Cum de a găsi armonia interioară cu cazul în care pentru a începe, Rodosvet

Cum de a găsi armonia interioară cu cazul în care pentru a începe, Rodosvet
Adevărata cheie pentru armonie și prosperitate trebuie căutată nu în condițiile externe ale existenței umane, și oamenii din interior. Trebuie să dezvoltăm sufletul fiecărei persoane.


Pentru al ajuta să devină mai milostiv, tolerantă, doar Kinder.

Trebuie să învățăm să rămână calm în timpul rafala de activitate și să fie în mișcare pe plan intern, stau singur.

Care este armonia interioară? Armonia în limba greacă înseamnă relație, ordine, armonie, armonie, armonie, coerență, proporționalitate, ordine armonioasă, respectarea. Harmony - o unitate în multiplicitate. Adică armonia este proiectat pentru a fi o legătură perfectă între proprietățile opuse.

Nu este nimic mai prețios decât să fie în ton, în armonie cu întregul. La modul în care o persoană armonioasă. Depinde, de fapt, toată viața lui, relația lui este cu noi înșine și cu lumea în general.

Propun un experiment: ai grija pentru două persoane diferite, persoană armonioasă și nearmonic. Ce este mai plăcut pentru tine? Răspunsul este evident. O persoană care nu simte armonia interioară, de foarte multe ori aspectul, mediul, timp liber săraci. Persoana Armonioasă, prin contrast, radiază energia iubirii, atât pentru ei înșiși și pentru alții. El este calm, este fericit și se bucură de viața lui. Este persoana autosuficientă. El nu bârfă, nu critica, nu pică, nu se afirmă în detrimentul altora. Ochii unui om luminat relaxare. Fiind alături de un om, puteți simți puterea și farmecul. Pentru oamenii atras în mod intuitiv un astfel de om, senzație de înțelepciunea și posesia adevărului lor. În dorințele umane armonioase coincid întotdeauna cu posibilitățile.Cum să fie ca un astfel de om? Cum de a găsi armonia interioară? În cazul în care pentru a începe?

Dar ar trebui să înceapă cu munca interioară pe el însuși, pe auto-îmbunătățire și de creștere personală. Ce se ascunde în spatele acestor cuvinte?

Pentru a fi om armonios pe plan intern, ar trebui să se înțeleagă în natura sa. Dezvoltarea darul lor divin, și talentele lor. Trebuie să facem o analiză amănunțită, pentru a înțelege ce te oprește să fii fericit, plin de bucurie și persoană sănătoasă? Pentru a face acest lucru, trebuie să te cunoști, răspunde la întrebarea cine sunt, ce vreau, de ce sunt aici. Acestea sunt întrebări foarte importante, care au nevoie pentru a găsi răspunsuri. În cazul în care obiectivul dvs. - pentru a găsi armonia interioară pentru totdeauna (și nu o perioadă scurtă de timp), apoi, în acest caz, trebuie să se pregătească pentru o lucrare lungă și grea pe ei înșiși, pe calitățile lor interioare.

Din moment ce trăim într-o societate și sunt întotdeauna într-un fel de relație cu familia și semenii noștri, armonia interioară (precum și multe alte calități personale) este produs într-un proces de relații reciproce.

armonie interioară vine de la iubirea de sine, de acceptare și înțelegere, atât tine si alte persoane. Antic ne-a îndemnat: Cognosce te ipsum, cunoaște-te pe tine însuți. Ei au crezut că în această frază se află adevărul absolut. Și pentru a le ști, ai nevoie de o viață întreagă pentru a învăța.

Vorbind pur și simplu, nu are nevoie pentru a atinge armonia, este necesar să se deschidă o. Harmony - adevărata noastră natură. Descoperirea adevarat, natura fiind conștienți de valorile lor, atitudini, atitudini față de ei înșiși și de la oameni, există o înțelegere care duce la armonia interioara.

Ce faci, de exemplu, în cazul în care situația nu se desfășoară așa cum ați dori? Ce se face, ce gânduri și sentimente aveți? Dacă ești supărat și indignată, se simt mânie și iritare, este necesar să se înțeleagă că sentimentele și emoțiile negative, nu va rezolva conflictele apărute în mod eficient. Dacă doriți să atinge armonia interioară, să învețe să răspundă cu calm la problema. Încercați să rezolve conflictele în mod constructiv, calm, fără emoție.

Este clar că avem de-a face cu oameni care sunt la niveluri diferite de dezvoltare spirituală a conștiinței, iar această comunicare ne afectează. Dar putem fi conștienți, să direcționeze ochiul său interior în lumea sufletului său, și să atragă tot iubirea și pacea sufletească atunci când există sentimente amestecate. Este necesar să se monitorizeze apariția emoțiilor negative și nu se scufunda în ele. Astfel, putem spune, secretul păcii interioare este de a stabili o corectă, echilibrată interacțiune mintea, inima și sufletul. Este necesar de a trăi mereu la inima si sufletul, atunci armonia, fericirea și iubirea va fi întotdeauna în tine!

Pentru a deveni persoană armonioasă și întreg, pentru a alege un teren de mijloc întotdeauna, peste tot și în toate!

Mai pace, iubire și armonie mereu în inima ta!