Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Multi proprietari de PC-uri și laptop-uri cel puțin o dată în viața sa confruntat cu faptul că pe ecranul computerului după navigarea pe site-uri discutabile sau după descărcarea fișierelor suspecte a început extortionists SMS Popping. Conținutul lor este șocant și, în unele situații, chiar și surprinzător. Evazioniștii scrisă în numele poliției, serviciile de informații, hackeri, și să prezinte Guvernului țării. Potrivit utilizatorul crede în captivitate textul rău intenționat, pentru că pentru a elimina banner-ul de pe computer nu este atât de simplu, nici o acțiune pe desktop sau într-un browser pentru a face oamenii nu pot fi toate blocate.


Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Dacă desktop-ul are un banner, nu vă faceți griji, eliminați nu va fi dificil

Unde se blocant banner

Utilizarea software-ului piratat

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Infectarea se produce prin metode diferite banner

Procedura de cautare pe internet orice tip este dificil, în timp ce scrieți un termen de hârtie un student va descărca zeci de rezumate, versiunile electronice ale cărților și revistelor. Cele mai multe dintre aceste fișiere sunt conținute în arhivă, precum și cu rezumatul sau chiar în schimb, utilizatorul primește un virus.

Puncte slabe de securitate OS

Vulnerabilități în browsere și OSes sunt utilizate pe scară largă a dăunătorilor. Prin urmare, toate programele care sunt utilizate în mod frecvent ar trebui să fie actualizate în mod regulat, pentru că aspectul banner-ul, care este foarte dificil de a scăpa de este vina proprietarului calculatorului. Uneori, utilizatorii înșiși dezactiva sistemul de securitate pentru a face unele de configurare, și apoi uitați să includă. Virusurile găsi instantaneu punctele slabe, și pentru a elimina banner-ul de pe computer va avea un timp greu.

Cum de a elimina un banner de pe computer

Scoateți banner-ul de pe computer posibil, lucrul cel mai important - nu intrați în panică. Pentru a începe să-și amintească 4 reguli importante și de a le respecta, atunci când apare o situație similară:

 1. Tu nu ar trebui să trimită atacatori numerar. În primul rând, se va lovi buzunar, și în al doilea rând, este puțin probabil să rezolve problema și de a debloca Windows.
 2. Pentru a elimina banner-ul nu este necesar să reinstalați sau să actualizeze sistemele de operare. În cazul în care „Master“, care a decis să repare problema, nu este de acord cu o astfel de regulă, atunci fie el nu a făcut destul de maestru, sau vrea să „Guvernul provizoriu“ un serviciu mai scump.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Procesul de a scăpa de banner-ul nu este complicat

 1. Principiul de funcționare a unor astfel de viruși nu este diferită, și chiar dacă textul este scris în numele Serviciului Federal de Securitate, SBU, sau alte structuri solide, deblocați pentru Windows 7 ajutor metode standard a virusului extortionist.
 2. programul antivirus poate fi cel mai modern si eficient, dar nu protejează împotriva extorcare de bronz. Mai ales că blocarea aspectul vinovatul devine omul însuși.

Cum de a elimina un banner de pe computer prin intermediul registrului

Important! Această opțiune nu poate acționa în aceste situații, atunci când textul virusului este deschis, chiar înainte de a încărca sistemul de operare (doar după intrarea în meniul BIOS).

În alte situații, această opțiune va funcționa fără probleme. Chiar și utilizatorii fără experiență vor face față cu această sarcină și să fie capabil de a elimina informațiile din registru. Este necesar să se meargă cu atenție prin toate punctele.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Noi intra în sistem în modul de siguranță

Apoi, așteptați fereastra pentru a deschide consola. Este prescris valoarea regedit.exe și apăsați tasta „Enter“. Aceasta deschide un meniu special și puteți găsi virusul în registrul Windows 7. Acesta conține toate datele de operare, inclusiv informații despre aplicațiile de pornire atunci când porniți calculatorul. În acest meniu, și ar trebui să caute dăunătoare un banner pe care ia bani.există un dosar special, ele sunt, de asemenea, numite secțiune din meniul din stânga. Dosar în care virusul ar putea să apară plin de ură merită verificat în prezența de fișiere care nu sunt necesare, acestea ar trebui să fie eliminate. locații posibile sunt mai multe, și tot ce ai nevoie pentru a analiza.

Pentru a începe, găsiți «Run» folderul (este date «versiunea curentă» OSE) în. Acest dosar va fi disponibil toata lista de aplicații care se aprind automat atunci când rulează tehnica. De asemenea, puteți vedea calea spre locul de depozitare. Tot ceea ce părea suspectă utilizatorul trebuie să părăsească autorun pentru totdeauna.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

În registru, aveți nevoie pentru a corecta înregistrarea pe banner-ul

Cel mai adesea, numele de fișier constă dintr-un set necunoscut de caractere și numere alfabetice: aklh25171156. Poate detecta dăunătorul în directorul „Documents and Settings“ (cu nume diferite subfoldere). Sursa virusului și servește fișier ms.exe sau alte date din dosarul de sistem. înregistrări Nedeterminată trebuie să blocați și îndepărtați. RMB este apăsat și parametrul „Delete“ este selectat în acest scop pe linie.

