Cum de a deveni un donator de sânge în 2019, cât de des puteți dona sânge, bukvaprava

Cum de a deveni un donator de sânge în 2017, cât de des puteți dona sânge, bukvaprava

Ce ai nevoie pentru a deveni un donator de sânge donat?

Din punct de vedere moral, donație neremunerate, bazată pe dorința de a ajuta oamenii, dezvoltarea pozitivă și un exemplu pentru generația tânără. Desigur, statul încurajează o astfel de grabă a cetățenilor săi. În primul rând, în conformitate cu paragraful 1 al articolului 22 din Legea „Cu privire la donarea“ atunci când donarea de sânge vă sunt necesare pentru a oferi mese gratuite pe cheltuiala organizației care efectuează gard.Important! Toate politica MHI: se pare ca, în cazul în care numărul specificat al politicii, cum și în cazul în care pentru a primi și de a recupera, verificați politica MDC

Trebuie remarcat, în unele cazuri, pot fi înlocuite de alimente liber la compensații monetare. Astfel de cazuri, se referă la a da complexele de celule sanguine ale piesei și sângele radioreceptoare în unități militare.

Astăzi pentru Moscova, minimul de existență pentru dimensiunea minimă a populației de lucru este de 13 000 896 de ruble. În acest sens, pentru predarea unei părți din obligația de a plăti despăgubiri - 694 ruble. În același timp, chiar dacă această donație de sânge de compensare este gratuit.

Dacă decideți să doneze sânge în mod gratuit și pentru anul ea a trecut în valoare de 2 maximă admisibilă pentru doze propriu-zise, ​​în conformitate cu paragraful 3 al articolului 22 din Legea „Cu privire la donarea,“ aveți dreptul să prioritate în achiziționarea de permise preferențiale și de tratament în locul de muncă sau de studiu. Doza maximă admisă pentru gard va fi instalat în timpul medicului de inspecție.

Am spus că, chiar și predarea gratuită oferă o oportunitate de a obține o compensație monetară mică. Cu toate acestea, Legea „Cu privire la donarea“, posibilitatea de a pune pe o bază plătită în cazul dacă aveți un tip de sânge rară. Cât de mult este de a dona sânge ca un donator? Pentru setul de livrare comision plătit de 8% din minimul de existență pentru populația aptă de muncă în data de eșantionare. Pe baza calculelor de mai sus ↑, remunerația plătită la livrare in Bucuresti va fi de 1 000 111 de ruble. În conformitate cu partea 5 din articolul 12 din Legea „Cu privire la donarea“ cetățenilor care dau sânge pentru bani privați de toate beneficiile acordate donatorilor ordinare și de onoare.

Important! Permise erori medicale - în cazul în care pentru a merge, cum să dovedească erori medicale

Dacă se gândesc la modul de a deveni un donator, cel mai bine este de a ajuta oamenii pentru o mică taxă. Diferența dintre plătite și donare gratuit doar 400 de ruble cu un pic, și vă va plăti despăgubiri substanțiale în respectarea viitoare a altora, permise preferențiale la locul de muncă și posibilitatea de a deveni un donator de onoare pentru titlul de care este statul însuși promovează un exemplu pozitiv pentru societate!Cum de a deveni un donator de sânge de onoare, de câte ori este necesar pentru a dona sânge?

În conformitate cu paragraful 1 al articolului 23 din Legea „Cu privire la donarea de“ donator onorific este un cetățean care a donat sânge mai mult de 40 de ori, și plasmă - mai mult de 60 de ori.

În plus, în conformitate cu articolul 186 din Codul muncii, orice cetățean la data, indiferent de statutul scutit de la locul de muncă. În cazul în care livrarea de munca ta nu doare, atunci de comun acord cu angajatorul poate transfera o sărbătoare oficială, cu condiția de stat, în orice altă zi.

Cât de des pot dona donatori de sânge pentru femei și bărbați?

De câte ori pot dona donator de sânge? Există diferite tipuri de donare - donare de donare de sânge integral și componente. Barbatii pot dona sânge integral de până la 5 ori pe an, femeile - nu mai mult de 4 ori pe an. După predarea trebuie să fie de cel puțin 2 luni înainte de un donator poate dona din nou sânge.

