Cum de a muie gât adânc, ceas on-line

Cum de a muie gât adânc, ceas on-line
Film Titlu: Cum de a face muie profunda

Genul de film: erotic, formare
Exit Țara: Statele Unite ale Americii

Studio: IDT Production
manager de producție: Heather și Jim HermCalitate: DVDRip
Format: wmv

Limba: Română
Dimensiune: 373 MB

Există mai multe tehnici de sex oral, dintre care unul este numit „Deep Throat“. Profitați de această tehnică nu este atât de ușor, fără nici o pregătire sau aptitudini speciale. poate să apară în reflexul faringian fetei profund înghițit un membru, astfel încât numai preparatul va ajuta să stăpânească această tehnică.

Cu partener muie adanc ia in gura unui membru al întregii temelii. În acest caz, membrul intră adânc în gât, oferind omului o mare plăcere incomparabil. Care sunt avantajele acestei tehnici:1) Un om excita scena, atunci când luați complet prin gura penisul lui. Nasul tau este aproape de zona pubiană, și limba în același timp, mangaie testiculele si baza penisului.

2) Cu cap tehnologia profunda a penisului încercuiască ușor gât, iar partenerul este o experiență de neuitat.

Heather - o fată tipic americană, trăind într-o căsătorie de 6 ani. Când a ajuns la concluzia că ea iubește sexul, tinerii au început imediat realizarea de experimente în viața lui intimă. Ele aduc în mod constant într-o relație de noutate sexuală, și, în același timp, nu ezitati sa. Ca urmare, viața lor a devenit ca un basm.

Într-o zi a văzut ca o actrita porno ia o lovitură profundă, iar această scenă a lovit-o ca fiind foarte asteptare si sexy. Apoi Heather a decis să învețe această tehnică pentru a aduce plăcerea ei soț. Prima dată când ea nu a făcut-o, dar ea a antrenat din greu și în cele din urmă stăpânesc tehnica de adânc Gât. Fata a fost fericit că ea era pregătită, dar cât de fericit a fost soțul ei! Viața lor sexuală a devenit saturată, iar plăcerea de a mangaieri intime - de neuitat.

1) cum să tune;
2) cum să se pregătească;
3) cum să facă față cu gag reflex;
4) cum să pună în aplicare Deepthroating.