Cum de a face o propunere să se căsătorească cu fata, și frumoase 12 propuneri originale

Dacă ajungi la pagina, apoi a venit în acea zi. Ați găsit sufletul pereche, mingea de fericire și a decis să ia cel mai important pas din viața ta, care este de a face o propunere să se căsătorească cu fata.Cum de a face o propunere să se căsătorească cu fata, și frumoase 12 propuneri originale

Povestea cum ai făcut prietena ta să se căsătorească va spune prietenilor și străini, sfaturile noastre vă vor ajuta să o faci într-un original și frumos pentru soțul tău a rămas în încântare.

Moduri de a face propunerea de a fetei să se căsătorească

# 2. Du-te pentru o noapte de dans și a cerut DJ pentru a vă oferi microfonul, astfel încât să puteți să-l dedice un cântec, ceea ce face partea din față a acestei oferte către public și să invite mireasa la dans.

# 3. Selectați un loc preferat, indiferent dacă este vorba de o fântână, acoperișul hotelului, monument sau un parc național, care are o semnificație personală pentru tine doar doi. După vybudete la fața locului, întrebați pe cineva care va fi în jurul valorii de a face fotografii cu tine, împreună atunci când cad de la inelul de pe un genunchi.

# 4. Vestigiu al copilăriei - face o propunere, scriind pe trotuar cu creta „Numele și căsătorești cu mine, Nume, și te măriți cu mine“, pe strada sau un drum în fața ferestrelor, pentru a primi-o la fereastră, iar apoi au știi ce să faci.Cum originală propunere pentru a face fata

Cum de a face o propunere să se căsătorească cu fata, și frumoase 12 propuneri originale

# 5. Pune un inel pe degetul fetei în timp ce ea era încă adormit, apoi să ia un apel dimineață romantic să se trezească, stând în fața ușii, cu o sticlă de șampanie și căpșuni.

# 6. Întrebați brutar sau bucătar-șef pentru a face un tort special cu propunerea scrisă pe tort cu glazură. Adu într-un sac sigilat acasă tort și să dea fata ta să se deschidă găti inel, după ce se va deschide și vă puteți trezi placut surprins la kaleno.

# 7. Faceți o surpriză inel în pachetul de ouă Kinder Surprise.

# 8. Scoateți studio și angaja un regizor, femeia sa-mi spui ca ai fost invitat pentru „turnarea“ a cuplului în studio, și apoi să invite o fată să se căsătorească în fața camerelor de luat vederi.

# 9. Asamblarea un coș plin de cadouri gustoase tratează - ciocolata neagra, cafea sau fructe proaspete, care este ca fata ta și ascunde inelul printre darurile.

# 10. Tie în casa o panglică roșie de catifea, care se va întinde de la o cameră la alta. Pe drum, fiecare în valoare de centimetri cravată note mici, reamintind momentele minunate în relația ta. Așteptați până când partenerul tau ajunge la final, în cazul în care vă cravată un inel, sau ei se vor sta cu inelul pe genunchi.

# 11. Du-te de-a lungul la plajă și de a construi un castel de nisip împreună (la o distanță sigură de apă!). Când rândul tău partener, a pus un inel pe partea de sus a unui turn înalt de castel.