Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Trebuie să utilizați unitatea flash USB, dar computerul sau laptop-ul nu-l recunoaște. Vă vom spune cum să se ocupe de această problemă comună.Există mai multe motive comune care un computer nu vede stick-ul.

probleme de hardware

Primul lucru pe care ar trebui să fie excluse în această situație, este motivele pentru hardware, care este din vina unității sau USB-conector. Cum de a face acest lucru?

Pe carenele cele mai multe memorii flash are un LED-uri speciale. După introducerea unitatea flash USB la un port USB bun de lucru, veți observa aprinderea intermitentă a LED-ului. Dacă el nu clipește și nu se aprinde - problema este o unitate flash sau defect-porturi USB.

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Puțin sau nici o putere

Motivul pentru care unitatea flash nu este detectat, poate servi drept o lipsă sau absența puterii la-porturile USB. Această problemă apare adesea atunci când conectați stick-ul în portul situat pe partea frontală a șasiului. El nu poate fi chiar conectat la sursa de alimentare. Pentru a testa, introduceți o unitate flash în portul de pe partea din spate a unității de sistem. Problemă rezolvată? Excelent!

În unele cazuri, PC-ul nu vede stick-ul din cauza lipsei de putere a calculatorului. Acest lucru se datorează unei probleme cu sursa de alimentare sau supra-curent de suprasarcină în USB hub sau port.

Dacă aveți un model de laptop mai vechi, problema poate fi cauzată de o cantitate mare de flash. Din păcate, în această situație, nimic nu se poate face - trebuie să utilizați o altă unitate.

În cele din urmă, computerul poate să nu recunoască-stick-ul USB, în cazul în care acesta este deja conectat la numărul excesiv de periferice. În acest caz, problema este ușor de rezolvat, în momentul deconectării dispozitivelor care nu sunt necesare și introducerea stick-ul în portul din nou.

Deteriorarea stick-ul

În cazul în care metodele enumerate mai sus nu ajuta, atunci problema este probabil în sine o unitate flash. Pentru a verifica acest lucru, încercați să-l conectați la orice alt calculator (sau, dacă este posibil, la mai multe).

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Dacă pe de altă unitatea flash PC-ul USB nu este detectat, acesta este cu siguranta rupt. În cele mai multe cazuri, USB-drive-uri care pot fi supuse repara, dar costurile de reparație poate fi mai mare decât costul de băț. Prin urmare, pentru a ajuta la repararea de specialitate ar trebui să se aplice numai în cazul în care pe o unitate flash au fost foarte importante date pe care doriți să restaurați. În caz contrar, acesta este de obicei mai ușor și mai ieftin să cumpere doar unul nou.setările BIOS

Se întâmplă că nu este detectat nicio problemă cu portul USB, sau cu tine, dar conduce PC-ul încă nu vede stick-ul. Ce se poate face în această situație? Poate că e setările sistemului de operare. De exemplu, BIOS-ul poate fi dezactivat suport USB.

Într-o altă situație, sistemul de operare atunci când conectați unitatea USB poate genera un mesaj de eroare care vă anunță că dispozitivul conectat nu este recunoscut. În acest caz, pe site-ul securizat unitate flash pictograma de scoatere pictogramă apare ca un semn de exclamare galben. Acest lucru se poate datora mai multor cauze.

Dispozitivul este atribuit o literă ocupat

Această problemă este destul de comună: sistemul de operare atunci când conectați o unitate flash atribuie o literă de unitate este deja ocupat de o altă unitate conectată.

Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași:

  • Du-te la Start - Control Panel, deschideți fila Administrare.
  • Selectați Computer Management - Disk Management.
  • În panoul din dreapta, veți vedea o listă de discuri instalate. Localizați unitatea flash în ea.
  • Făcând clic pe butonul din dreapta al mouse-ului din meniul, selectați „literă Modificare unitate și calea spre unitate.“
  • Specificați scrisoarea, care nu este încă ocupată de orice unitate în sistem, faceți clic pe OK.

Lipsa de drivere

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

De multe ori, motivul pentru care computerul nu vede stick-ul, sunt driver depășit. În această situație, puteți încerca să actualizați driver-ul placii de baza. Dacă nu cunoașteți modelul plăcii de bază, acesta poate fi rafinat folosind programul AIDA64 (Everest).

De asemenea, poate să lipsească driver pentru USB. Pentru a verifica acest lucru, du-te la Start - Control Panel - Device Manager și pentru a găsi lista de controlere USB. Dacă vedeți o întrebare galben mărci stau în fața unuia sau mai multor dispozitive USB, ceea ce înseamnă că computerul nu poate găsi un driver pentru stick-ul. În acest caz, este necesar pentru a elimina dispozitivul și apoi re-l instalați. Ocazional, pentru a rezolva problema trebuie să fie complet eliminate toate driverele controlerului USB la sistemul de operare după repornire a dat o propunere pentru a le instala din nou. Dar această metodă este mai bine să nu utilizeze decât dacă este absolut necesar.

Asigurați-vă că pentru a descărca toate driverele numai de pe site-urile oficiale. Instalați driver-ele care sunt descărcate de pe site-uri discutabile pot provoca daune semnificative la computer.

Virusurile din sistem

Aflați de ce computerul nu vede unitatea flash USB, puteți experimenta cu viruși de calculator, blocând activitatea USB-drive-uri. În acest caz, scanați computerul sau laptop antivirus. Nu este necesar să se instaleze un program de plătit, deoarece există o mulțime de software antivirus gratuit, care este, de asemenea, ușor de a rezolva o problemă similară.

Conflict sisteme de fișiere

Calculatorul nu poate vedea USB-drive din cauza unui conflict de sisteme de fișiere, acest lucru apare de obicei atunci când unitatea flash are un sistem de fișiere FAT. Pentru a corecta problema, încercați să formatați unitatea, selectând sistemul de fișiere NTFS.

După cum puteți vedea, nu putem răspunde în mod clar întrebarea de ce computerul nu vede stick-ul. Cauza problemei poate servi ca un caracter diferit, deci ar trebui să treacă prin toate opțiunile.

Include o discuție

Cum de a face o unitate flash USB la computer pentru a vedea fotografia


Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Cum de a face computerul pentru a vedea stick-ul

Citește știri de top: