Cum de a dezvata cainele musca regulile și particularitățile de formare

Setarea scena pentru un câine, o persoană care își asumă responsabilitatea pentru viața animalului și obiceiurile sale. Prin urmare, catelus mic ar trebui să înceapă să antreneze la scurt timp după sosirea lui în familie. Este deosebit de atent la obiceiul musca pentru animale de companie, deoarece poate apărea mai târziu în viață, atunci când animalul a obține dinți mai puternice și dispar respectul pentru oameni. În acest articol vă va învăța cum să intarca o muscatura de câine, precum și caracteristici pentru a lucra cu adulții.Cum de a dezvata cainele musca regulile și particularitățile de formare

Motivele pentru obiceiul de a musca

căței mici, la fel ca și copiii umane, să cunoască lumea și să învețe noi competențe prin jocuri. Ajungând luni, doggie încep să lupte între ei, mușcare, maraitul și latră. După înțărcare catelul continuă să se antreneze primele sale abilități de joc prin aplicarea lor la jucării obiecte și chiar și oamenii din jur. De-a lungul timpului, pentru animale de companie se dezvolta capacitatea de a ataca obiecte în mișcare: o minge de rulare, jucării sau picioare gazdă și ronțăie acestora. Înainte de a intra într-un obicei un astfel de comportament, trebuie să învețe cum să intarca câine să muște mâna. Fie ca acest proces este destul de lungă durată și necesită un efort, dar va evita o mulțime de probleme în viitor.

După două luni de o dantura catelus sunt falci ascutite si puternice. Joacă, el apucă omul de mână, cauzând prin aceasta durere. Pentru a evita acest lucru, în timp ce se joacă cu animalul de companie ar trebui să adere la anumite reguli:

 1. La un moment în care catelul începe să muște, este necesar pentru a devia un obiect: o jucărie, un băț, și așa mai departe.
 2. Nu aveți nevoie pentru a preda doggie la jocuri în care musca o mână de om. În schimb, este mai bine pentru a da animalele de companie o cârpă sau o jucărie.
 3. În cazul în care catelul este persistent încearcă să muște mâna, trebuie să-i arate nemulțumirea lor sau ușor pedepsiți.

Motive pentru câini adulți musca, pot fi variate. Acest lucru rezultă din natura comportamentului agresiv devine o predispoziție genetică pentru animale sau la rasele de luptă câine. În orice caz, este necesar să se intarca câinele afară de acest obicei de la o vârstă fragedă. Dacă dețineți o gazdă eșuează, caută ajutor profesional cinologe.

Uneori, un caine adult, cu toate acestea, fără să vrea, muscaturi om în timpul jocului. Acest necunoașterea poate avea consecințe în cazul în care câinele apuca accidental o gustare sau un copil mic este prea puternic. Din acest motiv, este foarte important pentru a preveni astfel de jocuri de pe viță de vie, noi vorbim despre sănătatea psihologică și fizică.

Este important să învețe regulile animalului: musca proprietarul nu este permisă.

Cum de a dezvata cainele musca regulile și particularitățile de formare

Dezvăța pentru animale de companie musca un copil

Jocurile în care catelul capturile om, să-l hapsân de brate, picioare, sau încercarea de a obține o dețin de o persoană pentru a sări de sus, da animalul de companie să se simtă superioritatea. Din acest motiv, ei nu pot evita. Trebuie să fixați imediat gulerul animalului tau de companie și trage în sus să-l, făcând astfel în mod clar că un astfel de comportament este inacceptabil.

Intarca catelus musca de dorit înainte de a creste dintii permanenti. Este important să nu provoace rănirea animalului. Prejudecata principal în formarea ar trebui să vizeze deturnând atenția câinelui.

Reguli de înțărcare catelus de la musca:

 1. În cazul în care catelul încearcă să muște o persoană, nu poate fi bătut și sever certat. În acest caz, distrage atenția de jucărie animale sau pânză inutile.
 2. Nu se poate în mod specific pentru a irita un catelus, da-i o mână de a mesteca sau o perie, deoarece acest lucru are un impact negativ asupra procesului de formare.
 3. În cazul în care animalul este furios și arată agresării proprietarul, puteți lua de ceafă, așa cum face mama puilor.
 4. catelul ar trebui să fie obișnuiți cu faptul că se joacă cu lucruri, haine și alte obiecte de master inacceptabile.
 5. Este necesar să se obișnuiască catelul la locul lui: un pat, un coș sau o casetă în cazul în care doriți să trimiteți un animal de companie, atunci când el a fost vinovat.
 6. Catelul ar trebui să fie suficient de jucării, care pot scăpa în orice moment.


Este important să ne amintim că procesul de intarcare poate fi lung, iar rezultatul nu va apărea imediat. Dar nu renunta la începutul regulilor. De-a lungul timpului, catelusul va înțelege că o persoană nu poate musca și opri să joace bine.

Folosirea violenței împotriva unui animal este inacceptabil, deoarece acest lucru ar putea duce la probleme psihologice și de nesupunere la comenzile și de formare în viitor.

