Cum de a elimina flicker monitorului

Cum de a elimina flicker monitorului
Imaginea de monitoare CRT poate pâlpâi în comparație cu monitoarele LCD.

flicker ecran, cu atât mai puternică este mai mică rata de reîmprospătare. Foarte adesea consecințele atunci când o operațiune de lungă a monitoarelor CRT sunt durerile de cap si oboseala ochilor. Creșterea ratei de reîmprospătare pentru a reduce stresul asupra ochilor. Dacă flicker apare pe monitorul LCD, aruncați o privire la facilitățile din apropiere de adiacente, care ar putea provoca interferențe.1. Dacă folosiți monitorul LCD, apoi scoateți-l departe de sistemele de încălzire, ventilatoare și radio, în caz contrar, treceți la Pasul 2.2. Faceți clic pe butonul de meniu „Start“, apoi „Control Panel“, dacă utilizați un monitor CRT, iar ecranul pâlpâie.

3. Hit opțiunea „Ajustare rezoluție ecran“, care se află sub „Aspect și personalizare“.

4. Hit lista drop-down "Resolution".

5. Trageți cursorul într-o poziție mai înaltă.

6. Faceți clic pe „Aplicare“ sau „Anulați modificările“ dacă nu vă place această rezoluție de ecran.

7. Faceți clic pe "Control Panel".

8. Hit opțiunea „Ajustare rezoluție ecran“, care se află sub „Aspect și personalizare“.

9. Faceți clic pe „Setări avansate“.

10. Faceți clic pe tab-ul "Monitor".

11. Alegeți o rată de reîmprospătare mai mare din lista de opțiuni, care se află sub „rata de reîmprospătare a ecranului“.

12. Ne așteptăm până la adoptarea noilor setări. Faceți clic pe "Apply".

Am stabilit rata de reîmprospătare la un nivel de 75 Hz și cea mai mare rezoluție a ecranului atunci când se utilizează un monitor CRT.

Când modificați rata de reîmprospătare, modificările nu au efect dacă nu selectați rata de reîmprospătare în termen de 15 secunde după ce faceți clic pe fila „Monitor“.