Important! Toate politica MHI: se pare ca, în cazul în care numărul specificat al politicii, cum și în cazul în care pentru a primi și de a recupera, verificați politica MDC

După trecerea plasmei trebuie să fie de cel puțin 2 săptămâni înainte de donator poate dona din nou sau sânge în plasmă.

Cum un donator de sânge? La livrarea întregului sânge în timpul procedurii de scurt, aproximativ 10-15 de minute, de la un donator taxa 450 ml. În prezent, sângele total nu este turnat, iar cota și utilizarea componentelor sale: plasma, celulele roșii din sânge, trombocite, leucocite.

Ceea ce nu să mănânce înainte de a dona donator de sânge?

Există anumite linii directoare pentru donare de sânge și de donatori de sânge diete înainte de livrare:

  • Nu aveți nevoie pentru a dona sânge pe stomacul gol! Asigurați-vă că pentru a dormi suficient și să mănânce un mic dejun ușor.
  • În ajunul și în ziua de livrare este interzis să folosească gras, prăjit, picant și afumate alimente, cârnați și carne, pește și produse din lapte, ouă și unt (în t.ch.rastitelnoe), ciocolată, nuci și date.
  • Este mai bine să bea ceai dulce și gem, sucuri, băuturi din fructe, băuturi din fructe, apă minerală și mănâncă pâine, biscuiți, cereale uscate, fierte, apă paste fără ulei, legume și fructe, cu excepția bananelor.
  • 48 de ore înainte de vizita la transfuzie stație nu pot bea alcool, și 72 de ore - pentru a lua medicamente care contin aspirina si analgezice.
  • Nu fumati timp de o oră înainte de livrare.

Infographics „Cum de a deveni un donator de sânge“

Cum de a deveni un donator de sânge în 2017, cât de des puteți dona sânge, bukvaprava

Artem Ivanovich spune:

pentru a deveni un donator de onoare nu trebuie să ia în mod constant de compensare monetară?

Artem Ivanovich spune:

Mulți oameni sunt preocupați de modul de a deveni un donator de onoare? Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a trece liber de sânge și (sau) componentele sale. Să ne întoarcem la legea :. În conformitate cu partea 1 din art. 23 din Legea „Cu privire la donarea de“ donator onorific este un cetățean care a donat sânge mai mult de 40 de ori, și plasmă - mai mult de 60 de ori.

Aș dori să știu mai exact cât de mult să plătească pentru donare

Artem Ivanovich spune:

Plătiți pentru donație în momentul în care se poate obține o anumită sumă de plăți: în 100 ml de sânge integral - 650rub. per 100 ml de plasmafereza hardware plasma - 400rub. Procedura pentru eritrotsitofireza hardware dublă - 6000rub. Procedura pentru trombocitofereza hardware - 4500rub.

cât de multe ori pentru a da o femeie de sânge pentru a deveni un donator onorific

Artem Ivanovich spune:

Alo Mulți sunt preocupați de modul de a deveni un donator de onoare? Pentru a deveni un donator de onoare, vi se cere să efectuați una dintre următoarele condiții:

-De 40 de ori pentru a dona sânge;
-De 60 de ori pentru a trece plasma;
-40 de timp pentru a trece diferitele componente sanguine.

În ceea ce privește acest ultim punct, este necesar a clarifica faptul că o astfel de donare se numește „mixtă“. Anterior, a fost necesar să se predea orice tip de componente sanguine. Acum se predea orice constituenți ai sângelui naprotyazhenii de 40 de ori dă dreptul de a primi un donator onorific și pictograma.

Buna ziua Sunt din Yaroslavl. Am zdal de sânge de 32 ori mi ceva ar trebui să?

Artem Ivanovich spune:

Alo Cel mai probabil Adică atribuirea unui statut de donator de onoare și beneficiile aferente? Având în vedere că ați donat sânge de 32 de ori, până la obținerea statutului de donator de onoare ai nevoie pentru a dona sânge pentru fundații de caritate chiar și de 8 ori.