Cum de a înregistra audio de pe Internet la un computer - de Larisa Ivanova

Sonarca Sound Recorder - un produs gratuit puternic, atunci când sunt utilizate exclusiv în scopuri personale, necomerciale, pentru a capta și înregistra sunet, cu el puteți înregistra cu ușurință fișiere audio în WAV și MP3 formate. Sonarca Sound Recorder nu oferă ceea ce este excesiv, instrumentul este foarte simplu, dar se descurcă cu responsabilitățile sale.Kat MP3 Recorder motor audio excelent liber, transforma PC-ul într-un mic studio de înregistrare audio, oferind o serie de caracteristici excelente pentru a înregistra de la o varietate de dispozitive populare cu suport pentru formatele populare: MP3, WMA, OGG, VOX, AU, AIFF. Kat MP3 Recorder vă permite să înregistrați muzică de pe CD-uri și DVD-playere și înregistrează practic tot ce se poate auzi pe computer, și mai mult!UV SoundRecorder - un program gratuit, care va înregistra din diferite dispozitive sunt surse de sunet de pe computer, fie că este vorba boxe audio, microfon, și așa mai departe.

Captură audio | descărca software-ul gratuit de captare audio - ZoomExe

În plus, acest utilitar poate înregistra din mai multe plăci de sunet sau surse de sunet. UV program de SoundRecorder vă permite să înregistreze flux audio, în singur fișier și în diferite fișiere. În mod implicit, înregistrați în format WAV, dar puteți utiliza convertorul încorporat, și pentru a înregistra, converti într-un format mai comun fișier audio - mp3.

Pentru a lucra cu sunet va necesita o mulțime de diferite operații. Puteți regla nivelul de înregistrare, pentru a converti fișiere în formate audio populare, chiar și lucra simultan cu mai multe surse de sunet, și să evalueze în mod direct rezultatul muncii lor.

Cum de a înregistra muzică de la posturi de radio online

Trebuie amintit că multe dintre aplicațiile care urmează să fie utilizate în scopuri personale, și anume necomerciale. Sonarca Sound Recorder 5. Kat MP3 Recorder 5.