Cum de a elimina un banner de la desktop, Deblocare ferestre - viruși - Articole Directory

Se pare ca acest lucru:

Cum de a elimina un banner de la desktop, Deblocare ferestre - viruși - Articole Directory

În primul rând: nu alerga cu capul înainte la cel mai apropiat terminal și a pus banii la un număr specificat, deoarece de pe computer nu se pensioneze, acesta este un divorț banal (nu se schimba nimic, ai pierdut doar bani).În al doilea rând: să se calmeze și să termin de citit acest articol

Am oferi soluțiile lor la problema, pe baza experienței personale, prin încercare și eroare.

Punctul №2: Boot sistemul în Safe Mode - porniți cheia de presă pentru calculator „F8“. săgeată 'în sus' și ( 'Modul de siguranță', în Engl. versiune) 'în jos', selectați linia 'Safe mode'. apăsați pe „Intră“.

Postul №5: Computer - o cutie de la masa ta, care este în mod constant zgomotos, deține împreună, ea conduce tu stick :)

Toate manipulările sunt reduse la un singur lanț de acțiuni secvențiale, numesc planul B:

Rezultatul: metoda ajută foarte rar, de obicei, banner-ul în sine udolyaetsya 2-3 zile, banner-ul este de obicei de culoare gri pe un fundal albastru, după instalarea de scanare anti-virus nu produce rezultate, se pare că se autodistruge.Metoda №2: Introduceți orice caractere în câmpul pentru parolă de mai multe ori, va fi în mod natural notificat unui cod incorect. După 5-6 intrarea în sistem va genera o eroare și se închide banner-ul. În continuare, vom acționa în Planul B.

Rezultatul: un cuplu de ori afară, banner-ul este, de obicei, de culoare albă și nu acoperă întregul desktop.

Metoda №3: Porniți sistemul în modul de siguranță (punctul №2), resurse naturale nu se va încărca. Noi acționăm pe planul B.

Rezultatul: un cuplu de ori capturate, banner-ul, albastru, partea vizibilă a desktop-ului.

Metoda №4: directiona cursorul pe bara de activități doar la dreapta butonului Start. și, în același timp, de 3-5 ori împinge Knock „Ferestre“ și butonul din dreapta al mouse-ului (RMB). Aici metoda de pariu educat, aveți nevoie pentru a prinde meniul pop-up. și faceți clic pe „Închidere“. Planul B. În continuare acționează

Notă: funcționează într-un mod care în cazul în care virusul modificat în valoarea de registry „userinit.exe“. sau adăugați cheia la pornire. În cazul în care virusul a modificat valoarea „shell“ parametrul. că această metodă nu funcționează (deoarece butonul „Windows“ nu va funcționa). Care poate fi determinată după cum urmează: după pornirea calculatorului (și astfel încărcarea banner-ul), apăsați și mențineți „Windows“. În cazul în care partea de jos începe să clipească din bara de activități, apoi du-te pentru ea. În cazul în care nu - încercați celelalte opțiuni.

Linia de jos: modul suficient de fiabile, și o mașină bună va fi dificil „de sarcină“, dar dacă aveți timp (și nervi), este în valoare de o încercare.

Pentru a rezuma: Vă recomandăm să utilizați pentru începerea metodei №1, №3. Dacă nu ajuta - calea №6.

Pentru a afla cum să vă protejați computerul de SMS banner vă voi spune în articolul următor.