Cum de a elimina masina din registru 1

Cum de a elimina masina din registru 1

Mulți dintre cei care se întreba cum să eliminați masina din contul în primul rând, vine în minte ideea de coadă, care va trebui să stea în MREO. Pe lângă vine în minte toată banda roșie, care va trebui să meargă. De fapt, această procedură nu este atât de dificil pe cât pare.
Trebuie amintit. că în cazul în care mai mulți proprietari de mașini, autoritatea de înregistrare va solicita consimțământul tuturor proprietarilor de a radieze masina. Acest punct trebuie să fie documentate. Pentru a face acest lucru, puteți depune o declarație comună, care apare în persoană autorității de înregistrare, precum și puterea de avocat pentru dreptul de înstrăinare.

Cum de a elimina masina din registru 1

Pregătirea documentelor pentru radierea

Motivele pentru îndepărtarea autoturisme din contul poate fi după cum urmează:
- Cesionate / vânzare;
- Export din Federația Rusă;
- Schimbarea proprietarului vehiculului locul de înmatriculare;
- Eliminarea.

Înainte de a colecta documentele, determină motivul pentru care aveți nevoie să radieze mașina. Faptul că documentul stabilește pentru fiecare dintre aceste proceduri vor varia, deși doar puțin. Documentele necesare pentru a fi prezentate în original, cu copii ale cererii în dublu exemplar. O copie a certificatului de înregistrare este necesar să se dubleze față-verso.

Aici este un set de documente de bază care trebuie să fie reprezentate în organele de înmatriculare a vehiculelor:
- otkruchennye Pre și cameră de preferință spălat
- PTS original și copie de pe două fețe
- pașaport proprietar auto
- Certificatul de înmatriculare al vehiculului
- Declarația de radiere
- Puterea de avocat și o copie autentificată de un notar public, pentru acele cazuri în care problema este încredințată anularea înregistrării mandatarului.
- Primirea de plată a taxelor de stat corespunzătoare.

Cum să se pregătească mașina pentru radierea

Vehiculele cu supuse în mod necesar la radiere de control. Înainte de a trece prin această procedură, asigurați-vă că prietenul cu patru roți curățat. Dacă nu, asigurați-vă că să-l aducă în ordine înainte de inspecție. Furnizarea de cel puțin lizibilitatea statului. numărul și alte semne de înregistrare care urmează să fie verificate în timpul inspecției.

Cum de a elimina masina din registru 1

Inspectorul are dreptul de a refuza inspecția vehiculului, în cazul în care autovehiculul este atât de murdară încât este imposibil să se distingă culoarea, estimările inspectorul pe baza propriilor considerații. Chiar dacă poluarea nu este semnificativă în opinia dumneavoastră, avizul inspectorul poate fi diferit de al tau. Puteți refuza inspecția, în cazul în care din cauza poluării nu pot fi citite de pe placa de identificare. parbriz tonifiata si geamurile laterale din față, toba de eșapament fără îndoire, lumini umbrite - acesta este un alt motiv pentru eșecul în inspecția vehiculului. Este demn de remarcat. în cazul în care mașina rupt numărul de șasiu. inspectorul poate confisca documente și a pus masina pe penalizare de parcare.Scoaterea mașinii din cont fără inspecție

Există cazuri care nu poate inspecta masina la locul autorității de înregistrare. Cum de a elimina mașina din contul în acest caz? Procedura pentru aceasta este descrisă cu normele revendicarea 35 de înregistrare. De exemplu, există momente când vehiculul nu este în mișcare. Motivul pentru acest lucru poate servi drept care au primit leziuni grave în accident, precum și orice alte defecțiuni tehnice grave.

Departamentul de poliție de trafic pentru a elimina masina din contul poate, în momentul depunerii unei cereri de inspecție la locul de amplasare a vehiculului. Asigurați-vă că pentru a explica motivul pentru care nu se poate prezenta mașina autorităților de înmatriculare.

Cum de a elimina masina din registru 1

Poliția rutieră ar trebui să ajungă la locul de amplasare a mașinii, în garaj sau parcare, pentru a efectua toate măsurile necesare pentru numerele de reconciliere și eliberează certificatele de inspecție. Amintiți-vă că legea rămâne valabilă timp de 20 de zile. Procedura Radierea pentru a termina până la 20 de zile au expirat. Când contactați autoritățile de înmatriculare pentru radierea instrumentului ar trebui să fie furnizat împreună cu setul necesar de documente.

Cum de a elimina masina din registru, în cazul în care autovehiculul este înregistrat într-un alt oraș

Dacă mutați să se mute la un alt subiect al Federației Ruse, iar autovehiculul trebuie să fie înregistrate în noul loc de reședință. Mărcile de înregistrare vor sta cu tine, dacă noul dvs. reședință este situată în aceeași entitate regională a Federației Ruse. Pentru a face modificări în această situație ar trebui să contacteze departamentul de poliție de trafic la noul loc de reședință, cu aplicarea și îndepărtarea vehiculului corespunzător din registru se va întâmpla fără tratament la locul anterior de înregistrare.

Aceasta este aceeași procedură atunci când achiziționați o mașină înregistrată într-o altă regiune. Ar trebui să se aplice organismelor MREO în conformitate cu dumneavoastră (nou) locul de înregistrare cu prezentarea unui anumit set de documente.

Înregistrarea refugiaților și a persoanelor strămutate în interiorul țării de mașini cu legea română, există în locul aflării lor.

Pentru a scoate masina de la locul anterior de înregistrare veți avea nevoie de:
- Situația modificărilor datelor de înmatriculare a vehiculelor;
- Masina in sine pentru inspectie;
- polita RCA;
- Certificatul de înmatriculare al vehiculului;
- Primirea de plată a taxelor de stat pentru eliberarea unui certificat de înmatriculare a vehiculului;
- Primirea de plată a taxei de înregistrare pentru modificarea titlului
- Primirea de emitere a unui certificat pentru unitatea de licență eliberată;
- pașaportul vehiculului;
- Procura dacă nu sunteți proprietarul mașinii.

Cum de a elimina masina din cont atunci când exportă mașini în afara România? În acest caz, la pachetul de bază de documente necesare pentru a face o altă chitanță de plată a taxei de stat pentru eliberarea tranzitului de camere din metal. Acesta va costa portofelul înapoi într-o mie de ruble.

La casarea autovehiculului principalele documente vor completa chitanța taxei de stat pentru eliberarea certificatului pentru unitatea de licență eliberată. Este nevoie să se stabilească în 200 de ruble.

Scoateți cu mașina de contabilitate

După pregătirea documentelor necesare și vehiculul în sine este de a trece procedura de radiere. În cazul în care toate etapele preliminare ați efectuat corect, nu va dura atât de mult timp și efort. Primul element este necesar să se predea documentele colectate în căsuța corespunzătoare din autoritatea de înregistrare.

Cum de a elimina masina din registru 1

Unde să radieze mașina? Adresa în poliția rutieră MREO la locul de înmatriculare auto. După adoptarea declarației privind radierii sondaj angajat MREO efectuat direct de vehicul, precum și o reconciliere a numerelor. Ultimul pas în acest algoritm este obtinerea înapoi întregul pachet de documente, care va face o notă de toate schimbările care au avut loc. PTS se în pentru autoritățile de înmatriculare a vehiculelor în cazul în care vehiculul este lovit din registru pentru eliminare.

După ce a luat în considerare toate recomandările enumerate mai sus, vă puteți pregăti cu atenție masina, documente, precum și el însuși pentru a scoate mașinile din cont, pentru a facilita acest proces cât mai mult posibil.