de spirit corespunzătoare cu mult timp înainte de vacanță și de a vizita casa unui copac viu reală.

Cum de a decora camera cu mâinile - clasa de master


Există un material care este demn de utilizarea pe scară largă într-o varietate de moduri, cum ar fi cu mâinile pentru a decora casa. Este vorba despre butoanele luminoase și albe, lucioase si mate, mari și mici. Acest lucru este, de obicei, destul de bun în orice casă, astfel încât lipsa de materiale pe care le nu va experimenta. Dar, în cazul în care unele dintre opțiunile, cum de a decora camera cu mâinile, o clasă de maestru vă place, nu aveți suficient de hardware, veți fi întotdeauna în măsură să-l cumpere în cantitatea potrivită.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Să începem cu cifrele de sârmă în vrac, care este decorat cu butoane. Așa că va primi aceeași moale, pastel, ca foto-exemplu, aveți nevoie de cât mai mult posibil pentru a se potrivi culoarea de butoane. Nu, nu ar trebui să fie de aceeași culoare sau dimensiune, dar culorile ar trebui să fie luminoase și curate. Inițial construi schiță - Pune toate elementele de pe o foaie de hârtie, în ordinea în care vor fi înșirare ei. Este de dorit pentru un efect frumos, alternează dimensiunea de butoane, este mai bine să meargă în creștere, și apoi din nou a reveni treptat la mici.

Ia sârmă, îndoiți-l în jumătate, a pus pe o foaie de hârtie pe care este pictat inima, acesta va fi modelul nostru. Înșirare cel butoane câte una, verificând de fiecare dată forma șablonului și corectarea abaterilor în cazul frontierei. La sfârșitul pinch cele două capete ale firului, țese-le împreună, pentru a obține o buclă. Pentru aceasta, va fi capabil să stea ornament lor de butoane. Firul este de asemenea bun, în care se poate îndoi în orice formă, de exemplu, ca o opțiune pentru modul de a decora casa pentru Anul Nou poate fi un decor pentru un gard sau o ușă în formă de reni, Moș Crăciun sau pomi de Crăciun.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Cererile, care se bazează pe butoanele pot arata foarte atractiv, iar dovada acestui fapt este următoarea operație. Este posibil să se reprezinte monograma toți locuitorii din casa sau dat în mod specific gazdă cameră. Pentru a lucra necesită un număr mare de butoane luminoase, și carton gros și lipici. Carton-situat într-o serie de butoane mari pe care le formează o cale pentru scrisori viitoare. Apoi, completează rândurile de butoane mijlocii și mici, împreună cu margele si margele închide spațiul gol, poate fi, de asemenea, aranjate în două rânduri de decorațiuni.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


elemente utile, nu numai un decor elegant, poate fi un organizator pentru bijuterii. Pentru construcția sa, va trebui să bat în jos o cutie de lemn, care este tras un fir gros. Puteți oferi ușa de sticlă, și se poate obține de către un sistem deschis.

Cum de a decora camera cu mâinile sale: pas u


decoratiuni textile adăuga întotdeauna un apartament confort și creează încredere. Să vedem ce se poate face din bucăți de țesături colorate, cum de a decora camera cu mâinile. microni pentru țesut astfel podometre un covor frumos pe podea va fi destul de simplu, trebuie doar să stoc o duzină de fâșii de țesătură groasă de 3 metri lungime.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Noi le-a pus într-un rând, fixat cu o bandă adezivă transparentă. Ia banda extremă în jurul unui nod banded centură adiacente, apoi în jurul valorii de următorul și așa mai departe, până când ajungi la centru. Pe partea opusă ne deplasăm spre a doua bandă în mijloc care leagă două nodul comun. Apoi, la fel face cu o a doua linie de panglici etc.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


dovleac textile la toate absolut simplu în design. Pentru ei, ai nevoie de o bucată de pânză strălucitoare - Se taie un dreptunghi a cărui lungime este de două ori lățimea. Pe firul de o parte coase în sac, exteriorizată și umple toate „perna“ orice material de umplutură, pe partea de sus cusute fir. Intepati cu un ac și ață un dovleac de jos în sus, asigura asamblarea formei aplatizate. A firului ton în țesuturi și secțiuni sac legat așa cum se arată. Rămâne doar pentru a coase grefa de contrastante tesatura.

Cum de a decora camera cu mâinile sale: Idei

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Și, în sfârșit, o privire la câteva exemple de modul de a decora camera cu mâinile. Acestea sunt diferite și primul dintre aceste idei - Sfeșnice din hârtie groasă pe care descriu castele medievale. Posed interiorul elektrosvecha creează o strălucire cu adevărat magică a lămpilor.

Cum de a decora camera cu mâinile cele mai bune idei cu pas cu pas fotografii


Supunerea design de Anul Nou al apartamentului, se pregătește pentru vacanță. Totuși nu trebuie să uităm că el este în primul rând - familia. Există o idee mare - Organizarea standului în mod necesar original, cu imagini de familie, în cele mai fericite momente ale anului.