Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun

Bucurestiul are o structură de inel care seamănă cu un horoscop, al cărui centru este Kremlin. De la el ca razele la laturile 12 ale razelor. Există o hartă astrologică precisă a Moscovei, dezvoltat de Centrul pentru Stiinta astrologiei la Centrul Cultural al Forțelor Armate ruse. Fiecare dintre cele 12 sectoare, sprijinite pe ea, inegale în lățime, are o margine zimțată, așa că pentru comoditate, vom folosi o versiune simplificată - pentru a naviga harta metrou. Este cunoscut, de asemenea, are 12 linii circulare cu raze ramuri. Zonele adiacente subteran ramură radială, sub influența semnului zodiacal, care corespunde stației inelare. De exemplu, secțiunea de la „Taganskaya“ la „Vyhino“ va Taurus. Deci nu te duci ...Berbecul provine aproape m. „Kursk“ și este situat în partea de est a capitalei. Marte, fiind conducătorul Berbec, dând locul caracterul militantismului. Acesta este motivul pentru care a fost ocupat de transfigurare și regimentului Semenov, aici sunt barăci Lefortovo, iar numele străzilor au o temă militară - Soldat, Prospect Budyonny. Și, în afară, în zona de entuziaști rutier toate concentrat industria oțelului, care este ca Marte. În Berbec sectorul poate lucra în mod activ Capricorn, Varsator si Gemeni, dar Fecioarele și Cancerele aici va fi incomod.

Acest semn este situat la sud de SA, cu un punct de plecare de referință - m „Paveletskaya“.. Gestionarea Gemenii Mercur, cheia pentru a înțelege că „activitatea“ sunt cuvintele „comerț, comunicare, mișcare, vorbire“, definit în acest sector aspect Zamoskvorechye comerciant, și în perioada sovietică - Yuzhnoportovaya piața auto. Astăzi, „linia verde“ este bine cunoscut, de asemenea, datorită mai multe piețe de construcții majore Kashirka. Sectorul Gemeni Fecioara potrivit pentru viață și pentru Scorpios, Pesti, de asemenea, pot experimenta disconfort aici. Varsator pentru zona este neutru.

Acest semn condus de procuristă Moon a găsit, de asemenea, locul în Sud, - în zona de gri și unele ramuri verzi de metrou. Cancerul este legat de familie, rădăcini, tradiții populare asociate cu bolile subconștiente și emoționale. Simbolul acestui sector - Muzeul-Rezervația „Kolomenskoye“, pe teritoriul casele conservate de artizanat ale căror. O altă manifestare a influenței cancerului si Luna - Clinica nevroze si Spitalul. Alekseeva, cunoscut sub numele de Kashchenko spital si Cancer Center. Sectorul pare cazare Rac inconfortabil Sagetator. Dar peștele, dimpotrivă, aici vor găsi pacea și confort. Pentru Dev, Taur și Scorpion zona neutră favorabil.

Sectorul Virgin - este sud-vest și vest a SA, zona de pe linia roșie metrou de la stația „Park Kultury“. Acest semn a condus Proserpina protejează medicina - vă rugăm să Sechenov Institutul Pirogov, pe străzi cu numele lor, in mai multe centre de fitness. Fecioara iubește și știe cum să învețe - aici, în afară de MSU există multe alte universități. Pe teritoriul Fecioarei va fi capabil să găsească locul lor, cu excepția orice Sagetator si Varsator, care este contraindicat.

Greutăți și conducătorul lor Chiron subordonat vest de Moscova, cu stații de linie de metrou Fili. Caron - o planetă misterioasă, care are în centrul său o dualitate în totul, de la partenerii care devin dușmani, pentru tranzacții „cinstit“, ascunde înșelăciune. Da, și semnul Balantei (care este atât de amintește de celebrul Arcul de Triumf) este în fluctuație constantă. Ambițios prestigioasa Kutuzovsky Prospekt, dar este puțin confort pentru o viață liniștită. Rubla Fantastically scumpe cu eterne „dopurilor“. Ca cei născuți în prețurile casă aici, și unde entuziasmul multora dintre locuitorii ei? Pentru a înțelege acest lucru, trebuie doar să ne amintim că scalele sunt în mod inerent - snobi, esteți și trendsetteri care trăiesc în dimensiunea lor, desprinse din lumea reală. Aceste costum locuri de Balanta, Taur, Leu, Sagetator si Varsator si Pesti poate fi foarte inconfortabil aici.

Gloomy Saturn guverneaza nordul capitalei și „ramură gri“ de la metrou „Novoslobodskaya“. Austeră ascet Capricorn identificat aspectul auster al acestui sector - zona industriala de langa Savelovskaya de mai sus - străzi largi drepte, fara excese arhitecturale de fronturi, „Nord“, temă în numele străzilor. Această zonă este bine ca locuri de muncă aproape toate semnele zodiacului, cu exceptia Berbec, care este foarte trist. Pestii si Varsatorul sunt situate în partea de nord a calmului de capital și singurătate liniștitor.Sectorul Aquarius este situat în partea de nord-est a orașului „filiala Orange“ de la stația de „Prospect Mira“ până la „Medvedkovo“. Influența lui Uranus gazdă manifestat aici în toată splendoarea sa. Varsator - semnul democrației, prietenie, colaborare, Uranus - patronul spațiului înstelat și cele mai recente tehnologii. Prin urmare, SVAO celebru Space Museum, monument de rachete de la intrarea în stația de metrou „Centrul Expozițional“, un hotel și un cinematograf „Cosmos“. Prin urmare, există aspectul natural al postului de televiziune, și cu mult înainte de imobiliare „Ostankino“, din care proprietarul căsătorit țara lui. Libertatea de prejudecăți și originalitate - motto-ul Vărsător. Zona Gemini și Sagittariuses potrivite, și poate fi atât de benefic pentru vindecarea psihicului cancer. și o sursă de stres.

