Cum de a descărca fișiere APK pentru Android pe un computer

APK fișier / fișier apk. (Informații generale)

Ce este un fișier APK fișier APK (în engleză Pachet Android.) -? Nimic mai mult decât un format simplu, care stochează și execută o aplicație pentru Android. apk - o extensie a datelor aplicației. Ca o regulă, întregul cod de program scris pentru Android este compilat și ambalate într-un singur fișier. Acest fișier poate avea orice nume, dar extensia trebuie să fie .apk. De exemplu MyAndroidApp.apk. APK fișier poate fi instalat nu numai pe sistemul de operare Android. Este recomandat să instalați fișiere APK pentru Android numai din surse oficiale (de exemplu: Google Play). Instalarea lor de surse terțe este un risc foarte mare, pentru că majoritatea site-urilor sub masca de „liber“ aplică piratat „versiune pirat“, cu un bonus sub formă de viruși încorporate în fișierul APK.

De ce descărcați fișierul APK?

După instalarea de aplicații (de la resurse de la terți) reprezintă o amenințare, nu mai bine pentru a instala aplicații direct de la Google Play. La urma urmei, sunt setate automat. Să ne uităm la opțiunile:

Descărcați fișierul .apk la computer direct de pe Google Play

Deci, aici este o modalitate simplă de instalare de fișier Vatsap mesagerul va fi pe computer. De fiecare dată când descărcați un fișier este eliminat din magazin oficial Google Play. reducând astfel riscul la minimum.

Notă:
Astfel, puteți descărca aplicații gratuite. Descărcați conținutul plătit nu primești.

(2 evaluări, media: 5.00 din 5)