Cum de a deschide un magazin online, pas cu pas instructiunile cum de a deschide un magazin online de la sol în sus gratuit

Te gandesti la pornirea unei afaceri? Excelent! Vom explica pas cu pas - cum de a deschide un magazin online de la sol, cu exemple și materiale suplimentare.commerce Internet este potrivit atât pentru prima dată el însuși trăiește ca un antreprenor și pentru cei care au deja experiență în afaceri din spatele. Crearea unui magazin online poate fi împărțită în mai multe părți:

 1. decizie ca legaliza probleme de magazin on-line și de contabilitate;
 2. în mod direct o parte a internetului, care poate fi considerată o casetă de prezentare de produse din catalogul cu capacitatea de a găsi rapid și convenabil comanda poziția dorită;
 3. Lucrul cu furnizorii;
 4. organizarea de livrare;
 5. promovarea magazin online.

Până în urmă cu câțiva ani pentru a deschide un magazin online au cunoștințe de programare necesare sau să le angajeze în starea în mod necesar. Dar aceste zile sunt plecat. Acum, pentru a deschide un magazin online nu necesită cunoștințe tehnice speciale este nevoie doar de pătrundere de afaceri și voința de a reuși.

Luați în considerare cele nouă etape de bază:

1. Ce a vinde magazin online - pentru a selecta o nișă

Cum de a deschide un magazin online, pas cu pas instructiunile cum de a deschide un magazin online de la sol în sus gratuit

Decide ce aveți de gând să comerțului. Înainte de a deschide un magazin online, să decidă cu mărfurile care urmează să fie prezentate în magazin.

Cele mai populare nișe în care sunt, de obicei, magazin online deschis:

 • îmbrăcăminte și încălțăminte;
 • aparate electronice și de uz casnic;
 • Produse pentru copii;
 • produse alimentare;
 • piese auto;
 • bunuri de uz casnic;
 • articole sportive;
 • cosmetice și de parfumerie;
 • Produse pentru biroul;
 • mobilier;
 • materiale de construcții;
 • lenjerie de corp;
 • produse de bijuterii și bijuterii;
 • cadouri;
 • jucării pentru adulți;
 • accesorii.

Cauta furnizori care pot cumpăra bunuri. Află unde, când și cum va fi capabil de a ridica elementul (achiziționarea la depozitul lor sau cumpararea unei piese la comanda). Calculați la ce preț le puteți vinde și, prin urmare, ceea ce va fi marja ta. După aceea, se trece la al doilea pas.

2. Cum de a alege un nume pentru magazinul tau online

Cum de a deschide un magazin online, pas cu pas instructiunile cum de a deschide un magazin online de la sol în sus gratuit

3. Cum sa faci un magazin online de site

Odată ce ați ales numele și gama de produse, puteți merge direct la pentru a deschide un magazin online pe net. Pentru a face acest lucru în formularul de mai jos, introduceți adresa de e-mail și faceți clic pe „Creeaza-ti propriul magazin online.“Acest lucru creează un magazin care în termen de 14 zile va lucra gratis, iar apoi va fi capabil să-l activeze și să-l într-un magazin online complet funcțională.

4. Cum de a crea un design magazin online

Cum de a deschide un magazin online, pas cu pas instructiunile cum de a deschide un magazin online de la sol în sus gratuit

Pentru a începe, du-te la designul de configurare. InSales sistem permite utilizarea atât standard, template-uri gratuite magazin online. si design personalizat pentru magazinul dvs.. Șabloanele standard pot fi personalizate după cum doriți: modificați culorile, logo-ul, schimb de diverse blocuri și elemente de meniu și, practic, tot ce vrei, ca HTML si CSS sunt disponibile pentru editare completă.

5. Cum se adaugă elemente la magazin online de site-ul

Cum de a deschide un magazin online, pas cu pas instructiunile cum de a deschide un magazin online de la sol în sus gratuit

După configurarea designul produselor go-adăugată. Acest lucru se poate face fie manual, fie automat. Adăugarea manuală a produselor, creați un card de produs pentru fiecare element din magazinul dvs., încărcați o imagine, furnizează descrierea, prețul și informații suplimentare cu privire la parametrii și proprietățile mărfurilor.

InSales platforma poate facilita foarte mult conținutul catalog, dacă utilizați sistemul de contabilitate 1C, sau dacă aveți fișiere de furnizor de liste de prețuri. Pentru aceasta, instrumentele de import și de sincronizare care ajută la păstrarea informațiilor de pe site-ul magazinului până în prezent, chiar și cu o gamă largă, cu excepția erorilor de posibilitate.

6. Cum se face plata pentru o comandă în magazin online

După adăugarea de elemente pentru a începe configurarea opțiunilor de plată. După cum știți majoritatea cumpărătorilor sunt obișnuiți să plătească în numerar atunci când primesc comenzi. Cu toate acestea, în cazul în care aveți de gând să livreze comenzile către regiuni pe un prepaid sau pur și simplu să stimuleze punerea în aplicare a acestuia, este logic să se conecteze primirea de carduri de plastic și plăți electronice.

Dacă doriți să faceți bani prin transfer bancar, puteți include abilitatea de a genera automat un ordin de plată, automatizarea astfel facturarea pentru comenzi de la persoane juridice.

7. Cum de a crea o varietate de opțiuni de livrare

În InSales platforma oferă mai multe opțiuni de calcul de livrare. Acest transport maritim rată fixă, și calculatoare Poșta Română, EMS și cPCR. Puteți seta de asemenea, de transport gratuit pentru comenzi de peste o anumită sumă, în timp ce încurajează clienții să se adune în ordinea de poziții, pentru a obține de transport gratuit.

Puteți aranja livrarea ca un curier privat și companiile expres, sau aproape România. De asemenea, în cazul vânzării de conținut digital poate fi livrat prin e-mail.

După finalizarea cu succes a magazinului etapele anterioare on-line poate fi considerat deschis. Dar mișcarea spre succes nu se termina aici!

8. Cum de a atrage cumpărători

Odată ce magazinul este creat și umplut cu bunuri, puteți începe să promoveze magazinul online. Într-adevăr, până în jurul magazinului dvs. nimeni nu știe online, în afară de tine și prietenii tăi cu care ai impartasit bucuria descoperirii.

Prezentăm pe scurt principalele moduri în care trebuie să acorde atenție în primul rând. Sursele cele mai eficiente de vizitatori, și, prin urmare, ordinele sunt:

Căutare de promovare a motorului. Când utilizați motoare de căutare, cum ar fi Yandex și Google, veți obține o listă de site-uri care au fost gasite pe interogare de căutare. Potrivit statisticilor, majoritatea utilizatorilor naviga la site-uri care sunt cel mai aproape de primul loc în această listă. Astfel, site-uri care sunt mai mari decât altele, obtinerea mai mulți vizitatori.

9. Cum sa faci un magazin on-line profitabile

A se vedea-te ca de câteva minute pentru a deschide un magazin online pe InSales

Încă nu au un magazin? Creați un magazin online pe platforma InSales - Toate vânzările sunt deja înăuntru!