Fiind o lungă perioadă de timp într-un anumit sector zodiacală Moscova, un om atrage cei sau alte situații în viață, și, în aceleași zone pentru reprezentanții diferitelor semne zodiacale va purta o energie complet diferit. Deci, înainte de a cumpăra, de a închiria un apartament sau birou, are sens să analizeze necesitatea de a aduce în viața ta. Cel mai confortabil și convenabil, în conformitate cu astrologi, sunt:

Berbec si Balanta - Serpukhovsko-Timiryazevskaya linie;

Taur si Scorpion - linia portocalie;

Gemeni si Sagetator - linia Sokolnicheskaya;

Raci si Capricorn - linia Arbat-Pokrovskaya Filevskaya;

Lions si Varsator - Violet Linia de metrou;

Fecioarele si Pesti - linia Zamoskvoretskaya.

După ce a cumpărat o casă și sa mutat în zonă, în conformitate cu aceste linii directoare, veți câștiga liniște sufletească și confort, și de a găsi prieteni buni printre vecini. În cazul în care un refugiu sigur pentru tine este plictisitor, crezi că chtodolzhny tot timpul să rămână în mișcare și dezvoltare. atunci ai nevoie pentru a alege un loc de reședință, elementele care va coincide cu elementul de semnul tau zodiacal.

Există zone negative, care au un impact devastator asupra oamenilor. Munca ar putea fi grele și neinteresante, viața este plină de înșelăciune și intrigi, și de sănătate va necesita o atenție specială. Astfel, eșecul de a plasa semne ale zodiacului sunt împărțite după cum urmează:
Berbec si Balanta - linia Sokolnicheskaya;
Taur si Scorpion - linia Arbat-Pokrovskaya și Filevskaya;
Gemeni si Sagetator - Violet Linia de metrou;
Rac și Capricorn - linia Zamoskvoretskaya;
Leu si Varsator - Serpukhovsko-Timiryazevskaya linie;
Fecioara si Pesti - linia portocalie.

Și ceea ce avem în centrul orașului?

Centrul capitalei în cadrul Ring Garden - o colecție de toate semnele zodiacale. Prin urmare, diferite semne în zona reacționează în mod diferit. Potrivit astrologilor, este potrivit pentru centrul de lucru, Berbec si Taur, Gemeni, Sagetator si Balanta. Mai mult decât atât, ultimele trei sunt norocos aici încă în dragoste. Cancerele și Fecioarele centrul aduce ghinion. Un Lions și Vărsătorii. dimpotrivă, aici în elementul său - pentru, oricare ar fi ei au luat, în ansamblu însoțit de succes. Într-o măsură mai mare acest lucru este valabil pentru Lions care ar putea fi în centrul biroului de lux de capital. Capricornii aici se pot aștepta dezamăgire în viața sa personală, și Pesti. predispus să facă în centrul lucrurilor, care sunt cruțați pentru o lungă perioadă de timp.

Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun

Nu semna niciun document, atunci când ...

Și, în sfârșit, un sfat. Dacă intenționați să transferați, cumpărarea sau vânzarea de „mobile“ sau imobiliare, planificat să semneze contracte de muncă - pe scurt, doresc să facă orice problemă importantă, pentru cel mai favorabil rezultatanuzhno să ia în considerare poziția lui Mercur în cerul înstelat.

De trei ori pe an, pe o perioadă care durează 20-24 de zile, atunci când sunt analizate documentele prezentate anterior, contractele sunt suspendate, cenzura se intensifică, autobuze și trenuri sunt în întârziere, informațiile nu vine la timp. Și toate pentru că în această perioadă este responsabil pentru toate tipurile de documente și informații Mercur este retrograd (se mișcă în direcția opusă soarelui și luna și nu poate fi văzut de pe Pământ). Deci, el a „conduce“ inversa procesul, ceea ce duce nu pentru a avansa și la inhibarea afacerilor.

P.S. Articolul oferă doar recomandări generale, precum și alegerea de reședință trebuie să ia în considerare nu numai poziția Soarelui în horoscopul nașterii, la fel ca în acest caz, dar, de asemenea, la alte planete. Cea mai bună opțiune pentru tine va fi capabil de a alege doar astrologii profesioniști, care iau în considerare toate datele de naștere (data, ora exactă și locul nașterii).

Este de asemenea interesant

 • Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun
  Ritualul pentru împlinirea dorințelor sau visele devin realitate
 • Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun
  Astrodietologiya
 • Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun
  Formula de dragoste, sau calea mântuirii Egoistul
 • Cum de a găsi locul în Moscova, cu ajutorul unui horoscop, un semn bun
  Luna Neagra si Luna Alb din horoscop