Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
Producția de bijuterii cu mastic

Până în prezent, nu toți oamenii să înțeleagă ce mastic. Mulți nu-și dau seama că așa-numita decor pentru tort sau placinta. Pentru a fi precis, acesta este doar un tort decoratiuni comestibile, care pot fi create cu propriile lor mâini. De fapt - este foarte convenabil, deoarece cu ajutorul masticului poate crea imagini originale de comestibile, și felicit lor iubit-o cu propriile lor mâini. Nu trebuie să fie un bucătar de patiserie calificați să stăpânească tehnica de a crea mastic. Faceti o pasta la domiciliu este ușor.Cea mai simplă metodă de a face mastic

Veți avea nevoie de un mic set de produse și de dorința de a crea. Rețineți că într-adevăr pregătit în mod corespunzător de mastic ar trebui să semene cu consistența nimic altceva - cum ar fi argila. Este această structură de mastic vă permite să creați forme și modele de diferite mărimi și forme. Puteți crea forme nu doar pentru decorarea feluri de mâncare, nu este un secret faptul că gustul ei va fi nici mai rău decât bomboane de ciocolată obișnuite. Daca nu se tem de a experimenta, atunci trebuie doar să stăpânească această tehnică. Faceți o pastă de acasă și puteți cu un stoc.

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
Cel mai bun mod de a pregăti mastic

Puteți pune-l în frigider și ținut acolo timp de aproximativ 3 luni, de fiecare dată pentru a decora prăjituri. Pentru a mastic nu a pierdut proprietățile sale unice, ar trebui să înfășurați polietilenă sau folie convențională. Se prepară substanța este foarte simplu. Pentru acest avans ar trebui să fie zgârcit în magazin și să cumpere următoarele produse. Va trebui să gelatina, va fi suficient 1 '10 \ 3 cana apa obișnuită filtrată, precum și, cel mai mult acid citric puțin. Ai suficient de substanță literalmente ciupesc. Cel mai important ingredient - un zahăr pudră. Aceasta va necesita o cantitate mare. Achiziționați aproximativ 500 g de produs.

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
mâinile proprii Mastic

Faceti o pasta la domiciliu poate satisface următoarea tehnologie. Pentru a face acest lucru, în primul rând, trebuie să se pregătească gelatina. Ar trebui să fie înmuiate în apă până la starea de umflare. În acest scop, ar trebui să folosiți apă rece. Se înmoaie nevoia de gelatină de aproximativ o oră, poate fi un pic mai mult. După ce gelatina a dobândit forma adecvată, este necesar să se topească. Pentru a face acest lucru, a crea o baie de apă și se dizolvă și apoi adăugați acid citric. Apoi, masa rezultată este următoarea rece. Interacționează cu zahar pudra.

Asigurați-vă o mască flexibilă

Pentru a lipi transformat flexibil si plastic ar trebui să respecte unele dintre subtilitățile. Ar trebui să fie cernute cu grijă de zahăr pudră și de a face o mică gaură în deal, atunci este în marca gaura o gelatină și apoi costuri foarte rapid pentru a amesteca toate ingredientele si se framanta un fel de aluat. Ar trebui să obțineți o substanță albă destul de omogenă. Dacă o faceți dreapta, urmând sfatul nostru, atunci în cele din urmă va fi capabil de a obține o pastă de plastic de zahăr.Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
Asigurați-un sistem flexibil mâini proprii de mastic

Multe spectacole de gătit ne spun cum să facă pasta de acasă. Rețete sunt întotdeauna diferite. Vă sugerăm să urmați rețeta noastră, nu există nici o dificultate, singurul lucru pe care va fi necesar - această atenție. După ce ați primit mastic poate rula într-un strat. Pentru a evita deteriorarea suprafeței masticului ar trebui să fie acoperite cu un strat subțire, și abia apoi începe să se rostogolească.

Acesta este un decor minunat pentru orice feluri de mâncare dulci. Puteți utiliza diferite matrițe pentru a tăia flori sau animale. Puteți crea, de asemenea, compoziții complexe, de la bucăți de zahăr, vi se va cere să demonstreze numai imaginația și vasul plictisitor deveni imediat o compoziție complexă strălucitoare. Puteți crea o floare, o pre-tăiat numărul necesar de petale, frunze și de mijloc. scrisul dvs. nu trebuie să fie plat. Mastic vă permite să creați compoziție tridimensională.

Cum sa faci mastic dreapta

Cum de a face o pasta acasă, știi deja. Tu trebuie să înțeleagă, de asemenea, modul în care să pună în aplicare piesele de montare. Pentru a face acest lucru ai nevoie doar de apă. Picături de apă va fi suficient pentru a sigila detaliile compoziției. Și dacă nu doriți să fie limitată la detaliile de mastic alb. Este posibil să doriți să creați o compoziție luminoase colorate și elemente pline de culoare. Nu există nici o problemă.

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
Mastic ar trebui să arate:

Lucru este faptul că pasta poate fi vopsit. Cum se face corect, vei afla chiar acum. Este suficient pentru a utiliza coloranți naturali, care sunt conținute în diferite produse. Să presupunem că, respira roșu fi ușor obținut din sfeclă. Dacă trebuie să culoare maro, potrivit pentru acest scop, pudră de cacao.

Dacă doriți o culoare neobișnuită, care nu pot fi obținute de la coloranți naturali, va trebui să utilizați vopsea de copt nuanța dorită. Maestrul poate crea o clasa de mastic sunt foarte frecvente astăzi. Nu se înregistrează neapărat pe ele, pentru că tot ce ai nevoie pot fi găsite pe internet. Vreau să spun câteva cuvinte despre culoarea mastic. Este important să se înțeleagă tehnica de atribuire figurine de culoare. Veți avea nevoie pentru a efectua nu este o secvență complexă de acțiuni. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați un colorant și începe să se framanta bine de mastic. După aceste mișcări de masă trebuie să dobândească culoarea dorită.

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
Ar trebui să primiți următoarele elemente

Nu lucra mai greu și apoi veți obține culoarea dorită la prima încercare. De multe ori produc mastic rozete. Acest decor delicat, care poate da tort o stare de spirit festiv. Asigurați-vă că este foarte simplu. Ai nevoie să taie un anumit număr de bule și prăbușirea lor, de pre-dispuse, trecând peste marginea fiecare. Petale-cercuri trebuie să se potrivească perfect, lipirea ar trebui să fie aceeași apă.

pasta de delicioase cu zahar

pasta de zahar este reprezentată în fotografii de prăjituri și plăcinte. Este o modalitate flexibilă de a decora feluri de mâncare, care nu costa mult, dar poate crea un adevărat capodopere comestibile. Mastic este de diferite tipuri. mastic foarte popular de nalba mare. Dacă nu ați întâlnit cu un produs similar, ne grăbim să vă asigurăm că acest lucru este de obicei bomboane marshmallow. Avantajele acestui mastic este foarte mare. Este demn de remarcat versatilitatea produsului. Deoarece este destul de ușor de a lucra și de a crea textura dorită.

Cum de a face o pasta la domiciliu - foto și video
zahăr Mastic pentru prăjituri

Indiferent de acest lucru, ce fel de chit preferați să lucrați, veți fi mulțumit. Folosind aceasta substanta poate ascunde defecte prăjituri, tort dând astfel starea de spirit dorită și verticală. Mastic - este un material comestibil foarte practic, care ar trebui să fie folosit fiecare femeie pentru a decora lor deserturi delicioase.