Excitare în această procedură inutilă - nu ar trebui să fie frică de eliminarea importantă pentru a scăpa de toate datele necunoscute cu meniul de pornire, dar într-o astfel de situație va elimina virusul din linia de comandă. În meniul de pornire se stabilească instrumente care sunt rar utilizate, astfel încât curățarea lista, de asemenea, va ajuta la accelerarea computerului.

Când curățarea, amintiți-vă habitatele fișiere dăunătoare, aceasta va ajuta în viitor, pentru a le trimite la coșul de gunoi, fără o căutare lungă.

Toate manipulările trebuie să fie repetată pentru celelalte ramuri ale registrului, iar în «winlogon» dosar al mașinii locale pentru a se asigura dreptul valoarea liniei Userinit. Shell în registru trebuie să fie difuzate pe explorer.exe valoarea.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Shell în registru trebuie să fie difuzate pe valoarea explorer.exe

Sfat! Atunci când este imposibil de a alege un mod de comutare în condiții de siguranță cu prompt de comandă, puteți utiliza live CD cu PP înregistrat (potrivit Registry Editor PE), și totul este manipulat pentru a realiza programul.

Cum de a elimina banner-ul de pe desktop-ul cu ajutorul unui software special

Dezvoltatorii de software sunt, de asemenea, nu cruțați această parte problemă, și are un instrument special pentru a elimina extortionist. În special, este posibil de a elimina banner-ul cu ajutorul Kaspersky WindowsUnlocker. Acest instrument efectuează, de asemenea, sarcina prin corectarea datelor din registru, dar face acest lucru într-un mod automat, ceea ce simplifică foarte mult sarcina.

Pentru a începe cu, aplicația este descărcată de companiile oficiale de web-resurse. Pentru a realiza sarcinile cerute Kaspersky Rescue Disk, apoi imaginea mediului de înregistrare este înregistrat pe un CD gol (acest lucru se face pe un PC „de sănătate“). media înregistrată deja este introdus în computer „infectat“, și apoi descarcă prin programul efectuează toate acțiunile necesare.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Remove Virus Kaspersky Anti-Virus ajutor

În acest fel pot fi îndepărtate cu ajutorul Dr.Web banner sau alte produse (AVG Rescue, VBA23 de salvare, etc).

Deblocați calculatorul de la un banner de lucrări, uneori, printr-o selecție specială de cuvinte de cod. De exemplu, site-ul sms.kaspersky.ru va încerca să ghicească parola pentru a elimina dăunătorului. Pentru utilizatorii care sunt dificil de a lucra cu ramurile de registru sunt programe care ajuta ideale pentru a elimina banner-ul de pe desktop.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Deblocarea computerului de la un banner, uneori, lucrează prin servicii speciale

Când apare un mesaj înainte de a descărca

 • Dacă utilizați Windows XP pentru a lucra cu partiția de boot, puteți utiliza discul de instalare OS. La început, încărcați discul și va fi disponibil în cazul în care sisteme de operare meniul de recuperare, acest lucru se face prin apăsarea tastei R de pe tastatură. După aceste manipulări, ecranul va afișa meniul de comandă, în cazul în care Fixboot valoarea prescrisă (intrarea este confirmată prin apăsarea butonului Y). În cazul în care hard disk-ul este compus dintr-o singură secțiune, atunci valoarea va FIXMBR.

Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

Acesta poate ajuta, de asemenea speciale CD Live

 • Dacă nu există nici o instalare sau de înregistrare utilizând un alt produs de la Microsoft, problema cu MBR-ul este corectat aplicație BOOTICE (sau instrumente similare de la alte companii care vă permit să gestionați partițiile hard disk). Software-ul este ușor de găsit pe Internet, de unde este încărcat, scrie pe o unitate flash, și a alerga PC-ul cu Live CD-ul. Alte aplicații includ un USB drive.
 • În fereastra care se deschide, selectați calea ferată principală și a apăsat pe pictograma «Procesul MBR». Apoi, deschideți meniul, care definește tipul de boot record (în programele de acest lucru se face în mod automat).

  Cum de a elimina banner-ul din computer (desktop)

  La etapa următoare vom apăsați butonul „Install“ și confirmați acțiunea prin apăsarea butonului „OK“. În cazul în care programul efectuează o sarcină este de a reporni PC-ul și verificați dacă a fost posibil pentru a elimina banner-ul de pe desktop.

Acum, că știi cum să eliminați banner-ul din computer (desktop).