Cum de a numi nume de copii

Cum de a numi un copil - o problemă care îngrijorează părinții înainte să se nască. Alegerea unui nume pentru un copil - este foarte responsabil. Ele sunt într-o mare măsură determinată de soarta persoanei nenascut. dependente în mare măsură de părinții lor, astfel încât ea a fost fericită. La alegerea numelui copilului este influențată de tradiția de familie și de tendințele modei, și rădăcini naționale și religioase, și chiar opiniile politice ale părinților.Cum de a numi nume de copii
În unele țări, cum ar fi Germania, părinții nu va fi eliberat din spital, atâta timp cât acestea nu numele copilului. Copilul este dat pașaportul special pentru copii, care se potrivește numele. În România, potrivit legii a nou-născutului trebuie să fie înregistrate în oficiul registrului pentru o lună după ce a fost născut, sau în cazul în care există dispute între părinți cu privire la numele copilului, intervenind tutela și au transferat dreptul de a numi copilul.

Deci, ce nume pentru a da copilului? Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți un nume pentru un băiat sau fată:

1. Cum se numește un copil de patronimic lui.

Numele pentru patronimicul copilului este cel mai bun de a alege pe baza următoarelor reguli:

- asigurați-vă că pentru a numi copilul ar trebui să fie însoțită și de sunet bun cu ultimul nume și patronimicul. Verificați dacă numele copilului tau viitor cu numele de mijloc. Cel mai bun dintre toate, ar fi litera „p“ a fost unul, fie în numele sau în numele, de exemplu, Elena și Maria A .. Deși nu este obligatorie. Poor nume rare de sunet cu nume simple, cum ar fi Vaclav Kurochkin, Albina Varezhkina Albert Potapkin. Ele se pot trezi alții ridicol. Este de dorit să se obțină o secvență de sunet frumos.

2. Atunci când alegeți un nume pentru un băiat

3. Toate numele au o valoare

Pentru comoditate, omenirea a abandonat unicitatea primele nume ( „ochi ascuțite“, „Morning Star“). Ia timp pentru a citi numele de referință. Din ea poti afla multe despre semnificația numelor, iar alegerea potrivită. De exemplu, nu citesc manualul pe care Alex - un „apărător“, și Peter - „piatra“, este puțin probabil să ghicească despre asta.

4. În ceea ce privește numele rudelor îndepărtate

există următoarele reguli naționale:

- Nu trebuie să suni un copil numele rudelor decedate, și în special a murit subit nu a murit de moarte naturală sau bolevshego înainte de plecarea vieții unei persoane în serios.

- Nu este necesar să se numească copilul după un om, care, în opinia dumneavoastră, soarta nefericită.

- În cazul în care persoana după care aveți de gând pentru a numi copilul este în viață, cel mai bine este să-l întrebe cum se referă la numele său, nu a luat în considerare dacă viața lui ar fi fost diferită în cazul în care a fost numit într-un mod diferit, fie că este mulțumit de său soarta nu se deranjează dacă minte că copilul va purta numele lui.

5. Cum de a alege un nume pentru copil, în funcție de perioada anului

născut de iarnă talentați, motivați și oameni persistente. Ei au un caracter complex, astfel încât în ​​viața mea personală și în comunicare, astfel încât oamenii trebuie să se confrunte cu dificultăți.

Născut-primăvară zvânturat, indecis, usor de jignit, talentat.

În vara ei se nasc oameni moi, impresionabil care iubesc riscul. Ei sunt mândri, și, în același timp, sunt ușor de influențat.

Oamenii născuți în toamna - natura titularilor de lumină, acestea sunt grave și sensibile. Rapid toate înțelegere și să învețe din greșelile lor.

6. Atunci când alegeți un nume extraordinar pentru copil, fii atent!

Părinții au dat de multe ori și să dea numele copilului, pe baza unor motive ciudate ...

De exemplu, în părinții Nizhny Tagil numit fiica lor, născută la Ziua Independenței, pe scurt și clar - România. Alți părinți numit fetita lor, care sa născut în ziua poliției - poliția. Dar nu numai în România, există oameni care doresc să exceleze în alegerea numelui. Numele originale nu au lăsat indiferenți publice și în alte țări. Aici este un fapt interesant. Tribunalul Electorală Națională din Honduras, sa propus să se interzică da copiilor nume ciudate și neobișnuite. Cum se numele copilului? La această întrebare, unii părinți au venit foarte original. Ei au numit numele copiilor lor, traduse în mijloace literare românești, de exemplu, „Spark Plug“, „Flori fecale“, „anvelope Minunat“. Tribunalul a țării a anunțat că va cere legea să interzică părinților să-și înregistreze copiii sub aceste nume „extravagante și ofensive“, precum și să permită copiilor care nu sunt norocos să dea în judecată părinții. Cu toate acestea anvelope minunate și mișcările intestinului flori pe rândul său, la instanța de judecată pentru un motiv oarecare, nu sunt aliniate.Atenție la fenomenul numelor originale nu este pierdut pentru o lungă perioadă de timp. Deci, în cartea psihologului John Treina colectate numele cele mai absurde suferite de unii americani. De exemplu, familia Jackson din Chicago numit cei cinci copii: Meningita, laringite, apendicita, peritonita, amigdalită.

