Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru femei - Dimensiuni

Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru femei - Dimensiuni

Pentru mai multe decenii, îmbrăcăminte denim este la modă. Desigur, astăzi există o mare varietate de îmbrăcăminte, care este diferită în tăiat și design. Această gamă permite utilizarea de îmbrăcăminte denim de zi cu zi. În plus, este la modă pentru a ridica lucruri pentru întâlniri de afaceri și alte evenimente importante. O atenție specială ar trebui să fie jeanswear, conceput pentru sexul frumos. Practicalitatea și comoditatea acestor lucruri este completat de aspectul uimitoare, care permite femeilor să se uite mereu uimitor.Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru femei?

Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru femei - Dimensiuni
De obicei, cantitatea de pantaloni denim destinate femeilor, determinată prin intermediul literelor latine. Astfel, „L“ desemnează o lungime produs a cordonului interior. Litera „W“ arată talie. Nu trebuie să uităm că valorile numerice sunt specificate în inci. După cum se știe inch este egal cu 2,54 cm. Datorită calcule simple, puteți determina cu exactitate dimensiunea de blugi, selectat în magazin.Practic, toți producătorii de blugi femei utilizate în elastan sa de producție sau lycra. Astfel de aditivi sunt necesare pentru ca produsul a fost în măsură să se întindă ușor, astfel, calma th corp. De aceea, efectuarea de măsurători din organism, este recomandat să rotunjească cifrele în jos. Pentru a determina ce dimensiune blugi nevoie de o femeie care va avea nevoie de măsură de bandă. Aplicarea-l la corp, trebuie să se asigure că banda destul de strâns. Pentru a evita confuzia, se recomandă să transfere rezultatele în inci. Pentru a face acest lucru, cifrele care rezultă trebuie să fie împărțită la 2,54.

Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru femei - Dimensiuni
În primul rând aveți nevoie pentru a măsura circumferința taliei, care este desemnată prin litera „W“. În acest caz, centimetru trebuie să se înfășoare în jurul îngustă a taliei. Este de asemenea necesar să se determine circumferinței coapselor (H). Va trebui să înfășurați banda în jurul părții convexe a soldurilor. Trebuie să spun că aici avem două numere. În acest caz, pentru a calcula dimensiunea de „W“ este necesar să se utilizeze o valoare mai mare.

Indicatorul „L“ definește lungimea piciorului, și poate fi găsit cu ajutorul benzii. Pentru a face acest lucru, se măsoară distanța de la inghinală la picior. În acest caz, va trebui să ia în considerare ceea ce lungimea piciorului pe care doriți să poarte. De exemplu, dacă intenționați să o lungime de 85 cm, acest număr trebuie să fie împărțit la 2,54. Rezultatul este de 34 - și este un parametru de „L“. Trebuie să spun că produsele din denim pentru femei sunt practic trei dimensiuni - 30, 32 și 34. Desigur, puteți găsi alte dimensiuni, dacă se dorește. Dar, 28 și 36 sunt extrem de rare. Unii producători indică pe etichete nu pot cifre și litere care indică mărimea produsului. Astfel, S - marimea 30, M - dimensiune 32, L - rezolutie 34.

Tabelul de dimensiunea blugi pentru femei