Cum de a dezvata cainele musca regulile și particularitățile de formare

Metodele de influență asupra animalelor adulte

Instruirea și să învețe anumite reguli de pui tineri nu sunt la fel de greu ca și câinii adulți. Dar o astfel de necesitate apare destul de des atunci când animalul se încadrează într-o familie cu obiceiurile și caracterul deja stabilite. În acest caz, de asemenea, trebuie să efectueze urgent anumite reguli prin care se pune problema muscand pot fi depășite o dată pentru totdeauna.

Reguli pentru înțărcare câinele la musca:

 1. Joaca-te cu animalele în jocurile în care nu are nici o ocazie de a musca o persoană;
 2. În cazul în care maxilarul câinelui pe un corp uman, trebuie să le trageți încet, fără utilizarea forței brute și a abuzurilor;
 3. La momentul mușcăturii poate plânge și retrage la o distanță de câine, permițându-i știu că a făcut proprietarul este neplăcut.

În cazul în care animalul nu acceptă o anumită persoană pentru conducere, procesul de formare poate fi amânată sau nu poate da rezultatele așteptate. În acest caz, întrebarea cum să intarca o mușcătură de câine, trebuie să setați cinologe. Numai asistenta calificata va ajuta sa inteleaga animalul pe care persoana trebuie să asculți și respect.

Cand cainele incepe sa latre si pietre, trebuie să apăsați capul pe podea. O astfel de acțiune va face clar pentru animal, omul domină. Este demn de remarcat faptul că toate măsurile de mai sus vor da un anumit rezultat, dar complet schimba caracterul unui animal adult nu va funcționa.

Cea mai sigură rasa

Combaterea rase de câini din cauza predispoziției lor la agresiune poate musca instinct uman. Din acest motiv, este de dorit să înceapă familiile lor, cu copii mici, sau un ochi foarte aproape pe ele.

Dar există, de asemenea, câinii de talie, cu care nu prea apar aceste probleme:

 • Border Collie - una dintre cele mai inteligente și de câini buni din lume.
 • Bobtail - rasa foarte pacient și rezervate de câine care să respecte proprietarii lor. Bobtail moale, pufos si placut la atingere, un pic leneș, și foarte accomodating.
 • Beagle - o rasa care este mintea diferită, de reținere, bunătate, și o sursă inepuizabilă de activități.
 • Golden Retriever - caine din aceasta rasa se inteleg bine cu copii din cauza bunătate și complezență lor.

Aceste roci sunt foarte rezervat și liniștit, atât de perfect pentru familiile cu copii mici.

Cum de a dezvata cainele musca regulile și particularitățile de formare

În cazul în care câinele va înțelege că proprietarul - șef, acesta va fi implicit executa comenzi și cereri. Acest lucru va facilita în mare măsură procesul de formare și va elimina problemele atât de câine și proprietarul acestuia.

Reguli care se vor dovedi superioritatea omului asupra animalelor:

 1. Când câinele se comportă agresiv, proprietarul trebuie să-l ridice în aer, de jos și apăsați-l pe podea. Apoi, aveți nevoie pentru a calma animalul și să-l dea comanda, ca rezultat al cărui laudă în mod necesar. Această metodă este adecvată pentru câini mari și mari.
 2. câinii mai mici pot fi prinse în fălcile de scoarță de copac, lăsând loc pentru a respira. Această metodă face clar animalului, omul - lider.
 3. Ia-alimente câinele ar trebui să numai după ce toți membrii familiei vor mânca.
 4. Pet ar trebui să înțeleagă că nu poate fi decât pe echipa gazdă.
 5. Animalul trebuie să îndeplinească în mod necondiționat toată echipa gazdă, indiferent de starea de spirit sau de circumstanțe.
 6. Introduceți ușa și pe scări trebuie mai întâi om, și numai după ce - câinele.

În unele cazuri, atunci când câinele nu asculta oamenii care trebuie să recurgă la pedeapsă. Aceasta este o metodă extremă prin care o persoană poate afecta animalele de companie. Dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să caute ajutor de la un specialist.

Metode de pedeapsa de pui si adulti:

 • Ignorând, demonstrație de nemulțumire (căței potriviți);
 • palmă de lumină (căței adecvate);
 • Câine în compartimentul cușcă (pentru adulți).

Este important să ne amintim că cauza durere este inacceptabilă. Această metodă va fi nu numai inutil în educație, dar, de asemenea, poate afecta în mod semnificativ sănătatea psihologică a câinelui.

 1. Sancțiuni în legătură cu pui posibil după atingerea patru luni de vârstă;
 2. În cazul în care o persoană a decis să aplice o pedeapsă, este necesar să-l aducă la capăt;
 3. Pentru a se comporta cu un câine și sever limitată, fără a provoca sentimente de frică;
 4. Pedepsirea animalele de companie ar trebui să imediat după ce a fost vinovat;
 5. Pedepsirea un câine, trebuie să-l privească în ochi, demonstrând superioritatea.

Prin răbdarea și puterea voinței proprietarului, câinele va înțelege că persoana este inadmisibil să muște. În plus, în procesul de formare unui animal pentru a deveni mai ascultător și imobilizat.