Cum de a face pe Internet, a decis!

Cum de a face pe Internet, a decis!

Dacă ați ajuns la această pagină, atunci probabil sunt interesați de întrebarea: cum face on-line. Dar, pentru a începe cu, și de ce ai nevoie?

Cum sa faci un server de internet?Vrei să faci acest lucru de la un calculator personal obișnuit? Apoi, ar trebui să instalați pe el proiectat pentru acest sistem de operare, și o mulțime de Google în această direcție. Și ai nevoie de un acces nelimitat la internet de mare viteză constantă și stabilă.

Sau, de exemplu, pentru CS? Apoi, instalați doar clientul sau jocul în sine. Setările sunt în fișierul server.cfg.

Cum sa faci un magazin online?

Crearea unui proiect Web necesită anumite cunoștințe. În special, trebuie să știți limbajele de marcare, cum ar fi HTML, limbajul de programare PHP și JS cel puțin la un nivel de bază, să fie capabil de a lucra cu MySQL și servere Web, FTP, să știe cel puțin elementele de bază ale optimizarea motorului de căutare sunt SEO și multe altele. Dacă nu înțeleg acest lucru, la toate, sau sunt bune, nu este suficient, este mai bine să apeleze la oameni informați. Nu neapărat într-un web-studio (pentru crearea de site-uri acolo percepe o mulțime de bani), scrie la numărul webmaster ICQ 91-65-492, mb aranja.Cum de a face Internetul mai repede?

Obțineți un browser mai rapid, cum ar fi Google Chrome. Opriți toate inutile în acest moment, serviciile care utilizează internetul. De exemplu, puteți activa în condiții de siguranță de pe klinety torrent, actualizări de software care nu sunt necesare, și mai mult. Configurarea router-ul pentru bine ... Dar, dacă doriți să obțineți o creștere semnificativă, este necesar să fie schimba furnizorul sau du-te la un plan mai scumpe și de înaltă calitate.

Cum de a face Internetul mai ieftin?

Du-te la planul nelimitat. Apoi, niciodată nu puteți ține evidența cât de mult le descărcați. Și dacă nu strălucească bezlimitka, acesta poate fi dezactivat în browser-ul Flash, Java Script sau chiar imagini. Apoi, site-uri web va încărca mult mai rapid și consumă mult mai puțin trafic.

Este foarte simplu - trebuie să apelați la furnizorul de servicii pentru numărul de serviciu, de exemplu, de la Kyivstar este 466, dacă nu mă înșel. Acest număr este scris pe ambalaj de pornire și cartela, care a fost introdus Simca. Există un robot robot va oferi o presă astfel încât numerele care ar intra în meniu astfel de secțiuni. Sau du-te la operatorul uman și spune-i ce vrei. Dacă nu se întâmplă absolut nimic, contactați cel mai apropiat centru de service și sunt sigur că pentru a vă ajuta.

Cum de a face o conexiune automată la Internet

Vă conectați printr-un VPN, și nu doriți ca de fiecare dată când porniți computerul faceți clic pe comanda rapidă începe conexiunea? Apoi se adaugă doar aceasta este comanda rapidă la pornire (pentru a porni) și localizați conexiunile la rețea Panoul de control și faceți clic dreapta pe acesta PPTP sau conexiune PPPoE, proprietăți și acolo debifați „Prompt pentru numele și parola ...“. Totul!