Cum de a dezvata cainele tau are un oribil - dogweb - Noutăți despre câine

De ce câinele a mâncat o pernă?


De ce câinii adesea implicați în „adunare“ și, uneori, tratație bine lucrurile absolut necomestibile (hârtie, bucăți de celofan, papuci de master și alte „bunătăți“), cum se intarca animalele de companie de la un astfel de obicei prost, spune canin, un specialist în comportamentul de câine, zoopsychologists animale fundatie ajuta "a doua viață" Nadezhda Hripunova.LINOLEUM carne gustoase?

Prietenul meu, se întoarce acasă de la locul de muncă, a constatat că bucătăria îi lipsește o bucată de linoleum, și lângă o gaură putred în podeaua ei stă chestii destul și sughiț. Pentru astfel de Doggie huliganism plătit destul de serios în clinica sa veterinara a făcut operație abdominală, medicii au luptat timp de mai multe ore de viață de câine, și apoi a dat o tavă gazda materiale care au mâncat pentru animale de companie.

Curând mai cald, și de sub zăpadă începe să arate moloz, care este sigur de a fi în ghearele podberushek. De ce micul câine, care găzduiește poarta din bolurile sterile nas cu prima alimente, în stradă devin doar creaturi porcine, încercând să distrugă cel mai apropiat coș de gunoi sau de a ridica de la sol unele lucruri? Mai mult decât atât, un astfel de comportament apare de multe ori nu numai la căței care au tendința de a face lucruri stupide, dar, de asemenea, au destul de un caine adult.

Dar nu cred că toți elevii o fac inconștient. câini de multe ori, astfel încearcă să atragă atenția asupra propriei persoane. De exemplu, atunci când câinele apucă șosetă de la podea și începe să fugă, proprietarul nu are de ales, începe să urmeze prietenul lui rautacios, iar rezultatul este un joc mare de catch-up. Multe Doggie o astfel de divertisment cum ar fi, și ei încep să alege în mod specific pe geamul exterior, pietre, saci, să te distrezi. Ca rezultat, câinele a înghițit obiecte complet necomestibile și se încadrează într-o clinică veterinară cu probleme grave.Uneori, câinii au fost obligați să se ocupe de „colectarea“, datorită faptului că acestea nu au suficiente vitamine și minerale, așa că încearcă să-i la gunoi.

Uneori, ridicarea și înghițirea obiectelor necomestibile complet animalele de companie pot fi cauzate de probleme de sănătate sau prezența de viermi în organism. În acest caz, nu se poate face fără sfatul unui medic veterinar.

Muștar și piper va ajuta în domeniul educației

În primul rând, proprietarul trebuie să aibă grijă să mănânce animale de companie dreapta, puteți lua chiar și un tratament pentru o plimbare. Poate că câinele mănâncă pe străzi și pungi de hârtie, deoarece pur și simplu foame.

Ea nu doare și educație pentru animale de companie. Ai nevoie să învețe câinele să nu pentru a ridica ceva de la podea, și din terenul pe stradă. Acesta este, probabil, una dintre cele mai importante exercitarea, deoarece poate costa viata pentru animale de companie. De multe ori în apropierea șobolanii case intiparite, aruncând bucăți de alimente, și câini, mai ales pui, fericit pentru a le ridica, și nu întotdeauna posibil pentru a salva copilul. Case de asemenea, trebuie să fie extrem de precaut. La urma urmei, podeaua poate scadea pastile, care poate ridica catelul. Prin urmare, din primele zile ale puppy ar trebui să fie explicat că nimic de la podea și sol nu pot fi luate. Nu interfera cu o astfel de formare și de un caine adult care îi place să facă un rând.

Pentru a începe, se prepară un tratament, doar bucăți de cârnați sau brânză nu va funcționa, dar în cazul în care acestea sunt un sezon bun cu piper, muștar sau hrean, este un tratament pentru a obține un podberushki decent. De fiecare dată când condimente alternative pentru animale de companie nimic ghicit. Apoi împrăștia mâncarea de pe teren, astfel încât câinele nu a văzut, sau cere asistentul să o facă, și apoi du-te pentru o plimbare în acest loc. observă cu atenție câinele. Pentru încercarea de a ridica dreptul de a pedepsi. Mai ales pentru animale de companie își va da seama curând că mâncarea pe stradă destul de insipid. Continuă să se răspândească pe stradă piesele „delicioase“, cauzând câinele pentru a fixa rezultatul. Puteți face nu numai trata, dar, de asemenea, cu alte elemente, care îi place să joace pentru animale de companie. După gust muștar și piper, câine amintesc mult timp acest gust.

În cazul în care câinele a intrat în obiceiul de a mânca la domiciliu sau plinta picioare de scaune, atunci se va pulveriza Antigryzin. Ei trebuie să se ocupe de toate zonele cu probleme în apartament, atunci animalul tau va fi cu siguranță în condiții de siguranță.