7. Ce ar trebui să numim data nașterii copilului

Pentru a selecta nume pentru copilul pe calendar, de obicei, uita-te la ziua de naștere a unui copil. În fiecare zi a anului bisericesc sărbătorit memoria mai multor sfinți.

8. Cum se numele copilului, dacă locuiți într-o România multiculturală?

În această situație, puteți recurge la numele de „internaționale“ care sunt variații în diferite limbi - europene și orientale (Maria, Ioan, Iacov, Gabriel, George și colab.).

Dacă aveți o căsătorie mixtă, și vă decideți să dea copilului un nume care are o afiliere puternică la o anumită naționalitate, ar trebui să se gândească la modul în care să combine numele ales pentru copii și numele de familie. De exemplu: Ulpan Nikitichna Petrov, nu sună foarte atrăgătoare.

S-au dus zilele în care România era moda pentru nume străine, Esther Petrovna, John Ivanovic și alții au crescut. returnează în prezent o tendință de a apela numele copiilor starorumynskimi: Arkhipov, Matthew, Zahar, Akim Ustinov.

9. Care este cel mai bun nume copilului din punct de vedere al Numerologie

Fiecare nume are numărul său propriu, care are caracteristici unice.

Pentru a calcula această cifră, notați numele pe care îl place, se corelează cu fiecare literă din numărul care corespunde fiecărei litere. Apoi adăugați aceste numere, apoi se adaugă rezultate 2 cifre.

Nume - Peter. Denumire Număr: + 7 + 8 2 + 9 = 36 = 3 + 6 = 9.

1 - înseamnă persoana, plin de energie și de voința de a acționa. Ea are un mare beneficiu în situații de bruscă și neașteptată, mult mai puțin - în situații planificate. asociații contraindicație și activități de afaceri profitabile. Cel mai bine este de a îndeplini sarcinile atribuite. Cu numărul 1 este asociat încrederea în sine, curaj și curaj. Dar natura acestor oameni care imită mai mult decât creativ. Ei decizii pripite ar trebui să fie evitate.

2 - Ea simbolizează natura schimbătoare a anxietății emoționale, care este capabil de a conduce o persoană pentru a finaliza prostrație. Cel mai important lucru pentru acești oameni - nu să vă faceți griji cu privire la fleacuri, să evite disputele și certurile. Cel mai bun succes va lucra împreună cu prietenii și colegii.

3 - Indică talentul, versatilitatea și distractiv. Sugerează o tendință de știință, artă, sport, cuvânt pe tot ceea ce pentru un om de aerisire hobby-ul său.

4 - înseamnă succes în domenii științifice și tehnice, în special în industrie. Este de încredere și stabil, ceea ce face prieteni, pentru a obține recunoaștere. O astfel de persoană este utilă în situații extreme, când la cele mai bune relevă calitatea caracterului său.

5 - dă libertate și independență spirituală. Experiența dobândită au valoare mai mult decât sfaturile de pe margine. Le place să călătorească și aventură, ceea ce împinge anxietatea lor mentală. Uneori, numărul 5 indică o întoarcere filosofică a minții, și, uneori, surprize fericite pe tot parcursul vieții.

6 - prevesteste succes în întreprinderi. Poți vorbi despre politică sau de înalți oficiali de stat, care sunt cunoscuți în comunitate pentru opiniile sale științifice sau filosofice. învăța repede adevărul că onestitatea ambiția rodnică că eforturile oneste nu sunt în zadar.

7 - este plină de capacitatea de a direcționa talentul în sfera științei, lumea artei sau a filozofiei sau chiar religie. Dar succesul lor depinde în mare măsură în profunzime a fost deja realizat analiza și a planificării reale pentru viitor. Înțelegerea altor persoane, acestea sunt de multe ori conducătorii și profesorii de cea mai înaltă clasă. Dar dacă ei decid să se angajeze în materie comercială, există ajutorul de care au nevoie de ei înșiși.

8 - activități Foster în domeniul majore, cazuri majore, prefigurare și bogăție. Concluzii cu succes este un lucru, acești oameni imediat acceptat ca competent. De multe ori favorizează și beneficii, precum și succesul material și sociale, să le aducă la doctrina uitat, abandonat întreprinderea, a servit metodele lor. Dar ei trebuie să renunțe la detaliile și a componentelor, care trece lucrarea altora și să se facă numai de strategie.

10. În căutarea pentru neobișnuite

În societatea de astăzi, copiii cu nume sau religioase de modă veche va simți, de asemenea, nu foarte confortabil.

11. diminutive nume

Este de dorit ca numele ales a fost variante diminutiv mai euphonious. De exemplu, Anna - Anna, Annie, Nura. În cazul în care nici un nume scurt, ei vor veni în continuare cu ea - și nu faptul că această noțiune ar dori să numiți transportatorului.

12. Inițiale

Un fleac, dar poate fi foarte neplăcut. Părinții trebuie să acorde o atenție - dacă în ceva urât sau inițialele sunt adăugate, chiar indecent.

Este recomandabil să se aleagă un nume pentru copil a placut ambii părinți. În caz contrar, casa copilului este necesară pentru al doilea nume va apărea. Apropo, vă puteți da oficial copilului un nume dublu și scrie-l pe certificatul de naștere și un pașaport, de exemplu, Anna Victoria.

Cel mai important lucru atunci când aleg un nume - în primul rând cred că a copilului și a intereselor sale. Nu uitați că va trăi cu acest nume pentru totdeauna.

Medie: 4.8