Cum de a găsi o placă de sunet

Cum de a găsi o placă de sunet

După instalarea calculatorului de echipament nou, asigurați-vă că acesta este recunoscut de către sistem și funcționează corespunzător. Uneori doriți să instalați software-ul care poate pune în aplicare funcțiile dispozitivului.Drivere pentru placa de sunet.

Sponsor de plasare PG Articole „Cum de a găsi o placă de sunet“ Cum se dezactivează placa de sunet Cum se instalează o placa de baza pe un computer Cum de a conecta audio de la placa de baza


Conectați o nouă placă de sunet la computer. Pentru a face acest lucru, deconectați alimentarea cu curent alternativ și scoateți peretele din stânga al carcasei. Uneori este necesar să deșurubați câteva șuruburi. Găsiți slotul pentru placa de sunet, asigurați-vă că este potrivit pentru dispozitivul dvs. și instalați placa.

Închideți capacul unității și conectați firul difuzorului la conectorul verde de pe placa de sunet. Porniți computerul și așteptați pentru portbagaj. În cazul în care instalarea driver-elor necesare nu sunt efectuate automat, deschideți „Control Panel“. Accesul la acesta este disponibil prin meniul „Start“. „Instalarea dispozitivelor“, du-te la punct. Urmați pas cu pas meniu pentru a specifica echipament nou.În meniul care apare, selectați placa de sunet și a instala driverele pentru ea. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Browse“ și să navigați la fișierul dorit. Ele pot fi plasate pe un DVD-media, furnizat împreună cu placa de sunet.

Dacă nu aveți fișierul corespunzător, selectați „Conectarea la Internet pentru a căuta drivere.“ Așteptați un timp până când programul verifică baza de date existentă. De obicei, controlul asupra placa de sunet se realizează cu ajutorul unui program special. Instalați-l de pe DVD-media sau descărcați instrumentul de pe site-ul oficial al producătorului plăcii de sunet.

În mod normal, toate fișierele necesare pentru lucru sunt incluse în aceste programe. Dacă urmați această procedură, sunetul pe computer și nu apare, verificați setările de sistem. În meniul „Control Panel“, selectați „Hardware și sunete“. Du-te la „Gestionare dispozitive audio“ și du-te la tab-ul „Redare“. Asigurați-vă că placa de sunet dorită activă. Salvați setările și reporniți calculatorul.